Inlägg

Inlägg som bha* har skrivit i forumet
Av bha*
Skrivet av maccswe:

Håller med dig, det är för att det är enbart ett lager glas vilket gör att det blir ett mer trummande ljud när man använder den. Men man vänjer sig väldigt snabbt

Glöm inte att ändra signaturen

Will doo, förtar dock lite av känslan. Ytterligare ett minus är högtalarna, låter mycket tunnare, som en aluminiumburk.

Av bha*

Uppgraderat från en iPad 2 till en Air och den är kanon på alla sätt förutom att "skärmkänslan" känns mer gedigen på tvåan, Air känns mer plastig.

Av bha*

Sälj privat och köp privat.

Av bha*

Produkt: ipad air 10% av @ electro, gta v för 299 @ webhallen.
Ordinare pris: -
Inköpspris:--
Butik: -
Motivering till inköp: for the lolz

Av bha*

Toyota Yaris.

Av bha*

Köpte spisfläkt på IKEA, Luftig-nånting och det var en rebrandad Whirlpool. Kostade 60-70% av Whirlpoolfläkten och funkar helt ok.

Av bha*

Golf mk5 1.9tdi med tysta däck, smidig både på motorvägen och inne i stan. Självrengörande partikelfilter, human skatt och ligger rätt i pris med några mil på mätaren.

Av bha*
Skrivet av KaakaaN:

Översättning till svenska? ^^

Utbildning av generationer är utan tvekan kommunismens sak, typ.

Av bha*

Du hade nästan rätt: http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_86#Versions

Samma bil mer eller mindre, Scion är väl dessutom dotterbolag till Toyota mot den "yngre" marknaden i USA.

Av bha*

Urban Terror

Av bha*

Man, 32, bosatt 1 mil utanför S-tälje.
Golf -06, 1.9tdi.
Trafikförsäkring 2300:-.

Av bha*
Skrivet av MIFFo_BEast:

Jag ropade in denna igår, 16000mil, 09, 2.0tdi 143hk quattro.
Fast jag kommer inte kunna hämta den förrän om två veckor

http://i40.tinypic.com/x5xmbt.jpg

Va fick du den för?

Av bha*
Skrivet av Aktsu:

+sämre glas och behandlingar på dem

Jämför man de glasögonen jag skaffade på Synsam jämfört med de jag skaffade hos Lensway är det markant skillnad på tjockleken på glasen samt kvalitén på de behandlingar som gjorts på glasen. Självklart var de på Lensway väldigt mycket billigare så det är något man får bestämma själv om man tycker det är värt det.

Vad det det gäller kvaliten på glasen har du nog rätt i.

Köpte för ca 4-5 år sen Silhuettliknande bågar i deras bås i Stinsen köpcentrum och synfältet, långt ut på kanterna, kan i sällsynta fall bli skumt. Har linser till vardags, glasögonen är mest slit-och-släng i hemmet och i det fallet funkar det, speciellt med tanke på att glasögonen kostade en tiondel av originalet.

Av bha*

Stora inköp+låga omkostnader=lägre priser

Ja, de är äkta.

Av bha*

1. J
2. J
3. N

Av bha*
Skrivet av Liv&helvete:

Nu är min ryska lite ringrostig, det lär jag gott erkänna. Men vad är det för något ? Tänkte först ge mig på en gissning på chocklad. Men 26% ? Njaa...
Eller ?

Skrivet av bAkewelle:

Är det en typ av ost ?

Rätt gissat:

http://www.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&sl=auto&tl=en&u...

Av bha*
Skrivet av Aktsu:

Frågan är ju dock varför din chef inte vill att du jobbar hemifrån? Vill han att mindre skall bli gjort på dagarna eller? Där jag arbetar anses det bara bra om man arbetar hemifrån t.ex. en dag i veckan då det resulterar i att mer hinns med.

Skrivet av Jilted:

Konstig inställning din chef har. Det är ju som att hen indirekt inte litar på sina anställda när hen säger så där... Personligen jobbar jag hemma någon gång i veckan och får mycket mer gjort när det är rätt typ av uppgifter, adminstuff. För mig är det väldigt mycket värt att kunna få jobba hemma.

Hens, och hela företagets, uttalade hållning är att jobbet ska göras från kontoret, men visst känner jag av en viss brist på förtroende. Håller med om att en dag hemma är perfekt för att grotta ner sig i projekt/utredningar och att komma ikapp med gammalt crap då man får tillfälle att jobba ostört.

Av bha*
Skrivet av Olegh:

Det måste ju vara högst personligt hur mycket möjligheten till jobb hemifrån är värd. Om du nu tycker att du är värd mer än 2% löneförhöjning, varför inte trycka mer på de områden och kvalitéer som du utvecklat sedan senaste löneförhandlingen?

Självklart rätt att det är personligt, men som alltid hoppas jag att någon annan har gjort ett vettigt förarbete. Jättebra förslag, jag har dock varit föräldraledig i nästan ett helt år, får köra med att jag har utvecklats på det personliga planet.

Skrivet av SueCia:

Möjligheten att jobba hemifrån är värd olika mycket för olika personer. När jag jobbade 5 mil härifrån så hade jag utan tvekan kunnat gå ner 5000 i lön i utbyte mot att jobba hemifrån, men hade jag bott på promenadavstånd från jobbet så skulle jag inte värdera det till mer än ett par hundra. Känns som en omöjlighet att värdera en sån grej, det är du som avgör vad det är värt för dig.

Tolkar det som ett handfast tips då jag har nästan 5 mil till jobbet enkel väg, värde på att jobba hemifrån en dag i veckan: 5000/5=1000

Skickades från m.sweclockers.com

Av bha*

Värde på att jobba hemifrån

Har råkat ut för en utdragen löneförhandling med min chef då jag inte är nöjd med årets löneförhöjning på drygt 2%. Ett alternativ för att få upp lönen enl. chefen är att avsäga sig rätten att jobba hemifrån. Det är en av punkterna som vi ska diskutera i samband med nästa möte.

Jag undrar om någon har varit i liknande situation och vad möjligheten att jobba hemifrån värderades till?
Hur många procents löneförhöjning resulterade det i?

Av bha*