Gemenskapen i fokus

Årets medlem är den mest ärorika i år. Under hösten fick medlemmarna chansen att nominera sin kandidat, vilket följdes upp av en omröstning på sajten där det var dags att utse vinnaren. I slutändan var det ingen mindre än @Yoshman som tog hem utmärkelsen, något medlemmarna själva motiverar med bland annat hans många bidrag i forumet med utförliga inlägg, ett trevligt bemötande och att han håller huvudet kallt även i hetsiga diskussioner.

Yoshman.png

Spaltmeter och åter spaltmeter av text. Ofta på grekiska!

Värd att nämna är även @tellus82, som i medlemmarnas omröstning var inom krypavstånd från @Yoshman. Tack för allt ditt jobb med allehanda Ryzen-guider i forumet och inte minst dina utförliga och grundliga inlägg i forumet!

Ett stort forum som SweClockers vore omöjligt att hålla ihop utan moderatorer. Samtliga blev därför nominerade i Årets moderator, varpå alla medlemmar fick chansen att säga sitt. Det blev en hård kamp mellan @DavidtheDoom och @Kent (f.d. screamin-daemon). I slutändan kunde @Kent, tack vare sin ständiga närvaro och outtröttliga engagemang för SweClockers, plocka hem segern.

Crater-1.jpg

Crater av timpelay – Klicka på länken för att se hela galleriet

Crater-2.jpg

Crater av timpelay – Klicka på länken för att se hela galleriet

Crater-3.jpg

Crater av timpelay – Klicka på länken för att se hela galleriet

Crater-4.jpg

Crater av timpelay – Klicka på länken för att se hela galleriet

SweClockers inriktning har utvecklats under de snart 20 år som passerat, men att bygga datorer är fortfarande helt centralt. Vi plockade därför ut fem ambitiösa datorbyggen i galleriet och lade det på medlemmarna att utse vinnaren. Med siffror i hand stod kampen mellan @Faggan med bygget Crown och @timpelay med Crater, varpå den senare knep segern i Årets datorbygge.

Sist ut har vi Årets testpilot, i vilken redaktionen tog på sig att utse en vinnare. Efter överläggningar landade vi till slut i en testpilot som är flitig på att göra tillhörande videor till sina tester och vars brinnande engagemang skiner igenom datorskärmen. Vi pratar så klart om @Deriveh.

Ett stort grattis till @Yoshman, @Kent, @timpelay och @Deriveh önskar alla vi på SweClockers redaktion!

Kategori

Vinnare

Årets medlem

@Yoshman

Årets moderator

@Kent (f.d. screamin-daemon)

Årets datorbygge

Crater av @timpelay

Årets testpilot

@Deriveh