Få företag kan mäta sig med den tillväxt svenska musiktjänsten Spotify har lyckats med de senaste åren. Trots stenhård konkurrens från bland annat Apple kan företaget stoltsera med ett imponerande antal användare och ett stort bibliotek av strömmade låtar.

Nu är det dags för Spotify att avrunda 2015. Med hjälp av ett interaktivt montage får alla användare en chans att återuppleva sitt gångna musikaliska år. I en intervju med Resumé berättar Malin Cumzelius, PR-anssvarig på Spotify, om funktionen "Year in Music".

Musikåret 2015 har varit ett helt fantastiskt år med några av de största låtarna, artisterna och albumen i Spotifys historia. Som ett litet tack vill vi nu ge alla 75 miljoner musikälskare världen över chansen att ta reda på hur deras lyssnade sett ut under det gångna året och enkelt dela sitt musikår med vänner och bekanta

Personligt musiklyssnande åt sidan, 2015 har även varit ett rekordår för Spotify på andra nivåer. Enligt en undersökning från analytikerfirman App Annie har företaget gått om Pandora som den största strömmande musiktjänsten i världen, och förutspås utöka sin ledning de kommande månaderna.