#shield

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

18

Nvidia förbereder Shield Tablet med Tegra X1

Trots att Nvidias vd, Jen-Hsun Huang, under CES 2015 spelade ned Tegra X1 roll i mobila enheter talar nya uppgifter för att en uppföljare till Shield Tablet med systemkretsen anländer i vår.

44

Strömmande spel med Steam, Nvidia Shield, Sony Playstation 4 och Nintendo Wii U

Att strömma spel till annan enhet är en omtalad finess på både PC och konsol. SweClockers testar fem av de populäraste lösningarna och undersöker hur det hela fungerar i praktiken.

12

Nvidia lanserar molntekniken Geforce Grid för Shield Tablet

Ägare av Nvidia Shield Tablet kan inom kort börja strömma spel från molnet. I december sjösätter grafikkortsmakaren den egna molntjänsten Geforce Grid för den europeiska marknaden.

28

Nvidia Shield Controller till PC i höst

Handkontrollen Shield Controller fungerar än så länge enbart med surfplattan Shield Tablet, men till hösten förvandlas den även till ett tillbehör för PC-datorer.

45

Nvidia introducerar Shield Tablet – gamingplatta och handkontroll

Nästa version av Nvidias spelmaskin Shield är en mångsidig surfplatta med fristående handkontroll, som även ska användas för att strömma PC-spel till vardagsrummet.

28

Nvidia Shield Tablet läcker ut på nätet

Uppföljaren till Nvidia Shield ligger för dörren och allt mer pekar på att det blir en surfplatta med gaming i fokus. Uppgifterna stärks nu av vad som sägs vara en bild på Shield Tablet.

16

Nvidias nya Shield kan vara en gamingplatta

En hel del pekar mot att Nvidia arbetar på en gamingorienterad surfplatta och denna är en ny medlem i familjen Shield. Nu tillkommer fler uppgifter i samma riktning.

34

Nvidia Shield 2 till Sverige i augusti

Nästa version av den handhållna spelkonsolen Nvidia Shield dyker upp framåt sensommaren och denna gång kommer den även till Sverige.

17

Nvidia Shield 2 med Tegra K1 på Antutu

Den handhållna spelkonsolen Nvidia Shield kan vara på väg att få en uppföljare. En ny version med systemkretsen Tegra K1 dyker upp i databasen för prestandatestet Antutu.

18

Nvidia rullar ut Geforce 326.80 beta med stöd för spelkonsolen Shield

Grafikmakarna Nvidia sätter portabelt spelande i fokus med nya drivrutinen Geforce 326.80. Huvudnumret är stöd för bärbara Tegra 4-konsolen Shield.

26

Nvidia Shield levereras den 31 juli

Efter en smärre försening tillkännager Nvidia att leveranserna av spelkonsolen Shield inleds vid månadsskiftet, men endast till kunder i Nordamerika.

42

Nvidia Shield försenas till följd av "mekaniskt fel"

De första leveranserna av den handhållna spelkonsolen Nvidia Shield försenas. Anledningen uppges vara fel i en mekanisk komponent.

61

Nvidia prissänker spelkonsolen Shield

Efter feedback från potentiella kunder utför Nvidia en prisjustering på den kommande spelkonsolen Shield. Leveranserna inleds den 27 juni för kunder i USA och Kanada.

49

Nvidias spelkonsol Shield till förbokning

Inom kort ska kunder i Nordamerika få möjlighet att förboka Nvidias kommande spelkonsol Shield. Leveranserna inleds i juni.

37

Nvidia visar Borderlands 2 på Project Shield

Den handhållna spelkonsolen Project Shield kan användas för att spela strömmande PC-spel, en finess som Nvidia nu demonstrerar i en video på Youtube.