Inlägg

Inlägg som Friis har skrivit i forumet
Av Friis

Annonsen är avslutad

Av Friis

27" skärm 1440p i närheten av Stockholm

Tjena!
Jag är på jakt efter en 27-tumsskärm 2560x1440 i närheten av Stockholm. Har möjlighet att åka typ 45 minuter med bil men inte mycket längre än så. Alternativt kan jag åka till områden nära Enköping eller Uppsala.

Skärmen ska kopplas till en macbook air och användas för jobb, dvs att den absolut inte behöver ha några bra spelegenskaper.

Pris: max 1500 men gärna mindre.

Läs hela annonsen här

Av Friis
Nytt bud: 3 800 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Friis
Nytt bud: 3 500 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Friis
Nytt bud: 3 000 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Friis
Nytt bud: 2 000 kr Hej, lägger ett bud om 2000 kr och kan hämta nu innan helgen om det är intressant? Allt gott, Peter
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Friis

Nu frågar du ju specifikt efter upplevelser som inte är spel men jag vill ändå slå ett slag för Wanderer som jag tycker var en helt otrolig upplevelse!

https://store.steampowered.com/app/1599560/Wanderer/

Då pratar vi om ett lugnt och inte särskilt svårt pusselspel där fokus ligger på just upplevelsen av att vara på minst sagt unika platser så jag tycker ändå att det kan passa in på din beskrivning.

Utan tvekan det bästa VR-spelet jag upplevt vid sidan om Alyx!

Av Friis

Hej, undrar om skärmen fortfarande finns kvar? Hämtar gärna upp den så snart som möjligt i så fall 🙂
Allt gott, Peter

Av Friis
Skrivet av agaith:

Fantastiskt, stort tack för det! 🙏 Blir RE4 för dessa 30$

Av Friis

Fasen vilken bra idé denna tråd är. Lägger till min länk nedan 🌻

https://www.oculus.com/referrals/link/PeppePizza/

Av Friis

Hej! Bjuder 350+frakt för Kraken G10 med Noctua fläkt och 120mm aio. Låter det ok?

Allt gott

Av Friis

Hej!
Jag skulle gärna köpa det men kan först hämta den 13e november när jag har vägarna förbi Örebro. Skulle det fungera för dig? OBS, viktigt i så fall att du inte redan säljt hårddiskburen

Allt gott

Av Friis

Kan det vara Clive Barker's Jericho?

Eller Soldier of Fortune: Payback?

Av Friis

Beror ju helt på vad vagnen ska användas till! Vi har haft:
Emmaljunga Super Viking
Bugaboo Bee
Bugaboo Donkey

Av dessa var Emmaljungan praktisk och mycket skön att köra. Trots att den var liten fungerade den utmärkt i alla väder (utom riktigt djup snö) och även i viss terräng.

Bugaboo Bee köpte vi för att det var den enda som gick in i hissen där vi bodde med första barnet. Det är en fruktansvärt dålig vagn enligt min mening, fungerar i princip bara bra om man kör den på helt plant underlag, tror den är mer riktad till varmare länder på kontinenten. Priset i förhållande till kvaliteten är ett skämt!!

Bugaboo Donkey köpte vi när vi fick tillökning. Återigen var detta den enda dubbelvagn som gick in i hissen (något större hiss än föregående), dock endast i hopfällt läge. Att vagnen är teleskopisk är ju på ett sätt genialiskt, om man behöver både en dubbelvagn och en enkelvagn finns det såvitt jag vet inget annat alternativ. Att köpa en vagn där ena barnet sitter under och knappt ser ut kändes inte alls aktuellt för oss. Kvaliteten är ok men priset är vansinnigt högt.

Hur var då Donkeyn att köra? På asfalt är den grym och den tar sig fram hyfsat väl även i terräng. Det går såklart bättre som monovagn men fortfarande helt ok som dubbelvagn, ja om det 'bara' skulle bli ett barn tror jag ändå inte att ni skulle tycka att vagnen fungerat dåligt. Den är dock opraktisk att vika ihop och packa in i bilen och tar förhållandevis mycket plats jämfört med andra vagnar. Slutligen bygger ju Bugaboos design på att chassit flexar lite, det finns ingen fjädring utan mjukheten kommer av att chassit inte är helt styvt. Jag tycker det känts ok på Donkeyn men inte på Been.

Vi köpte båda Bugaboo-vagnarna begagnade och Emmaljungan ny. Skulle idag aldrig köpa en ny vagn, slitaget är litet samtidigt som det inte är kul att göra de första reporna i sin nya svindyra barnvagn. Samtliga vagnar har vi sålt vidare, en bra vagn håller nog för åtminstone fyra ägare. Vill man piffa till vagnen kan man ju köpa nya tyger men min erfarenhet är att det går väldigt snabbt innan de ser lika taskiga ut som de gamla, barnen hoppar ju med glädje upp i vagnen även när de är indränkta i geggamoja

Ja så tänkte vi, hoppas det går bra med köpet och stort grattis till tillökningen!

Av Friis

Det enda moraliskt rätta vore att satsa på någon form av återbruk. Jag förstår såklart de administrativa svårigheterna och att det kanske inte direkt skulle löna sig i rena pengar men de värdegrundsmässiga och varumärkesbyggande fördelarna skulle vara väldigt stora och gynna företaget som helhet. Ni har redan en jättebra fyndhörnan som skulle kunna byggas ut, alternativt kunde ni göra det lokalt till vissa affärer (tänker exempelvis på den där hörnan på Fridhemsplan där caféerna aldrig blivit till något). Ett alternativ skulle vara att integrera detta med någon partners befintliga system, varför inte med marknaden här på Sweclockers?

Lycka till 😘

Av Friis

Har ett MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC, kan det vara av intresse mot ditt 3060 ti?

Av Friis
Skrivet av GeoTD:

Jag har ett Raijintek Metis Plus i svart med extra sidopanel i plastglas (alltså inte bara ett fönster som på originalpanelen). Fint skick, alla delar och tillbehör följer med 250 kr + frakt.

Som sagt är jag i första hand ute efter ett Styx men om något sådant inte erbjuds är jag intresserad. Ber att få avvakta några dagar och återkomma senare..

Av Friis

Raijintek Styx (eller metis)

Hej Sweclockers,
jag är på jakt efter ett Raijintek Styx i första hand. Metis kan också vara intressant beroende på pris och skick.

Gärna i någon rolig färg, kan hämta i Stockholmsområdet + ca 10mil eller köpa med frakt.

Ser fram emot att höra vad ni har!

/Peter

Läs hela annonsen här

Av Friis
Skrivet av JohanFlodqvist:

3000 och hämtar för allt

JohanFlodqvist var ledande i tråden men jag har fått bud i PM på 3.300 kr för allt och avslutar budgivningen ikväll om inga ytterligare bud inkommer innan 24.00.

Av Friis

Tack alla för bud!

Har inte riktigt hunnit ta ställning till hur mycket det är värt att få sålt allt samtidigt men JohanFlodqvists bud är nog mest intressant i dagsläget. Kan tillägga att jag avslutar budgivningen om någon lägger 3.500 för allt och kan hämta.