Permalänk
Medlem

Lite tips med tv och hemmabiosystem

Hejsan

Då min tv håller på och sjunger på reprisen på den sista versen är det dags att köpa en ny. Till den nya tvn är det planerat att köpa ett hemmabiosystem. Så jag skulle behöva lite hjälp med två saker. Dels välja rätt tv, och dels att få ett adekvat ljudsystem(ingen audiofil utrustning)

Men vi börjar med tvn. Har en budget på absolut max 8000:- Har inga krav på om det ska vara plasma eller lcd teknik. Minst 42 tum och full HD. Inbyggd cl+(comhem hd) är även ett krav. Stöd för flera filformat såsom divx, xvid, mkv är också relativt viktigt. Inspelningsmöjlighet hade varit trevligt. Men är ett plus i kanten.

Då jag själv filtrerar bland alla olika tv-apparater kommer jag fram till att Panasonic TX-P42ST50Y är tvn för mig. Håller ni med?
Har även kollat på Panasonic TX-P50UT50Y, lite sämre funktioner fast 50 tum.

Med ljud blir det lite krångligare. Jag vill ha ett 2:1 hemmabiopaket med blueray och stöd för AirPlay. Jag hittar dock ingenting sådant alls på marknaden. Hade här tänkt mig en budget på 4000:-

Vet att det blir en riktigt lång läsning, men hoppas på lite hjälp från alla grymma medlemmar på SWC

Tack på förhand.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Intel 2500k @ 4400MHz - Asus Maximus Gene IV - Noctua U12P - 8gb Corsair Vengence - EVGA 560Ti SOC - Corsair F60 - FD Define mini - Corsair 650W - BengQ E2400HD

Permalänk
Medlem

Fick hem en Panasonic TX-P42ST50Y igår morse och hittills är jag supernöjd! Kan verkligen rekommendera den.
Funderade också på UT50 men utan att ha tittat på dem i butik så insåg jag efter att ha läst runt lite att det extra anti-reflexfiltret som ST50n har så är det värt de extra pengarna. Så känner du att 42" räcker så är STn klockren.

Permalänk
Medlem

st är årets bästa tv så det är bara att köpa