Inlägg

Inlägg som Nioreh83 har skrivit i forumet
Av Nioreh83
Skrivet av jgrabben:

Har varit kund hos CMore ett tag, men tycker utbudet är rätt torftigt och inte värt pengarna. Att nu Tv4 tar över helt är jag inte överförtjust i då jag egentligen inte gillar Tv4. Vet att de hänger ihop ägarmässigt. Har nu sagt upp abonnemanget på CMore och funderar på paketen på Tv4play som jag inte blir klok på. Vad är det egentligen för skillnad på gratis och plus med reklam? Uppfattar det som att det finns lite mer utbud i plusvarianten, men om en serie/program finns tillgängligt gratis, vad är det ”in it for me” att ta paketet för plus med reklam? Är det någon skillnad på mängden reklam, eller är de lika?

Barninnehållet är säkert några som vill ha. Sen TV4, Sjuan, TV12 strömmade kanske nån tycker är intressant? Utöver det är det några extra filmer man får, samt några serier släpper avsnitt i förtid. Annars inget speciellt.

Av Nioreh83
Skrivet av tcntad:

Du skriver att SVT får 5.3 miljarder, jag skriver att de knappast får 8, vad är fel egentligen?

Ingen nämnde några 8 miljarder innan du drog till med den siffran.

Av Nioreh83

Alltså, fösrta frågan var ju bara ren bullshit

Av Nioreh83
Skrivet av Miska:

TV4 före Public Service-avgiften; TV-program som förnyades allt eftersom
TV4 efter Public Service-avgiften; bara repriser från 2011-2020
TV4 Play; TV4 efter Public Service + Netflix utan 4K i ett
TV4 Play Total; TV4 efter Public Service + Netflix med 4K i ett

Jag:
<Uppladdad bildlänk>

TV4 får inte public service-pengar

Av Nioreh83
Skrivet av Mega-Dark:

Varför låser det de som tidigare varit gratis (med reklam) på 4play bakom betal med reklam...

Käns inte som att det är vägen att gå för att få fler tittare =mer inkomst 🙄

Du har missuppfattat. Finns fortfarande gratis vanliga TV4 play.

Av Nioreh83
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Vad är skillnaden på detta och cmore? Exakt samma kanaler får man i TV4 Play+ Utan reklam. Det enda skillnaden är högre månadsavgift.

Jag gillar för övrigt cmore. På Tv4 plus m.m. går gamla klassiska filmer/serier som inte går att se någon annanstans mer än att köpa dem på dvd.

Den enda skillnaden är att C More-innehållet åker in i TV4 Play, och tjänsten C More läggs ned. Samma utbud som tidigare. Paketen kanske heter lite annorlunda, men det är bara re-branding.

Av Nioreh83
Skrivet av MoNkeY-05:

Blekta kaffefilter. Kategori 'Fullständigt onödigt'.
Samma med toalettpapper. Varför ska det vara blekt för? Sjukt onödiga kemikalier. Visserligen har bruken blivit bättre på att bleka utan att förstöra miljön LIKA illa, men som jag förstår det så är det ju inte utsläppsfritt.

Är ju bra att se så arslet är rent. Svårare med brunt skithuspapper.

Av Nioreh83

Inte gjort det sen jag byggde datorn. Det var mest på XP-tiden jag gjorde sånt.

Av Nioreh83
Skrivet av Sarato:

Men då har du möjligheten att köpa den billigare varianten och kunna låsa upp kärnorna själv. Sen så är det skillnad på ett enstaka chip eller en hel bil där de installerar allt och dess moster bara för att kunna sälja på dig en prenumeration senare för något som redan finns.

Den dagen de säljer processorer till konsumenter med prenumeration på för att låsa upp kärnor är den dagen jag ger upp med datorer.

Det är inte alltid det går så enkelt att låsa upp kärnorna själv. Tror du inte Intel/AMD motarbetar detta? Nuförtiden bränner de ju vissa säkringar och sånt så man inte kommer åt de låsta kärnorna via mjukvara längre.

Och angående att ta betalt för hårdvaran:

Det gjorde Intel för 13 år sedan
https://www.techpowerup.com/131311/intel-wants-usd-50-for-sof...

Samt nyligen för servermarknaden
https://www.techradar.com/news/intel-officially-launches-its-...

Av Nioreh83
Skrivet av Sarato:

Det är som om du skulle köpa en processor med 16 kärnor men du kommer bara åt 8 såvida du inte betalar AMD eller Intel för det.

Detta är ju i princip standard i CPU-världen sedan urminnes tider. De gör ett chip och säljer det i massa olika varianter och priser. Ibland kan man köpa en billigare och låsa upp kärnor och klocka dem så de presterar som sina dyrare syskon.

Av Nioreh83

Nån into om ifall undead nightmare medföljer? Har fortfarande inte spelat det, så vore kanske intressant i så fall.

Edit: Ja så verkar det vara

Av Nioreh83

Jag fick samma igår vid 23:15. Känns som nån bugg hos dem

Av Nioreh83

Den här mikrofonen. Kostade väl 50kr kanske. Har hängt med i ur och skur, säkert närmare 15 år nu. Har till och med spelat in sång med den ibland (Bland annat "Ge mig power tomten", den jag skickade in till sweclockers jul-tävlingen för tusen år sedan)

Av Nioreh83

300 000 miljoner dollar? Nja

Av Nioreh83

För min del får de gärna göra en stationär variant också. Spelar endast dockat, och tycker switchen är ganska otymplig i sin docka. Hade gärna sett en puck typ som apple-tv som man kan ha i bänken på ett trevligt sätt.

Av Nioreh83
Skrivet av Bobiri:

Förstår ej hur ni på riktigt kan överväga Slack över Teams. Integrationen är betydligt bättre på Teams och det ingår i nuvarande 365 abonnemang. Att EU eventuellt vill göra det dyrare/osmidigare för den vanlige kontorsnissen är för mig galet.

Slöseri på resurser.

På mitt jobb använder vi de program som är bra på det de gör. Teams för videosamtal och möten eftersom det funkar och är lätt att boka med outlook etc. Slack används för kommunikation i textform, för det är överlägset Teams på den fronten. För parprogrammering etc används ofta Discord, då den är bäst på att dela skärm med bra bild och låg latens.

Av Nioreh83
Av Nioreh83
Skrivet av Sarato:

Ser väldigt mycket ut som Nightmare Creatures.

Japp, rätt

Av Nioreh83
Skrivet av Antte:

Helt rätt

Haha, galet! Men jag fick vibbar av att det kunde vara den där killen som ramlar från himlen i början

OK. Här kommer en ful filur

Av Nioreh83
Skrivet av Antte:

Testar med den här:

<Uppladdad bildlänk>

Morrowind?