Nu är julen kommen, nu är julen här! Nej, det är förstås några veckor kvar till Karl-Bertil gör sitt årliga gästspel på TV-apparater runt om i landet. Men redan nu har det spikats vilken design som ska pryda SweClockers första officiella jultröja.

@sulsulmelli, @IMPANI och @ngorongoro levererade alla urtjusiga designer som tog sig vidare till finalomröstningen. Även om alla var tjusiga kan endast en av designerna användas och efter omröstningen stängdes ned stod designen från @sulsulmelli som segrare med nästan hälften av rösterna.

Prispallen ser ut som sådan:

  1. @sulsulmelli

  2. @ngorongoro

  3. @IMPANI

Utöver äran™ belönas vinnaren förstås med priser och får ett presentkort hos Webhallen med ett värde på 5 000 kronor samt två stycken jultröjor*. Andra och tredje plats belönas med varsitt presentkort hos Webhallen på 1 000 kronor samt varsin jultröja*.

Detta är förstås inte allt! Tanken med hela projektet är att faktiskt producera och sälja en jultröja vars design har tagits fram av SweClockers community och i samband med detta är första etappen avklarad. Det som behövs nu är att säkerställa att det finns ett intresse för att faktiskt köpa tröjan.

Som vi nämnt tidigare behövs ett antal beställningar, minst av 500 exemplar, för att detta ska vara gångbart. Enligt de intresseanmälningar som trillat in hittills ligger siffran på närmare 1 400 beställningar. En väldigt lovande siffra, men åsikter och/eller köpsug kan ha kommit att ändras i samband med urvalsprocessen av design. För att få en mer korrekt siffra för förhandsbokningar ska Webhallen hjälpa till och butikslänk till SweClockers Jultröja har ni här nere.

► SweClockers jultröja på Webhallen

Förhandsbokningen är öppen fram till den 3 november för att säkerställa att leverans sker innan jul, vilket är fördelaktigt då det handlar om en jultröja.

Materialet i tröjan är 100 procent polyester. Storlekstabell finner du nedan.

jultröja-Storlekstabell.jpg

*Om jultröjan inte går till produktion får vinnarna något annat mjukt.