Det är knappt två veckor kvar till SweClockers stora 20-årsfirande i Stockholm och bakom kulisserna pågår arbetet för fullt, för att göra det till en kväll 250 medlemmar på plats sent ska glömma! Redaktionen planerar dock inte allt på egen hand utan tar hjälp av flera samarbetspartner, bland dessa den populära återförsäljaren Inet.

Prisas högt för sin kundsupport som flera beskriver som klart bäst. Fri frakt på allt och är snabba på att få iväg paket när saker finns i lager, vilket de ofta gör. Flera skriver att Inet inte alltid har de lägsta priserna, men att servicen gör det värt det. Har en lättnavigerad webbplats med den hyllade "datorbyggaren" och inte minst bra produkt- och teknikvideos. Pingvinstång på köpet! – Medlemmarnas samlade motivering i tävlingen Årets datorbutik 2019.

Kast-Med-Liten-Pingvinstång.jpg

"Som Lilla Sportspegeln. Fast sötare, mindre sportigt och med hårdare priser."

Samtidigt passar Inet på att gå ut med ett smakprov på deras monter, som fylls till brädden med allehanda roliga aktiviteter och priser för över 20 000 kronor. Det blir "Shuffleboard" med extremt lång musmatta, "Type or Die" med Varmilo och så klart det anrika(?) momentet "Kast med liten pingvinstång". Mer finns, men det avslöjas inte förrän SweClockers Live! slår upp portarna.

Bland vinsterna återfinns två skärmar från AOC – Agon AG273QCX som är en 27-tummare med VA-panel, WQHD-upplösning och 144 Hz med AMD Freesync 2. Den andra är Agon 24G2U, en 24-tummare med 1080p IPS-panel i 144 Hz och Freesync. Därtill märks NVM Express SSD-enheten Seagate Firecuda 510, med läs- och skrivhastigheter på 3 450 respektive 3 200 MB/s. Det blir så klart mycket mer än så här på plats!

Avslutningsvis hälsar Inet så hjärtligt till alla medlemmar och att de verkligen ser fram emot att träffa alla som tar klivet från URL till IRL den 9 november!