Inlägg

Inlägg som immutable har skrivit i forumet
Av immutable
Skrivet av FixT:

Diablo 4 s4

Samma här, men imorgon blir det Pandaria remix! Får se om det är något att ha

Av immutable

Jag har en svag förhoppning om att man kan välja själv mellan 1st och 3rd person vy. Det verkar växla automatiskt till 3rd när man t.ex. klättrar så jag tycker inte det borde vara omöjligt att få stanna kvar i den vyn konstant om man så önskar.

Men vi får väl se

Av immutable
Skrivet av Kalasis:

Hade hoppats på ett nytt "Fate of Atlantis" men detta blir säkert helt okay det också

Jag med! Önskar verkligen att det kommer en remake på det någon gång!

Av immutable

Indiana Jones and the Great Circle

Hittade ingen tråd om det kommande Indiana Jones and the Great Circle så jag skapar en själv.

Indiana Jones spelen har alltid tillhört mina favoriter så ser verkligen fram emot detta!

Kommer du testa?

Officiell hemsida
Steam

Av immutable
Skrivet av oqvist:

Försöker med yellowstone igen. Gav upp förra svängen då de bara inte kunde ge upp att göra allt till total misär. Får se om händelseutvecklingen ändras. Ska försöka komma längre än sist.

Hur långt kom du förra gången? Jag tyckte själv den var lite småseg de första kanske 3 - 4 avsnitten, sen var jag fast!

Av immutable
Skrivet av THB:

Halv 8 är ju nästan eftermiddag, själv vaknar man varje morgon runt 5.

För mig ringer larmet kl 5:45 varje vardag och jag är helt ihjäl och snoozar typ tre gånger innan jag pallrar mig upp. Men är jag ledig, då jäklar vaknar jag klockan 5 och är klarvaken. Det slår aldrig fel.

Av immutable

Så länge det inte throttlar pga överhettning skulle jag fråga mig själv om det är värt risken / besväret att byta kylpasta osv?

Finns ju vissa risker med det som man läst om här på forumet då och då, att grafikkortet slutar funka efter byte. Det finns heller ingen som kan ge någon garanti att det blir bättre med ny kylpasta. Har du tur så ja några grader på sin höjd.

Av immutable
Skrivet av Gorgeous-George:

Jodå, fick dom förra veckan. Jag hade valt månadsbetalning på Oneplus lurarna ( för att få igenom köpet..) men nu blev jag tvungen att betala då jag hämtade dem hos mitt ombud. Varför vet jag inte men spelade ingen roll.

Statusen på mina står fortfarande som "Ännu ej packad och skickad, under leverans". Får väl se om dom ska byta ut dem också mot en annan modell

Av immutable
Skrivet av Gorgeous-George:

Jag bytte till Urbanista Phoenix då mailet kom.
För 299 kr är de helt ok även om OnePlus kanske vart bättre köp.

Okej, men har du fått dom skickade ännu?

Av immutable

Om allt man ska göra är att hantera filer så är ju mc helt klart ett bra alternativ, men mer än så förstår jag inte hur mc underlättar att jobba i terminalen.

Av immutable
Skrivet av Danieleet:

Jag kontaktade Halebop efter att ha fått det mailet och bad om att istället få byta till ett annat par och betala mellanskillnaden mellan vad de ansåg att Urbanista Phoenix var värda och vad de jag ville ha (airpods) kostade i deras butik. De skulle återkomma med svar inom två dagar. Tror jag kontaktade dom 3 gånger kommande 3 veckor då dom inte hört av sig trots det inom 2 dagar utlovade svaret, för att tillslut få ett nej på min förfrågan. Avbröt då bara köpet av mina oneplus buds.

Skrivet av Zargoz:

Har inte heller fått något. Ska avbryta mitt köp med.

Jag överväger också att avbryta köpet men samtidigt är det så lite pengar det handlar om så kanske bara väntar o ser om det kommer något. Kommer det inget så är det inte heller någon katastrof. Var mest nyfiken om det bara var jag som inte hört något.

Av immutable

Någon som hört något mer angående OnePlus Buds lurarna från Halebop?

Fick ett mail (som jag inte hittar nu) för några veckor sen, där man kunde välja att byta ut dem mot Urbanista Phoenix för samma pris. Men efter det har jag inte fått någon mer info.

Av immutable
Skrivet av Elfving88:

På iPhone söker jag varje app med text istället för att svepa och leta på skärmen. På Mac körde jag alfred förut. Finns det något liknande någon kör på windows? Inte fått till det lika smidigt som på mac.

Windowsknappen + sök?

Av immutable
Skrivet av Fenrisulvfan:

Kan du bygga själv så sparar du 2000Kr eller får cirka 2000Kr bättre delar:
https://komponentkoll.se/bild/qJgjj.png
Om du inte måste ha Skuggspel(shadowplay) så har nog AMD något motsvarande och du kan få in ett 7800XT för några hundringar billigare som du kan lägga på ett bättre PSU

Bra förslag men det sägs att 7000-serien inte fungerar bra i WoW #20427039

Av immutable
Skrivet av ipac:

Inte ett dugg mer förvirrade med den nya namnsättmingen.

Tvärtom så är den nya snäppet bättre då de faktiskt tycks utnyttja siffrorna för att bättre tydliggöra prestandaskillnaden inom en viss serie.

T ex. i9-14900 var helt värdelös här. Alla hade samma nummer (xx900, vilket är helt överflödigt eftersom det ger sig av "i9") trots olika specade klockor. Förhoppningsvis så kommer Ultra 9 finnas i fler nivåer än x85 (plus suffix).

Var lite otydlig, menade att jämföra den nya namnsättningen med den gamla. Blir säkert bra lite längre fram när man vant sig med det nya och de gamla inte behöver jämföras längre

Av immutable

EndeavourOS med Gnome 46

https://i.imgur.com/SkrWwAo.png

Av immutable

Skapligt förvirrande för kunder med deras nya namnsättning. Kommer inte vara så lätt att se vad som är bättre utan att googla ett varv först.

Av immutable

Tur man är så pass gammal att man inte hör coilwhine längre

Skämt åsido, jag lider med er som är drabbade. Har haft det förr och vet hur j*kla jobbigt det är.

Nåt som hjälpte mig var att köra med vsync aktiverat när det gäller gpu. Mitt moderkort hade även det coilwhine, det blev bättre när jag stängde av c-states i bios.

Av immutable

Minns hur man bytte datordelar ungefär lika ofta som man bytte kalsonger på den tiden. Utvecklingen gick så hiskeligt fort på gott och ont Roligt för själen men jobbigt för plånboken

Av immutable

Konstaterade just att AC:n i bilen slutat fungera. Det är fan bara utgifter hela tiden