SweClockers önskar alla välkomna till Discord

Vill du prata om hårdvara med andra nördar och redaktionen, få snabb hjälp eller söker helt enkelt någon att spela med? Då är du välkommen in att chatta med oss på Discord!

Sedan SweClockers grundades år 1999 har det blivit den naturliga mötesplatsen för tekniknördar i Sverige, med ett stort diskussionsforum om datorer och hårdvara. Med åren har spelintresset på SweClockers ökat och därmed även behovet att prata utanför kommentarsfält och forum.

Tidigare har IRC använts som alternativ mötesplats, men sedan en tid tillbaka har redaktionen flyttat till Discord för att fylla detta behov och även ge vår samlade community enkel tillgång till röstsamtal. Efter att ha smygstartat hälsar vi nu officiellt alla på SweClockers välkomna till Geeks Discord-kanal!

Förutom kanalen "sweclockers" kan du prata det senaste inom spel i "fz", om det digitala livet i vardagen i "99", nördiga ting i "fulkultur" och hos "geeksgaming" hittar du information om aktiviteter och spelkvällar. Behöver du helt enkelt någon att spela med är det bara att dyka in i "sokerspelare".

Klicka här för att gå med i SweClockers Discord