SweClockers firar nya funktioner i Marknad med fri annonsering helgen ut

Team Teknik ger SweClockers Marknad kärlek. I samband med nya funktioner ber vi om feedback och bjuder på annonsering!

Att kunna köpa, sälja och byta hårdvara mellan likasinnade teknikentusiaster är en av medlemmarnas mest uppskattade funktioner på SweClockers. Vi inleder därför det nya året med att ge Marknad rejält med kärlek. Häromveckan tillkom vissa designmässiga förändringar där vi synliggjorde annonsörens registreringsdatum, antal inlägg och att enklare kunna se tidigare annonser.

SweClockers-Marknad.PNG

Idag följer vi upp med ytterligare tillägg. Har du någon gång stött på en annons på en intressant vara som sedan försvunnit spårlöst? För att råda bot på detta lägger vi därför till fliken "Avslutade annonser", där du kan se just alla annonser som legat uppe och senast avslutats.

En till nyhet är att kommentarstråd numera är obligatoriskt vid skapande av nya annonser. Det här tillkommer efter feedback från just er medlemmar och syftar till att öka transparensen vid affärer, samt göra det lättare för er att följa upp hur en köpare eller säljare hanterat tidigare affärer.

Det här är bara början i att stegvis göra SweClockers Marknad ännu bättre! Till slutet av januari har vi ännu fler förbättringar och funktioner planerade, där vi bland annat underlättar skapandet och hanteringen av de egna annonserna. Det här följer vi under våren upp med ytterligare åtgärder som ska bidra till ökad säkerhet för alla som gör privata affärer på SweClockers. Därtill ska reglerna ses över.

Vad tycker du om förändringarna som skett hittills och har du förslag på vad mer vi kan göra framöver? Skriv vad du tycker i SweClockers officiella Feedback-forum eller i diskussionstråden som hör till den här artikeln!

Gratis är gott

För att fira och inte minst uppmuntra alla till att testa nyheterna i Marknad bjuder vi på fri annonsering hela helgen. Knappa in koden SweClockers för att aktivera din annons (sista steget). Observera att du måste ha varit medlem i minst tre månader för att kunna sätta ut en annons och att ta det tar några minuter innan den dyker upp i huvudlistan.

Erbjudandet och fri annonsering upphör den 19 januari klockan 21:00.

Till SweClockers Marknad

Snabba tips

  • Följ gärna SweClockers guide till säker handel på nätet.

  • Egna foton på produkter uppskattas alltid och uppfattas som mer seriöst än en annons utan bilder.

  • Ange gärna vilka fraktalternativ som finns tillgängliga, t.ex. Posten, Schenker och Bussgods.

  • Många vill betala med tjänster som Paypal, Payson eller Swish. Ange om detta är möjligt i annonsen så slipper spekulanter fråga.

  • Skapa en annons per produkt eller typ av vara. Det underlättar vid sökningar och gör det lättare att hålla reda på budgivare.

  • Det är inte tillåtet att skapa flera annonser om samma vara.

  • Annonser kan redigeras i upp till ett dygn efter publiceringen.

  • Varans pris kan justeras i efterhand (obegränsat). Prisutvecklingen markeras i annonslistan.

  • Vänligen observera att det inte är tillåtet att annonsera om rabattkoder, erbjudanden eller liknande.