Förpackning och innehåll

Chassit leverars i en förhållandevis oansenlig låda, men den fyller helt klart sin funktion. Givetvis så var primärförpackningen även skyddad av en transportlåda så risken för några skador ser jag som minimal.

Phanteks_Eclipse_P400A_box_front.jpg

Framsida

Phanteks_Eclipse_P400A_box_back.jpg

Baksida

Inuti lådan så är chassit, man får väl säga i vanlig ordning, skyddat med expanderad polystyren plast, även kallat EPS. Jag tycker det är synd att Phanteks inte har tagit sig ifrån detta materialet som är ganska ifrågasatt ur miljösynpunkt. Jag hade gärna sett att de använde sig utav gjutet papper, bättre känt som äggkartong.

Phanteks_Eclipse_P400A_box_top_opened.jpg
Phanteks_Eclipse_P400A_front_EPS.jpg

Det som ingår med chassit, förutom en förinstallerad fläktkontroller och tre RGB-fläktar, är en liten låda med tillbehör.

Phanteks_Eclipse_P400A_accessory_box.jpg

Inuti denna lilla wellpappslåda finner jag mestadels en massa skruvar men även ett antal buntband. Jag tycker nog att de hade kunnat kalla denna lådan för screws and miscellaneous eller nått liknande för accessories är att ta i att kalla denna lilla påse med skruvar.

Phanteks_Eclipse_P400A_bag_with_screws.jpg

Det bör dock täcka de flestas behov för infästning. Eftersom chassit också har ett par förmonterade kabelhållare i kardborre så är buntbanden väldigt mycket extra hängslen och livrem men det återstår att se om jag har något behov av dessa eller inte. Allt extra som ingår är såklart alltid välkommet.

Phanteks_Eclipse_P400A_screws_ziptie.jpg