Inlägg

Inlägg som Benne84 har skrivit i forumet
Av Benne84
Skrivet av Snuffelbutt:

Den svarta finns tillgänglig för 5100 just nu. Men det verkar gå upp och ner med lagersaldot ganska friskt

Tack för tipset, jag upptäckte det tidigare idag och har lagt en beställning 👍 Beställde både en Pro och T för jag kunde inte bestämma mig vilken som blir bäst 😆 Får skicka tillbaka när jag bestämt mig.

Av Benne84

Tyvärr har de bästa priserna på både Pro och T modellen försvunnit

Av Benne84
Skrivet av Snuffelbutt:

Amazon, samma som i min länk i trådstarten. Dock verkar den inte finnas kvar (inte helt otippat)

<Uppladdad bildlänk>

Sjukt bra pris!

Verkar borta som sagt, surt då jag precis letar jag med. Kanske ändå slår till på Pro eller 10t.

Av Benne84
Skrivet av Snuffelbutt:

Ja, det är väl just bankid och saker som ställer till det. Fick hem en gammal platta från jobbet och insåg att den inte stödjer Netflix för att den är för gammal. Det var då jag insåg att mjukvaran kan bli tillräckligt gammal för att låsa ut vissa funktioner. Det har aldrig varit ett problem med en telefon förut dock och lär inte vara det igen.

Jag har kikat på både Fairphone och Zenfone 9/10. Men det är så fruktansvärt galna priser så jag håller mig borta. Köper alltid telefonen kontant och slipper vara bunden i flera år till olika abonnemang osv.

Jag körde min Op1 med annan OS för att få ut något år extra ur den, men det känns verkligen som att det är ett mindre problem.

Av någon anledning var den gröna versionen av Op10 pro nedsatt ännu mer. Jag gav precis över 4100kr för 256gb varianten. Vi får se om den dyker upp eller om dom prissatt dom galet. Det är ju sjukt mycket telefon för pengarna.

Vart hittade du den gröna så jäkla billigt?