Inlägg

Inlägg som anon99565 har skrivit i forumet
Av anon99565
Skrivet av Mirialia:

När jag skrev 3D spel så tänkte jag på spel som använder 3D ala bio3D inte vanlig FPS3D. Och det blev ju en fluga. Knappt något sitter idag och spelat i 3D men när det var på gång satt alla hajpade och tyckte att det var the next big thing. 😋

Lite så känner jag inför den här hajpen med VR. Spännande och kul till en början med dör ut snabbt.

Tänker du på sikt här verkligen?

Du inser inte att om några årtionden kommer vi kunna rendera saker i realtid i vilka miljöer som helst. Det kommer inte dö ut det kommer utvecklas ut i oändlighet, närmre och närmre matrix. Om hundratals år kommer våra hjärnor också kunna kopplas in med olika tekniker så att vi kan uppleva känslor, lukt, vind och många nya känslor vi aldrig innan kunnat uppleva i vanliga livet.
Tänk lite kreativt och logiskt människa, det kommer knappast dö ut lol. Detta är bara början.

Av anon99565
Skrivet av xpanterx:

@maxkill: därav denna...

Kan betyda vad som helst

Av anon99565
Skrivet av xpanterx:

Du menar alltså att du trodde att jag på allvar trodde att 3D-spel och internet är en fluga...
Skulle kunnat fortsätta driva med dig hela dagen men är för trött för det just nu...

Trodde denna SCORPIUS var ett unikum i blåögdhet men icke...

Ironi funkar inte så bra i text. Bra att ha i åtanke

Av anon99565
Skrivet av xpanterx:

Tror också att det blir en fluga, som 3D-spel, och internet...

Ska bli kul att se vad detta stora tekniska genombrott är!

Lite som när någon sa att datorn aldrig kommer bli något för hemkonsumenter. Du kommer inse du har fel tids nog
VR är framtiden i mer än vad du kan ana.

Av anon99565
Skrivet av Trazer:

Bara Mashtuur City, Strike At Karkand och Songhua Stalemate kommer med så blir jag nöjd.

Exakt. Otroligt att nötterna inte fick med dessa i bf4. Bra dom gjorde några andra skapliga inf banor dock.

Av anon99565

dags för ww2 tema ffs, nutida är uttjatat JUST NU. Har polare som håller med om detta.

WWII med bländande grafik (ej bokstavligt talat DICE) hade varit väldigt coolt.

Av anon99565
Skrivet av Casgar:

För att jag inte håller med, och tolkade därmed din kommentar som ett ironiskt skämt.

Nu är jag inte jätteinsatt i valet, men det lilla jag sett och hört så tycker jag det verkar som att han vill att USA ska gå tillbaka till som det var innan Obama, d.v.s. som det enda I-landet i värden som inte har fri sjukvård och skolgång (osäker på det senare, rätta mig om jag har fel). Sen så tycker jag inte han har några konkreta förslag på hur saker ska lösas utan säger i princip bara "Saker och ting är skit nu p.g.a. regeringen, jag kommer göra dem bättre!" Jag avskyr smutskastning som princip, även om jag förstår att det är för att fiska röster. Fokuset borde ligga på att försöka hålla ihop samhället, inte skapa större klyftor.

Att han är multi-miljadär kan så klart vara bra eftersom han förmodligen inte är så lätt att köpa via lobbying etc., men jag har samtidigt svårt att se han som en rättvis representant för de som måste jobba två heltidsjobb för att ha mat på bordet.

----------------

Och för att återgå till trådens ämne, Nightcore brukar det även bli som avslutningsmusik ibland.

Inget skämt. Men han gör många skämt osv vilket är kul att se. Mycket därför han drar största folkmassan någonsin i historien till hans tal osv, det är en jäkla rörelse på g vilket är kul att se!
Men ja han verkar vara väldigt höger och skulle säkert vara bra om han höll tillbaka lite ibland, även om mkt av det han säger låter väldigt vettigt.

Av anon99565
Skrivet av Casgar:

Hah!

På sistone har jag avslutat kvällarna med lite ståuppkomik, George Carlin och liknande.

lool vrf trummorna?!
här har du senaste talet
https://www.youtube.com/watch?v=RB0B1Y7YIeA

Av anon99565

Just nu är det mkt Donald Trump, jäkligt underhållande att se duktig retoriker alltså.

Av anon99565

It's a pipedream. Än så länge

Av anon99565

Frågan är om detta kan funka på offline versionen.

Av anon99565

Har dom sagt vad det är än?

Av anon99565

4 TUSEN Euro Hahahah

Vad har det rökts kan frågas

Av anon99565
Skrivet av twit:

Du är skyldig att reklamera inom rimlig tid efter att felet uppstått, vilket generellt innebär två månader. Det låter på ditt inlägg som att längre tid än så har passerat sedan felet uppstod och isåfall har du förverkat din reklamationsrätt.

Vad gäller omfattande skador kan det definitivt vara så att en verkstad pekar på dessa som orsak till felet, men det ligger principiellt på dem att visa att felet faktiskt är kopplat till skadan. Tappar man telefonen i backen emellanåt har saker en tendens att ta skada. Är det de facto ett känt fel på telefonen ("känt fel" innebär inte att man får upp sju träffar i valfri sökmotor) väger det naturligtvis tungt till din fördel.

Okej tack för svaret!

Av anon99565

Byta telefon pga kamera som är blå/röd i mörk miljö

Har snart gått 3 år på min telefon. Jag har tappat den och det är några jack i kanterna, men den fungerar felfritt är bara kosmetiska "lackskador". Att bilden är blå/röd i mörka miljöer är ett känt fel i telefonen jag har. Men, om jag försöker få igenom reklamationsrätten kan dom då hävda att det är jag som gjort sönder den genom att påpeka de få jack som finns i lacken eller kan man förklara bort detta smidigt och det går igenom? Eller kommer det inte på tal alls kanske?
mvh

Av anon99565
Skrivet av xcluzive:

Blev inget köp för mig ;/ Sov på natten och jobbade nästan 15 timmar sen, så missade hela skiten.. Jag som hade taggat ;\

Dom flesta reor fortsätter till och med måndag.

Av anon99565
Skrivet av Blacksheep:

Kameran i mitt tycke är helt ok, men många som gnäller på den på flera forum, speciellt när ljusförhållandena inte är optimala, men för mig spelar kameran ingen roll alls, bara jag kan knäppa nån bild då o då så är jag nöjd.

Däremot så var dual sim ett av mina 3 viktigaste önskemål då jag såg på nya telefoner och valde X.
Jag har 2 kort i och det fungerar helt super. Det kort som du väljer att använda mobil data på (surf) är det primära kortet och fungerar ypperligt med 4G, det andra kortet blir ett sekundärt kort efter ditt val och kan bara använda 2G bandet.

Jag har comviq som mitt primära och telenor som det sekundära och jag tycker det är helt super, det jag ville ha fungerande i telefonen, fungerar som det skall

detta kan man ju såklart när som helst ändra på i telefonens inställningar, det ända som inte går, är att köra det sekundära kortet mot en leverantör som INTE sänder i 2G nätet, kolla det bara.

Det jag gillar är enkelheten att när man ringer eller skickar sms, mms, så får du alltid valet från vilket nummer du vill utgå ifrån.
Samt att inkommande samtal tydligt visar på vilket kort det är inkommande på.
Bra för mig då ett är mitt o det andra jobbet, så man vet när man skall lägga på service minded hatten och svara trevligt eller EJ lol

Det är sant det är smidigt. Synd bara att man inte kan ha minneskortet samtidigt, det lär man vilja ha efter några månader..
Sen är jag lite nojjig över det svaga batteriet...

Av anon99565
Skrivet av Oliver91:

Snabb Recension då jag fick telefonen idag!

Telefonen är otroligt välbyggd och allt fungerar utmärkt dock så är den platta kabeln helt värdelös i mitt tycke, varför kan de inte göra sleevade premium kablar?

sen att gå ifrån en fullt moddad nexus 5 med senaste cyanogenmod versionen till oxygen gör ju att man saknar lite funktioner här och där... nån som hört något om när cyanogenmod kommer dyka upp till oneplus X?

sammanfattat då:

Fördelar

+ Telefonen är ett mästerverk för vad man betalar

Nackdelar

- Laddaren
- Mjukvaran

Nice. Vad är ditt intryck av kameran? Hur funkar 4g och mms etc? Något mer att tillägga som kan vara värt att nämna?

Av anon99565
Skrivet av iWeeby:

http://files.shanelenzen.com/fix-fallout-4.html

Detta inlägg har 4k+ upvotes på reddit och jag har själv provat det och kan konfirmera att det känns betydligt bättre, kan verkligen rekommendera att ni provar. Dessutom riktigt nice med ökad FoV. Jag ska ta nästa steg när jag kommer hem från jobbet och stänga av v-sync och sätta en FPS limit istället genom Nvidia Inspector.

Grymt, tack för infon. Fixat.

Av anon99565
Skrivet av rumplantation:

Jag köpte mitt nyss på Green man gaming + 20% rabattkod för 427 kr

Jag lyckades fixa det gratis men tack ändå.