#cherry

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

76

Corsair Gaming Strafe RGB MX Silent

Ljuddämpade brytare och avancerad bakgrundsbelysning är några av paradnumren hos Corsairs tangentbord Strafe RGB MX Silent, som idag tar plats i SweClockers testlabb.

31

Cherry lanserar brytaren MX RGB Nature White för gaming

Tyska Cherry introducerar idag en helt ny linjär brytare, som utöver RGB-belysning kommer med egenskaper som placerar den mellan populära MX Red och MX Black.

48

Corsair sjösätter Strafe RGB Silent – först i världen med Cherry MX Silent

Mekaniska brytare i all ära, ljudnivån kan driva såväl användaren som omgivningen till vansinne. Det här vill Cherry råda bot på med MX Silent, som gör entré i nya Corsair Strafe RGB Silent.

57

Cherry MX Board 6.0

Kraftig aluminium, magnetiska fästen, låga latenser och mekaniska brytare är bara några av alla finesser i det exklusiva tangentbordet Cherry MX Board 6.0, som nu sätts på prov i testlabbet.

60

Cherry lanserar tysta tyska mekaniska brytare i serien MX Silent

Den som tröttnat på tangentbordsknatter får en utväg när Cherry presenterar nya ljuddämpade mekaniska brytare i den välkända MX-serien.