Inlägg

Inlägg som arjunacontessa har skrivit i forumet
Av arjunacontessa

Man ville ge FRA rätt att göra det man redan gjorde 2009. Jag misstänker att landsförrädarna i poliskåren därmed redan utför hemlig avlyssning utan rättsligt stöd idag. Underligt att man behöver något sådant eftersom det aldrig varit fredligare i landet. Har fler svenskar blivit kriminella eller har man importerat kriminella med de öppna gränsernas politik?

Sedan NATO-anpassar man genom att skicka hemlig information via dotterbolag (IBM) och utländsk jurisdiktion för att det är billigare så. Billigare på pappret, väldigt dyrt sett till helheten.

Det är tid att dela upp landet Sverige i två. De som vill flytta till USA det vill säga hela Göteborgspostens ledarredaktion, DN, SvD, Schyffert med flera bildar en egen stat i staten (som redan existerar i deras ideologiska värld). Deras data skickas över till ett separat register och raderas i det andra registret som hör till gammelsverige.

Gammelsverige är något mer rigoröst där man gör som man säger. Man handlar inte med diktaturer trots att det svider i ekonomin eftersom man inte horar för pengar. Blanka vapen, mina herrar. Blanka vapen. Många som tror sig höra till Gammelsverige är egentligen slamkrypare som vill tillhöra utbrytarrepubliken underdånigt EUSSA.

Vidare importerar inte Gammelsverige allsköns våldsverkare och ideologer från hela världen som man sedan måste övervaka totalt via underättelsediktaturen. Det några kallar djupstaten.

Som skrivet. Det är tid att dela upp Sverige.

Av arjunacontessa

Ligger regeringens mejlsystem nere?

Jag har under veckan försökt mejla registratorerna på Justitie- och Näringsdepartementen med mottagningskvitto. Dock har jag inte fått någon indikation på att mejlen nått fram överhuvudtaget.

Har någon insyn i om deras outsourcing till öststaterna även i detta fall resulterat i icke avsedda konsekvenser varmed svenska medborgare inte kan komma i kontakt med regeringen via mejl?

Det luktar bananrepublik och det inte färska bananer.

Av arjunacontessa
Skrivet av VadSaDu:

Bör finnas en gräns..min sambo föll en gång i det träsket..

Nåt fiskespel man kunde inte komma vidare på utan att köpa mer fiskelina och krokar..så många bäckar små blev 600:- tillslut..fan vad arg jag blev på henne..j'vla mobilspel..

Det är kärnan i problemet enligt min åsikt.

Att inte kunna slita sig från fantasin i spelet mot "verkligheten" att köpa ett riktigt fiskespö för 600 kronor med lina och drag. Det är det enorma gift av "Matrix" som nu håller på att programmeras in i barnen. Förr var det spelkort, nu är det digitala lådor.

Hjärnan tolkar vilka intryck som helst som verkliga eftersom det endast är signalsubstanser som tolkas. På så sätt kan spelskaparna liknas vid droghandlare. Bokstavligen droghandlare. Uppsåt att skapa transaktioner genom att manipulera belöningssystemen.