För många i Sverige blev det ingen vit jul i år heller, men det hindrar inte den rätta julstämningen att infinna sig. SweClockers blev i år julpyntat av Mattias.J och under 24 dagar har den årligt återkommande julkalendern levererat erbjudanden och tävlingar till medlemmarna.

För i år vill vi skänka en tanke till alla som är ensamma på jul. Du är inte ensam. Oavsett vem du är, är det som förenar tusentals medlemmar ett brinnande intresse. Många besitter redan kunskap och besatthet som gränsar till galenskap. De äter, sover och andas sin hobby. Andra har precis börjat skrapa på ytan för vad som kan bli deras nästa stora intresse.

Nybörjare eller veteran, ung eller gammal, tjej eller kille, oavsett etnicitet, tro eller sexuell orientering, finns en plats i SweClockers gemenskap. Här har alla en användare på egna villkor – vissa är helt öppna med sin identitet bakom skärmen medan andra valt anonymitet för att undvika fördomarna i vardagen.

Oavsett var du är i livet eller hur insatt du är finns alltid SweClockers användare, vilka tillsammans utgör själva fundamentet för den mötesplats vi besöker varje dag, vecka, månad och år. Medlemmarna i forumet och på Discord består även under jul och finns där för att sträcka ut en hjälpande hand.

God Jul önskar SweClockers!