Inlägg

Inlägg som kristallkrona har skrivit i forumet
Av kristallkrona

Hade varit super roligt. Men pengarna räcker inte till, prio är körkort denna hösten! Ni får ha det så roligt, så ses vi på SweC 20 år istället i sthlm!

Av kristallkrona
Skrivet av Mizzarrogh:

Förklaringen är väl egentligen att armen inte går rakt framåt, utan ligger i den vinkeln när man har korrekt stöd för underarmarna.
(Mitt ser också ut sådär, bild kommer då jag torkat upp innehållet i min kaffekopp igen... )

Ja, det måste vara något sånt.. Men jag har inte alltid suttit så med mitt tangentbord.. Min sambo som har spelat i flera år, han har sitt rakt.

Av kristallkrona
Skrivet av 1Pim_pim1:

@kristallkrona: Har det precis som du har det i bilden, riktigt nöjd. Har andra vänner som kör nästan som FaZe Teeqo med sina tangentbord vilket jag inte fattar hur de gör.

Själv har jag ett Logitech G810 Orion Spectrum och är supernöjd med det!

FaZe Teego? Vem är det? Jag gillar detta tangentbord. Trivs väldigt bra med det!

Av kristallkrona

Hur har du tangentbord när du spelar?

Hej på er!

Precis som titeln lyder, så blev jag lite fundersam på hur ni kära SweC medlemmar har erat tangentbord när ni spelar. Såhär har jag mitt tangentbord, inte så extremt som jag har sett att en del har. Men har jag det rakt när jag spelar så funkar det inte. De är konstigt!

https://i.imgur.com/chYYr22.jpg

Så visa mig era bilder hur ni helst har erat tangentbord när ni spelar. Berätta gärna lite varför ni har det på det sättet, om de finns en förklaring till det!

Av kristallkrona

Hotell bokat, ska bli roligt. Får se om jag hittar i stora Stockholm bara.. xD

Av kristallkrona

Twitch har i sin policy/regler att är man partner på Twitch så får man inte streama på andra sidor, tror jag att det står. Mig spelar det vilket som. Jag gillar twitch med deras chatt och deras emotes. Så där blir min röst. Men hur det än blir så spelar det ingen roll.

Av kristallkrona

Det var super roligt!

Skickades från m.sweclockers.com

Av kristallkrona
Skrivet av Trigger:

Ja, eftersom man missade vändan i Stockholm så lägger jag in en anmälan på den kvällen.
Har semester då, så vad kan gå fel vill någon åka med i min bil från Stockholm så går det bra

Hotellförslag mottages gärna! Krav är schyst frulle och en bra säng

Scandic och best Western ligger båda i stan till okej pris tror jag. hur frukosten och sängen är vet jag tyvärr inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kristallkrona
Skrivet av TobbeH94:

Rätt sugen på att komma och nörda, är övriga välkommande och trevliga mot den som kommer ensam?

jag kommer ensam på träffen. så jag hoppas att övriga är trevliga mot mig.. annars ser jag till att dom är trevliga!

Av kristallkrona

Kristallkrona anmäler sig!

Av kristallkrona
Skrivet av leadc4ge:

Varför är det bättre skapa musik på en mac blir min fråga då?

Cubase Elements. EllerCubase Pro om du har behovet. Det är min åsikt därför att jag kan använda den DAWen och för att väldigt mycket användbart är inbyggt. Om du inte använt en DAW på några år spelar det inte så stor roll roll vad du väljer vill jag säga. Du vänjer dig vid workflowet oavsett och det är bara ett verktyg. Det är det du har i huvudet som vill ut som är det viktiga. Vill du hellre jaga vst och loopar själv funkar reaper bra och är billigt.

Många har sagt att MAC är bättre datorer när det kommer till om man ska jobba med musik eller fotoskapande. Så då har jag trott på det och trott att det är enbart MAC som är bäst på marknaden.

Vad är skillnaden mellan Cubase Elements och Cubase Pro?

Av kristallkrona

Bra musikskaparprogram till PC?

Ligger tråden fel så får ni kära mods flytta den..

Nu vill jag ha tips på bra musikskaparprogram till PC, JA VET att MAC är en bättre dator att skapa musik i. Men jag har just nu inte pengarna att skaffa en MAC.

Det jag söker är ett musikprogram där det finns man kan köpa till loops, så som färdiga drumbeats, pianoslingor, basslingor, gitarrslingor osv.. Ja men alltså det mesta utan att man behöver koppla in en synth eller något annat i början. Jag har skapat musik när jag gick på skolan för flera års sedan, då jobbade jag i Logic Pro på deras datorer.. Då fanns det färdiga loopar som man kunde använda. Och nu så söker jag om det finns något liknade till PC!

Vad för BRA musikprogram finns det till PC? Jag vet ungefär vad det finns för program, men vad rekommenderar DU?

Av kristallkrona
Skrivet av ExcZist:

PC,ej steam

ok, det har ingen betydelse om det är via steam eller direkt köpt från ZOS hemsida. Man spelar på samma plattform och samma server!

Av kristallkrona
Skrivet av ExcZist:

Spelade betan och köpte det när det kom men har inte spelat efter det. har dock köpt Collectors'svarianterna fast jag ej spelat .."bästa köpet "
Har kört i 2 dagar nu och är level 16 , måste säga att jag har bra mycket roligare än vad jag har i WoW, njuter av att faktist kunna levla och "slita" lite för att få up min level och inte nå 120 på en vecka/5 mins med Token som i WoW
Spelets stil är ju annorlunda mot WoW/FFXIV men får erkänna att det är ett bra spel

Vad roligt att du tycker spelet är kul! Vilken platform spelar du på?

Av kristallkrona

Jag sökte på google "spela med andra svenskar" för ca 5 år sedan. Jag hade ingen aning om att denna sidan fanns innan jag sökte på google. Var så trött att min sambo alltid hade polare att spela med och jag kände mig ensam i mina MP spel.

Hittade hit och såg att det fanns en Mumble, anslöt mig och var väldigt feg i början och hoppade in i kanalen utan att säga något i början. Hoppade runt i olika kanaler. Men sedan tog jag mig modet att börja prata och se vad det var för folk.

5 år senare och jag har hunnit bli Admin i Spelclockers och för Geeks Discord!

Av kristallkrona

tack, mycket tack. jag är på din nivå @Gustav Höglund detta var de bästa jag har sett på länge. nu kanske jag fattar vad det innebär med alla delar om man ska bygga en dator.

Av kristallkrona

Nu vet jag inte om du har hittat ett nytt MMORPG än, men som flera har skrivit så är ESO ett otroligt bra spel. Man behöver inte spela med vänner om man inte vill, utan kan göra det mesta själv. Man betalar en gång för spelet, och sedan finns det också en sub kostnad om man vill t.ex. vill ha alla nya DLC som släpps varje år. Det brukar vara 2 - 3 st nya varje år. Man får även en crafting bag plus lite extra XP, lite extra ingame pengar varje månad, plus lite andra förmåner.

Detta året är det 5 års sedan spelet släpptes och detta år är det #SeasonOfTheDragon, kommer ett nytt kapitel den 20 maj till PC/MAC(!!!) Elsweyr - Khajiit land!

Av kristallkrona

The Elder Scrolls Online har PvP och PvE, är ett MMORPG.

Av kristallkrona
Skrivet av krejsi:

spelar på PC.

joinar gärna den svenskttalande för nu

har @Absolut_Green som userID

Vad roligt! Det finns en svensk guild som heter Friskyttarna. Du blir medlem via denna sida: https://friskyttarna.eu/elder-scrolls-online/
Dom har att man ansöker via en hemsida. Ange @kristallkrona vid "rekommendation"

Av kristallkrona
Skrivet av krejsi:

nåt form av guild? vem kan adda mig

Tjena! Spelar du på PC/Xbox/PS4? Jag är med i några guilder. Kan lägga till dig beroende vad för guild du vill vara med i.

Jag är med i en svensktalande guild och resten är engelsktalande guilds.

Skickades från m.sweclockers.com