Nvidias VD Jensen Huang deltog i en paneldiskussion där han svarade på frågor om Nvidias tjänster. En av frågorna Huang fick var vad han tycker om konkurrenternas AI-kretsar som presterar sämre än Nvidias och därför säljs för en billigare peng. Han svarade att Nvidias AI-kretsar till datacenter är så effektiva att även om konkurrenterna gav bort sina kretsar gratis vore det inte billigare.

Han berättar vidare att enhetspris ofta berör privatpersoner mer än datacenter, som mäter sina kostnader efter antalet beräkningar per sekund och hur mycket energi det drar.

Personer som driver datacenter tänker på beräkningarna de kan göra. Och när du lägger ihop vår prestanda och vår flexibilitet blir vår totala ägandekostnad så bra att även om konkurrenterna sålde sina kretsar gratis blir det inte billigare. – Jensen Huang.

Huang tillägger även att Nvidia har "fler konkurrenter än någon annan på planeten" då även bolagets egna kunder kan räknas bland dem. Han syftar på hur Nvidia hjälper kunder med allt från finansiering till produktion av sina egna kretsar genom en rad andra tjänster.