SweClockers släpper officiell roadmap för Meet & Geek – nästa anhalt Örebro!

När och var är nästa Meet & Geek? Det är en vanlig fråga som nu får svar när vi släppt en officiell roadmap som ska visa alla planerade tillfällen för de kommande tolv månaderna.

För snart ett år sedan inleddes resan SweClockers Meet & Geek, med målet att samla tekniknördar från hela Sverige. Inledningsvis fick de annars självklara storstäderna stå tillbaka för mindre städer och först den femte omgången blev det av i huvudstaden, där redaktionen också har sitt kontor.

På fem tillfällen har cirka 150 teknikintresserade från SweClockers gemenskap förutsättningslöst samlats för att spendera en helkväll med likasinnade. Inte nog med detta så har många deltagare fått nya vänskaper som hållit i sig efter en av dessa sammankomster.

Nu är det dags för Meet & Geek att ta nästa steg. På populär begäran finns nu en första officiell, för att tala i hårdvarutermer alla kan, roadmap för de kommande tolv månaderna! Tanken är att uppdatera denna löpande och att det alltid ska finnas fyra tillfällen planerade. Denna hittar du klistrad i forumdelen "Bakom kulisserna och medlemsträffar".

fredagsingress_122.jpg

Jag och övriga redaktionen hinner bara med att rodda med ett antal träffar per år och vi bor i ett avlångt land. Min förhoppning är därför att listan ska uppmuntra andra att vilja arrangera träffar nära sig, vilka vi naturligtvis ska göra vår yttersta för att komma till!

Det finns jobb kvar att göra

SweClockers Meet & Geek så här långt har alla varit fyllda av utbyten som pågått långt in på småtimmarna, där jag inte kan minnas ett tillfälle där det varit en tyst stund. Förutom god framförhållning är en stor del av återkopplingen vi fått att det vore trevligt med fler gemensamma aktiviteter och rörlighet i bordsplacering.

Hur gör man detta på bästa sätt utan att göra träffarna allt för stela, formella och tråkiga? Det är svårt, men samtidigt, vem vet bäst vad som kan bli bättre än de som redan deltagit på en Meet & Geek? Det är också ni som vet bäst vad jag kan göra för att stötta den som vill arrangera en träff på egen hand!

Under veckan som gått har jag skickat ut undersökningar till samtliga deltagare hittills. Den feedback som inkommit än så länge pekar tydligt på vad som kan bli bättre när det kommer till aktiviteter på plats, att välja lokal, bordsplaceringar och inte minst hur jag kan uppmuntra medlemsinitiativ. Dessa undersökningar kommer också fortsättningsvis att skickas ut till deltagare efter varje tillfälle.

"Var sa du att jag hittade träffarna?"

I diskussionstråden som är klistrad högst upp i forumdelen Bakom kulisserna och medlemsträffar! När det är dags lägger vi också upp dessa trådar på framsidan och i sociala medier, men vill du vara säker på att inte missa något och få en plats är det i den forumdelen du ska titta.

Nästa tillfälle är i Örebro fredagen den 5 juli. Mer information och en dedikerad tråd för denna träff släpps inom de närmsta veckorna.

Jag vill ännu en gång tacka alla som dykt upp hittills – det är vi tillsammans som gemenskap som gör dessa träffar möjliga! Vi ses på Meet & Geek! // Jacob