Inlägg

Inlägg som employed har skrivit i forumet
Av employed

Hur kan detta få "bra spelprestanda"? Kontra vadå?

Av employed
Skrivet av LeifSandvik:

Hela denna generation lanserades för tidigt.

Tänk om Nvidia hade väntat med 4000-serien och låtit Dr. Lisa och AMD fått ha ledartröjan i några månader med 7900XTX. Nvidia fanbois hade nog brunnit upp.

Av employed

Tar tillbaka budet. Har inget 4000-kort -_-

Av employed
Nytt bud: 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed
Skrivet av FredrikMH:

AMD:s drivrutiner är bäst!

- Så är det såklart...

Man kan inte få "fine whine" utan några riktigt skitbatcher.

Av employed

x570 Dark Hero är nu såld.

Av employed
Skrivet av sweisdapro:

All eloge till GN för detta grävande!

Klagar inte på GNs grävande. Det är grymt att dessa techsidor gräver i saker och tycker personligen att många techtubers är alldeles för snälla i sina reportage. Att dock spy galla som som GN gör utan att ha hela bilden framför sig är väldigt oproffsigt.

Håller verkligen inte med om biosen. Varför skulle Asus låta äldre bios som riskerar att förstöra ens dator ligga kvar på ens sida? Hade de gjort det hade de fått skit för det. Asus har ju nu svarat att alla har sin garanti kvar även om man överklockar vilket gör att de har tagit mer åtgärder än tex AMD.

Nyligen så la GN ut en till video där han hatar på en massa företag. Tex så hatar han på Fractal som återkallade sina chassis efter att de fanns risk för brand. Hade killen jobbat i en annan bransch, säg bilbranschen hade han nog varit besviken som fan övertid. Dessutom så skjuter han sig själv i foten för framtida recensioner eller byggen iom detta då det är väldigt svårt att prisa någon produkt från samma märke efter att ha kastat skit på det i någon annan.

Av employed

Fanns ju inte så mycket rum för förbättring då GN började hälla bensin på elden i början av helgen och mobben tog upp sina högafflar och facklor under helgen. Knappt 5 dagar efter videon så har Asus i stort sett ändrat sina garantier för moderkort och är nu i stort den ända på marknaden som har garantier vid överklockning.

Personligen så har GN gjort en höna av en fjäder. Först försökt i flera timmar att återskapa ett fel med bara teorier till varför det hände sen när de ska ge en förklaring så är det mest "trust me bro". Allt detta fokus på Beta biosen är också helt sjukt då Asus alltid har haft sina förklaringar om garanti på sina beta bios vilket han borde veta. Deta har i stort sett alla tillverkare men spyr han galla över dem. Om det visar sig senare att det tex är AMDs fel att så kommer de knappast ge ut en ursäkt till Asus.

Av employed

Ursäkta för sent svar. Jobbat. 5950x är borta från försäljning.

Av employed

Nu har för övrigt Asus tagit bort texten om förlorad garanti på sina beta-bios.

Av employed

I senaste LTT videos så ger iaf någon en lite nyanserad bild av det hela istället för att göra som J2C och hänga på GN helt och hålllet med tjära och fjädrar i händerna.

Av employed
Skrivet av marcusOCZ:

Tror du har missförstått hela grejen.

Din härskarteknik funkar inte här.

Finns gott om exempel youtubers och folket börjar skrika bojkott utan att ha hela bilden framför sig. Bästa är att vänta tills röken har lagt sig.

Av employed

Upplever starkt att man försöker göra en höna av en fjäder. Asus har tex alltid haft varningstext för sina Beta bios. Allt är väldigt nytt just nu. Massor av snack från GN om en massa dyra tester där man försökt förstöra CPUn. Dessutom massa snack om konspirationer och med bevis som i stort är "trust me bruh". Skulle inte förvåna mej om detta slutar som med 4090-addaptern och det visar sig att det förekommit visst användarfel.

Av employed

Hade själv hellre sett Strix kylaren.

Av employed

Hade varit trevligt om Noctua kunde svara på om vilka och hur många av konkurrenternas fläktkontrollers som har kortslutning lider av strömspikar och dålig signalintegritet. Med tanke på att hela internet får reda på om någon någonstans lyckas bränna sin PSU (Gigabyte), CPU(7000X3D) eller chassi (NZXT H1) så upplever jag detta inte är så vanligt som Noctua vill få det att verka. Corsairs Commander Pro funnits länge på marknaden och som även erbjuder mer som USB-portar, temp-kontroller, rgb inkoppling (deras egna), styrning från program mm. Men men.... Noctua brukar ju leverera och priset är bra. Bra med konkurrens.

Av employed
Skrivet av cadiremar:

Commander Pro för 400kr + frakt?

Noterat

Av employed
Skrivet av Ozzed:

Alltså vad fan är det med hela branschen?? Varför har det blivit tabu att sänka priserna vid låg efterfrågan när det konceptet fungerat i hundratals år?

De verkar vara mer lönsamt just nu att sälja mindre antal enheter till ett högre pris. Många företag tjänar bäst på deras flaggskeppsprodukter än övriga lagret. Hade varit trevligt se vilka produkter som drar in mest vinst i slutändan.

Av employed
Skrivet av Maniak01:

6 200 kr Cpu,mobo, ram

Noterat

Av employed

AMD 5950x, Asus Crosshair DH x570, Corsair H150i Elite LCD 360mm, Fractal Design R6 Tempered Glass Svart mm-

Säljer en massa grejer nu efter en uppgradering.

AMD 5950x
Fungerar som den ska. Kommer i originalplasten

Asus Crosshair VIII Dark Hero x570
Kört med 5950x, 5800x och 3700x utan problem. Nyskick! Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår. Originalkvitto finns om så önskas.

Fractal Design R6 Tempered Glass Svart
Med ljust glas. Mindre förslitning på baksidan. Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår

Corsair H150i Elite LCD 360mm
AIO använd för att kyla 5950x. Kyler riktigt bra utan missljud och skärmen fungerar som den ska utan repor. Som nyskick. Kommer med originalförpackning och samtliga tillbehör. 4 år garanti kvar. Originalkvitto finns om så önskas.

Corsahr H80i v2 120mm
Äldre AIO men som fungerar helt ok att kyla mindre krävande system. AM4 kit ingår. Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår

2x Corsair Dominator Platinum RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18
Kört tillsammans med ett flertal egna system och fungerat utan problem att köra enskilt eller tillsammans i XMP/DOCP
Kommer i originalförpackning.

Corsair Commander Pro
Perfekt om man vill koppla in och styra alla fläktar och/eller RGB i Corsair iCUE. Fungerar som den ska. Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår

Corsair LS100 - Smart Lighting Strip Startkit
Om man vill ha bakgrundsbelysning från skärmen eller en RGB show på väggen bakom skärmen. Går även att köra i chassit iaf man önskar. Rekommenderad storlek för kittet är skärm på 27'' men fungerar även bra med 32''. Tejpen på fästplattorna är dock förbrukade men går att använda med dubbelhäftande tejp. Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår.

Corsair ML140 RGB Elite
Fungerar som den ska. Originalförpackning och samtliga tillbehör ingår

Kan hämtas och skickas. Köparen betalar frakt. Säljer till vem och om jag vill. Skambud kommer ignoreras. Tänkte börja avsluta annonserna söndag 19:00.

Läs hela annonsen här

Av employed
Skrivet av Maximo:

Den mannen har snackat skit så länge jag kommer ihåg.

Håller verkligen inte med. Phil räddade i stort Xbox från att gå i graven efter de visade XBONE på E3 2013.

Tycker dock att det känns som att han har tappat pulsen på sina utvecklare och vad spelare vill ha. Xbox behöver verkligen sina egna exklusiva titlar men klarar verkligen inte av att prestera på den fronten.

Skrivet av BrottOchStraff:

Många trasiga AAA-releaser sista tiden. Vad är det som händer?

Är du säker på att du inte bara ser allt genom nostalgifilter? Har det inte alltid varit så? Elden Ring släpptes med helt horribel prestanda på PC och vart Game of the Year. Total Warhammer 3 var buggigt som bara den. Sen fanns det massor av meeh spel som B4B, R6 Extraction och Saint Row mm. Alla år har sina spel som är väldigt bra i grunden men är usla portar eller/och fyllt med buggar. Eller spel som man tänker ska bli "nästa stora spelserie" men som är meeh i grunden eller i utförandet med dålig prestanda.