Köpråd Android Smartphone <1500:-

Permalänk
Medlem

Köpråd Android Smartphone <1500:-

Jag tänkte införskaffa mig en smartphone och har en ganska tajt budget. Ca 1 500 är jag villig att betala, eventuellt 2000:- om det verkligen krävs. Det viktiga för mig är att telefonen inte är operatörslåst, klarar alla vanliga icke-processorkrävande appar, har GPS, kan streama spotify och har tillräckligt bra skärm så man kan surfa på den. Den behöver ju inte vara tokful heller.

Kan man titta på youtube klipp så vore det bra, liksom att det vore bra om den har ICS. Men ICS kanske inte finns i den prisklassen och då får jag leva utan det.

Jag kommer inte spela några spel eller liknande och jag kan inte komma på någon app jag kommer använda som kräver mycket processorkraft. Lagringsutrymmet behöver inte vara så stort då jag kommer streama musiken via spotify och jag kommer inte använda den för att se på filmer på hårddisken.

Jag vet att det finns mycket kunskap på forumet och jag vore tacksam om någon har några tips på en telefon som har det jag letar efter.

/DonJojo

Permalänk
Medlem

Kollade lite snabbt och hittade experia arc s för under 2 000 på blocket. Tycker personligen att den är riktigt snygg 1,4 GHz processor,8 pittars kamera. Du säger att du troligtvis bara kommer att surfa och lyssna på spotify, Då tycker jag att du kan välja och vraka bland alla htc/sony ericsson telefoner som du tycker ser bra ut utseendemässigt. Några större mjukvaruproblem lär du inte stöta på.

http://www.blocket.se/kronoberg/Sony_Ericsson_Xperia_Arc_S_OL...

Permalänk
Avstängd

Annars får man en LG Optimus 7 för ett bra pris:
http://cdon.se/hemelektronik/lg_e900_optimus_7_black-12065047...

Inte Android men ändå en smartphone.

Den verkar ha det du efterfrågar:
http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2011...
http://www.spotify.com/se/mobile/windowsphone/

Permalänk
Medlem

Har använt Samsung galaxy mini sen oktober. Förstår inte varför man skulle behöva något mer än så. Är skitbra, finns för typ 800 kronor.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Rekommenderar starkt att leta efter en begagnad lur i bra skick istället för att köpa en budgetlur. Även om du radar upp dina låga önskemål som ej är processorkrävande så spelar det ingen roll då hur man än vrider och vänder på det så kommer telefonen i sin helhet att upplevas långsam (trots att det är mindre krävande saker det gäller). Men det kanske funkar för vissa, själv blir jag bara frustrerad.

Rekommenderar att kika i swedroids forum under köp och sälj.

Visa signatur

pfSense: GA-J1900N-D3V Quad-core Celeron 2GHz, Samsung 4GB, pfSense 2.2.2@USB
ESXi: i5 3470S, Gigabyte GA-B75N, Corsair XMS3 16GB, Intel PRO/1000 VT Quad GbE, Streacom F7C, ESXi@USB
Campfire Audio Lyra II, HiFiMAN HE-400, Yamaha EPH-100, Audioengine D1, FiiO E10

Permalänk
Medlem
Visa signatur

Intel NUC8i5BEH - Iris Plus 655, i5 8259U 2,3GHz
MSI GE620DX-291NE - GT 555M, i5 2410M 2,3GHz
iPad Mini 4 & Macbook early 2011

Permalänk
Skrivet av netza:

Har använt Samsung galaxy mini sen oktober. Förstår inte varför man skulle behöva något mer än så. Är skitbra, finns för typ 800 kronor.

Har samma jäkligt bra Bara man rootar den för i början ärndet ganska tråkiga menyer

Permalänk
Medlem