Inlägg

Inlägg som JackeShan har skrivit i forumet
Av JackeShan

Inte tillräckligt snabbt. Meh.

Av JackeShan

Grymt om det är sant. Nutid/ nära framtid med Frostbite (4?) samt 64v64.

Av JackeShan

Ganska komiskt att folk tror att de kommer få grafikkort snabbare
Jag önskar att det vore sant. Men mining är en liten skara av kretsbristen i världen, och att Kinas banhammer skulle påverka bristen positivt låter lite som en dröm i det hela. Dessutom återhämtar kryptomarknaden sig ganska snabbt.

Av JackeShan
Skrivet av Satariel:

Advanced Micro Devices, Inc. – SCSIAdapter – 9.3.0.221 update says hello: https://www.pcinvasion.com/microsoft-faulty-amd-driver-window....

Detta. Samt att varannan uppdatering ger problem med vissa ljudkonfigurationer.

Av JackeShan

Hoppas på modern/ nära framtid! Tycker att de alltid gjort bäst spel i den eran (BF2, BF3 etc).

Av JackeShan

Interstellar (Hans Zimmer)

Av JackeShan

Undrar också vad som är bäst. Har hört många här som använder Revolut så ska nog testa det.
Coinbase/ Binance etc -> Sälj krypto -> Revolut -> Din bank.

Av JackeShan

Använt RM750x V2 ett tag nu. Helt fantastiskt nätagg

Av JackeShan
Skrivet av killawife:

Egentligen är det mest sorgligt att folk ens håller på med krypto då det bara bränner en massa energi, som vi helst inte ska bränna så mycket av, och det genererar ingenting tillbaka.

Det genererar en jäkla massa pengar... så länge det ligger vinst i mining så kommer det aldrig att försvinna.
Decentraliserad valuta är här för att stanna. Sen kan man ju säga att mining måste bli mer effektivt/ eller utvecklas hårdvara just för mining för att möjligtvis minska på bristen av hårdvara etc.

Av JackeShan

En serie men, The Falcon and The Winter Soldier var en jäkla besvikelse. Snygga scener och sekvenser, men handlingen förstörde det för mig. 5/10.

.I. Disney

Av JackeShan
Skrivet av Yatagarasu:

Denna punkt är jag lite kluven i ärligt talat.

Hade jag velat spela ett spel som ser ut att vara från tidigt 2000-tal eller dylikt, då hade jag lika gärna kunnat startat upp ett spel därifrån. Varför? Jo för att balansen är redan säkrad, det finns en solid community och moddningen har varit aktiv i minst 10+ år och fixat saker som utvecklarna aldrig kom till samt byggt ut spelet på flera fronter.

AoE 4 enligt trailern ovan ser i min mening horribelt ut.
Även om balansen mm. är perfekt så slits man ur all form av inlevelse sekunden man ser en 'magikerna'... menar, bågskyttarna trolla fram en pil ur rumpan som gör en 'scud missile' ändring av direktion innan den landar. Hjälper inte att storlekarna är sjukt off heller - Igen för att harkla på pilbågsskyttarna, pilarna är stora som ballistiska spjut för bövelen.

Luktar portat mobilspel hela vägen ärligt talat... Tyvärr inte något som tilltalar mig i huvud taget faktiskt.

Jag håller med om att grafiken kan vara så mycket bättre. Men ett nytt AoE kanske väcker liv i spelarbasen för RTS också. Ingen spelar Supreme Commander eller Company of Heroes etc längre förutom ett super litet community. Men så blir det när stora bolag inte vill lägga pengar i en snart död genre :/

Av JackeShan

Svenska, Engelska och några svärord på Ryska. Norska har man ju förståelse för.

Av JackeShan

inet.se i all ära, men röstade på komplett då de flesta köp gjordes där och de hanterade mitt garantiärende utan problem. Fick även 5900X och 3080 levererad relativt snabbt.

Av JackeShan

Det har blivit en del RDR2 på PC. Snyggt spel!

Av JackeShan

Vad är det här för dagisbråk i Stockholm?

Av JackeShan

Härligt! DLSS 2.0 är grymt

Av JackeShan

World of Tanks, kanske omkring 6000 timmar. 46000 matcher, och om varje match är i genomsnitt ca 6 minuter så är det 4600 timmar "in-game", utan att räkna med all tid man har spenderat i garaget osv.

Av JackeShan
Skrivet av twit:

En modell är en förenkling där man försöker skala ner ett problem från oberäkneligt till hanterbart. Det är ett verktyg för att kunna beräkna och dra slutsatser om situationer man annars inte skulle kunna bedöma. Variabler som är insignifikanta lämnas utan hänsyn eller klumpas ihop med andra, man använder sig av en begränsad mängd mätvärden och statistik istället för att mäta allting, man generaliserar och uppskattar.

Utan beräkningsmodeller skulle ytterst lite, om någon, modern vetenskap existera. Modeller styr vår ekonomi, de styr vilka mediciner läkaren ordinerar, de styr vilka beslut våra politiker fattar, morgondagens väderprognos, hur mycket mjölk som finns i ICAs kyl, när trafikljuset slår om från rött till grönt, bussens tidtabell, våra teorier om universum, hur bron över Stora Bält konstruerades och så vidare.

Det stinker rutten fisk när vissa individer börjar ondgöra sig om modeller just och enbart när det handlar om någonting som kan relateras till klimatvetenskap.

Exakt. Fast en modell är det motsatta av en förenkling. En modell, eller teori, är det "högsta" man kan uppnå inom vetenskaplig metodologi. Men jag kanske missförstog

Av JackeShan

Jag ser fram emot det! "Dålig" grafik spelar inte så stor roll. Jag vill bara ha ett bra RTS-spel igen.
Gameplay, balans > ögongodis. Relic gjorde Company of Heroes så jag hoppas på att det blir bra.

Av JackeShan

Största prestamässiga hopp var nog från Q6600 till i7 4770k. Eller kanske FX5600 till ett 6800GT.

Skrivet av Daemon:

Byte till ett GeForce-kort från Leadtek Winfast, minns ej exakta GPU-modellen, var nog den största skillnaden jag haft relativt sett.
Näst högsta på listan var nog inköpet av Sandy Bridge genom i7 2600K.

Kanske var ett 6800 enligt nedan, riktigt spännande kylare hade det iaf.
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/Fzs7CVHQOFIH1idewIplCcnbv__VyJivQ5Im3GtQhdLfCGZFW3uIQ-WF_efD3UxI440V8Tll9vNIsFru_boEEEdzJB-TlEt41rcNoApQ-8Amd1DZimDQJkuL5PlvLZ6j9TS35pDs8Csk1LyDjVfMiXeFRw

Exakt den modellen hade jag. Jag har kylaren kvar nånstans