Inlägg

Inlägg som Tpett har skrivit i forumet
Av Tpett

Ny patch har kommit idag. Endast 180 MB men har man inte snabbt internet kan det vara värt att installera ikväll/under dagen imorgon om man vill vara med.

Av Tpett
Skrivet av PointMan:

Typiskt att man missade detta!!

Bara titta in på TS i helgen annars. Var 3 grupper ett tag så finns ju folk spelar det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tpett

Tackar för kvällen alla som var med på ett eller annat sätt. Kul att spela och även att kolla på lite av streamen.

Får vi göra om

Av Tpett

@hulkenstrong:

Är inte helt säker, men jag tror att man kan göra som i World of Warships att man försöker att joina på en och samma gång så kan man komma in på samma match.

Vi får väl la testa imorgon och se om det fungerar

Av Tpett

Öppen Spelkväll med Geeks gaming PUBG 2017-04-20

http://i.imgur.com/DmqCIXO.jpg

Här ser ni en grupp folk som förbereder sig mentalt inför att möta helvetets portar och bada i en flod av blod. Tänker du på DOOM av denna beskrivning så är du helt fel ute, detta är PUBG.

Utöver den spelkvällen som vi kommer ha nästa vecka i tabletop kommer vi att se till att ha en spelkväll för PlayerUnknown BattleGrounds tillsammans med oss på Geeksgaming. Vi kommer att mötas upp i normal ordning nu på torsdag klockan 19:00 på våran Teamspeak.

Har ni inte varit med på någon av våra spelkvällar tidigare så är det bara att skriva nedan så kan vi svara på vad ni har för funderingar på. Ni kan annars kolla på nedan twitch-stream på den förra PUBG kvällen vi hade.

https://www.twitch.tv/videos/132250560

Av Tpett

Öppen spelkväll Rocket League 2017-04-06

http://i.imgur.com/erAEQIf.jpg

Då var det dags igen. Nya spel nya uppdateringar, och Rocket League har nu släppt en väldigt intressant sådan med nytt spelläge. Detta känner vi på Geeks att vi gärna vill testa (om än att vi kanske inte är fullt så duktiga på det).

Spelläget ifråga är det nya "Dropshot Mode" där upp till 8 spelare i två lag spelar om att förstöra andra lagets spelplan. Detta gör med bollen som blir laddad efter lite hård kärlek från alla bilar. Efter att golvet går sönder skall sagd boll ner i del hål som man har skapat och därigenom tar man poäng. Allt handlar om boll kontroll (så klart).

Vi kommer att mötas upp vid klockan 19:00 nu på torsdag i normal ordning för er som gärna vill vara med och kommer att mötas även där i normal ordning på Teamspeak.

Har ni inte spelat gamemodet tidigare eller ens hört vad det är för något kan ni kolla på klippet nedan så får ni en idé av vad det är man ska göra.

Av Tpett

Spelkväll - Playerunknown Battlegrounds 2017-03-30

http://i.imgur.com/6jznsND.jpg

Halloj igen på er alla.

Survival har ökat i popularitet på senare år i form av DayZ, H1Z1 med flera. Vi tänkte att vi skulle sätta våran överlevnads skicklighet på spel och se om vi klarar oss som sista lag i total harmageddon.

Vi kommer att nu på torsdag att spela Playerunknown Battlegrounds. Vi kommer i normal ordning att möta upp på våran teamspeak klockan 19:00. Vi kommer att försöka raida allt som går och kanske försöka att joina samma server för att försöka möta varandra och se vem som blir herren på täppan. Ses på torsdag.

Av Tpett

CS:GO turnering FINAL - kaliber371 vs Sitnplay.co.uk

https://www.twitch.tv/videos/131137618

Sändningen tog plats 25/3 2017 klockan 19.00

Det har varit många glada personer som nu har anslutit sig till våran turnering. Av totalt 16 lag har vi nu kommit till de sista två lagen, den så kallade FINALEN (Tournament intensifies).

De som kommer att möta varandra i finalen är kaliber371 som vi såg var väldigt duktiga i semi-finalen i torsdags. De har siktet på första prispall och är taggade att sno den från motståndarna.
Score | Round 1 2-0 | Quarter Finals 2-1 | Semi Finals 2-0 |

De kommer att möta Sitnplay.co.uk, som har varit mycket duktiga även dom i turneringen. De har vunnit alla sina matcher hittills och har ingen lust för att bryta på den trenden. Första platsen är när men de måste ta sig förbi kaliber371.
Score | Round 1 2-0 | Quarter Finals 2-0 | Semi Finals 2-0 |

De som kommer att vinna denna turnering kommer att utöver ära och berömmelse att få ett pris i form av Asus ROG Gladius II-mus. Den är utöver att ha 12 000 DPI så är den även självbelysande. Detta pris går för ca 1000 kr och kommer att skickas till de fem personer som spelar i laget.

Vi vill även tacka alla eldsjälar som har tittat på och som har spelat i våran turnering. Kul att ni varit med och hoppas att ni även är med oss nu på lördag då finalen spelas mellan dessa två lag.

Vi vill även tacka Challengermode som har låtit oss hålla vår turnering på deras sida och spela på deras servrar.

Vet ni alls vad vi pratar om kan ni kolla orginal tråden här.

Av Tpett

Spelkväll Unreal Tournament 2017-03-16

http://i.imgur.com/y8NlMPB.png

Vi kommer här i dagarna att köra på en spelkväll. Men för att krydda på vardagen lite har vi bestämt att istället för att använda AK från Counter Strike, en Lee Enfield från Battlefield 1 eller pickaxe från minecraft så vill vi ha Rocket Launchers och Pulse Guns. Vi pratar så klart om Unreal Tournament.

Som skrivet ovan så kommer vi att spela Unreal Tournament nu på torsdag där vi kommer att spela diverse gamemodes och ha roligt åt att försöka ta flaggor från varandra.

Vi möts upp på våran Teamspeak i normal ordning klockan 19:00 nu på torsdag för att spela tills våra ögon inte klarar av mer explosiva effekter.

Att hämta spelet är enkelt. Då det är F2P (Free to play) så kan man ladda ner "Epic game launcher" där man sedan kan ladda ner Unreal Tournament enkelt efter att skapat/loggat in på sitt konto.

Av Tpett
Skrivet av VincHeee:

Kul! Synd att man inte har ett komplett lag

Skrivet av Pusher:

Jag är sugen men måste man skrapa ihop en femstack?

Skrivet av GoldenFan:

Ni som inte har fullteam kan ju starta en tråd där ni söker lagmedlämmar

Verkar som att det är många som är intresserade av att vara med men som kanske inte har 5 personer att spela med.

Kudos till Golden som föreslog att skapa en separat tråd för att kanske hitta andra som kan vara intresserade. Låter som en topp idé.

Av Tpett

@kertander: Tråkigt att det inte gick för dig att komma in. Borde ha skrivit exakt vilken server som det var vi spelade på. Antog iom att det endast finns en EU server att folk spelade på den som standard.

Jag ser till att upplysa lite extra om sådana saker framöver så att det inte blir några missförstånd vid nästa tillfälle.

Av Tpett

Spelkväll - Planetside 2 - 2017-02-23

http://i.imgur.com/anjAsdY.png

Då var vi här igen, redo att samla ihop oss för att ge oss ut på ytterligare ett slagfält. Denna gången beger vi oss till Planetside 2's härliga kontinenter för att proklamera vårat budskap. Plasma skott kommer att flyga, kanoner kommer ryta och baser kommer att falla.

Vi kommer alla samla klockan 19:00 i vanlig ordning på våran Teamspeak nu på torsdag (2017-02-23). Vi hoppas så många som möjligt kan vara med då detta är ett free2play spel. Går ni in här kommer ni att kunna skapa ett konto och ladda ner spelet direkt.

Då Planetside 2 är ett spel som man väljer faktion för att spela kommer vi att samla oss till faktionen "Vanu Sovereignty" så att ingen hamnar på egen hand i annat lag. Därefter kommer vi att rulla ut som den ångvält vi är för att ta över hela kontinenter.

Fira geeks banner, vi kommer för att erövra.

Av Tpett

Öppen spelkväll Garrysmod TTT - Torsdag 2016-02-16

http://i.imgur.com/HXLPOWH.jpg

Halloj folk på GG.

Garrys mod har öppnat upp många vägar för att spela spel på nya och kanske väldigt lustiga sätt. Dessa moddar gör att fantasin går långa vägar, kanske att man leker kurragömma eller att man anklagar en kamrat för att vara en förrädare.

Vi på GG kommer att nu på torsdag 2016-02-16 klockan 19:00 på våran Teamspeak att hålla i en öppen spelkväll där vi kommer att spela Garys Mod och mer specifikt modifikationen Trouble in Terrorist Town (förkortat TTT) där vi kommer att leta efter vem som är den skyldige för vad som skett.

Av Tpett

Hallå folket.

Jag och alla andra vill tacka er för en riktigt rolig spelsession idag, till trots de små server problem vi hade ett litet tag i början av spelandet.

Vi kommer att köra ut information om en ny spelkväll imorgon som kommer att hållas torsdag 2016-02-16 och det vi kommer att spela då är Garrys mod med modifikationen Trouble In Terrorist Town (även stavat TTT)

Vi hoppas på att ni kommer att vara med då och åter tack för att ni ville vara med idag.

Av Tpett

Öppen spelkväll Counter Strike Global Offensive 2017-02-09 kl 19.00

http://i.imgur.com/h0vNeaw.jpg

Allt är vitt och du hör ingenting, du är desorienterad och vet inte vart du är. Du ser lite till och terroristerna kommer rusande upp på B. USP:en i högsta hugg börjar du backa och besvara eld. Kulorna viner och du börjar sakta men säkert decimera dom till tre figurer. Dock blir din lycka kortvarig då ett skott från en glock lägger sig i ditt pannben.

Känner du igen detta så är du en av de kära CS:GO spelare som finns i världen. Vi på Geeks Gaming kommer att under torsdag köra en öppen spelkväll där vi kommer att låta alla dess härligheter lysa. Uppställning på B kommer att ske klockan 19:00 i normal tid på våran Teamspeak och vi kommer som vanligt att se till att spela tills vi orkar eller så länge nerverna klarar av det. Ses då.

Av Tpett

@astromzZ: Vi har precis börjat med alla våra spelkvällar. Vi kommer att fortsätta med dessa mer eller mindre varje vecka och hoppas att folk kommer att se och vara med mer.

Av Tpett

Öppen spelkväll BF1 2017-02-02

http://i.imgur.com/K5Nul1v.jpg

Skyttegravar, stridsvagnar och en liten nypa senapsgas. Blanda ihop dessa ingredienser och låt det jäsa i två år. Då har vi fått Battlefield 1, ett spel där vi alla kan leka ridskola, vara tufft mopedgäng vid bensinstationen samtidigt som det regnar eld, kulor och explosioner från alla håll och kanter.

Geeksgaming bjuder in er på en öppen spelkväll torsdag 2017-02-02. Likt tidigare kommer vi att möta upp för detta i våran Teamspeak klockan 19.00 där vi sedan kommer att utgå till slagfältet. Var redo soldat, ryssen kommer.

Av Tpett

Öppen spelkväll, Prophunt, Torsdag 2017-01-26

http://i.imgur.com/PKhAbvV.jpg

God kväll gott folk. Vi på geeks tycker det är kul att spela spel. Vi gillar också att leka kurragömma vilket gör det helt underbart att prophunt finns, där två av våra favorit sysslor kombineras till en makalös upplevelse. I denna värld kan man bli vem man vill. En tunna, en fisk, ett bord. Möjligheterna är oändliga.

Vi kommer att ha en öppen spelkväll nu på torsdag 2017-01-26. Vi möts upp på Teamspeak runt 19.00 och kommer att spela så länge som vi orkar och har lust. Vi hoppas att vi ses på torsdag och önskar er en härlig speldag.

Av Tpett

Känns som något är lurt med just de tangenterna du använder när du kör.

Never the less, händer det endast när du kör eller är det även när du rör dig med karaktären (i.e när du har walking simulator i den stora vida världen) eller när du flyger?

Du skulle även kunna binda om tangenterna när du kör till att kanske använda piltangenterna (mer för test) för att utesluta om det är spelet som knasar sig eller om det är problem med spelet i sig.

Av Tpett

Star Wars Episode 1 The Phantom Menace.

I was young once.

Ung och dum....

Klippet ovan säger nog. That voice acting. Och ja, jag klarade ut det. Tre gånger......