Inlägg

Inlägg som malacai har skrivit i forumet
Av malacai

2st 4U Inter-tech 4F28 3200:- + frakt

Av malacai

Fastlött på moderkortet, o ingen FW ännu för externa

Av malacai

2200:-

Av malacai

2000:-

Av malacai

budar 1500:-

Av malacai
Skrivet av Gender Bender:

För att kunna spela i 4K120 så måste förstärkaren ha stöd för HDMI 2.1 eARC, och det var ju i HDMI 2.1 som buggen fanns.

Du förstod nog inte hur jag menade, det jag menade var följande.

Varför köra optisk kabel för att få ljud från tv->reciver, (då buggen ligger i ’grafikdelen’ och inte i ljuddelen) då optisk bara har stöd för 5.1 DD.
Det ja menade va konsoll->tv->(e)ARC till recivern

Av malacai
Skrivet av Gender Bender:

Fan också, jag som brukar köra med Denon-förstärkare och var inställd på att uppgradera till en X2700H. Hoppas buggen åtgärdas innan det är dags för köp. Annars får man väl antingen gå över till en annan tillverkare eller så får man koppla in Series X direkt i TV:n och köra med optiskt ljud.

Varför ska du köra optiskt ljud?.. ja kör min xbox one x direkt till min samsung, sen hdmi arc till min Matantz 7013. O om du oroar dig för att det blir många tryck på fjärrkontrollerna. Så kör du bara CEC o konfar enheterna.

Av malacai
Skrivet av MeatEatR:

Skulle gissa att det bl a rör sig om olika typer av reklamintäkter på sidorna som gör materialet tillgängligt.

Asså, skriv inget om du inte förstår innebörden. Hade det inte funnits penga k**a site Ops o sånt skräp som kört bla P2L så hade allmänheten inte haft tillgång till dessa releaser. O då hade busten osanorligt ägt rum. Reklamintäckter? Tror du att de e nått http nätverk?

Av malacai

Din 3570k är aldeles för klen för MW. Du behöver mera än 4 kärnor då MW är jävligt cpu krävande.. kolla så ser du att din cpu ligger stumt på 100%

Av malacai

800:- + frakt

Av malacai

Budar 300:-

Av malacai

hej, ja tar dem gärna.. men, har du möjlighet att åka hälften av vägen från mig. ca 10 mil för bensinpengar?

Av malacai

Precis som det ska vara, gör som jag och många andra.
Gör en manuell fläktkurva i tex msi afterburner.

Av malacai

Sj så kör jag XBOX ONE X och är helnöjd.. Men helt klart ska du välja den konsol som dina vänner har (Tänker mest på online biten, då crossplay är nästan obefintligt mellan de olika plattformarna)
Att tillägga så alla Microsoft spelsläpp får du tillgång till på både pc och xbox.

Av malacai

Skillnad mellan minnestilverkare DDR4

Hej, köpte 8st Crucial 8Gigs DDR4 stickor begagnat här på Sweclockers till mitt x99 system, dom klockar kalas och kör dem i 14,14,14,32.
Nu till min fråga, satt i Cpuz och kollade mina ramminnen, såg att 4 var Crucial och 4 var Micron och dom sitter lite blandat över de 8 portarna (dvs dom sitter inte i par utan huller om buller).
Påverkar detta prestandan? eller ska ja sätta minnena parvis så det blir samma tillverkare i varje par?, har somsagt inte haft några problem. Undrar bara om det skulle göra nån skillnad?

/mvh Malle

Av malacai

Finns det möjlighet att göra affär idag?

Av malacai

Tjenare, intresserad

/kim

Av malacai

Hej, 1050ti är nog väldigt mkt i underkant om du ska spela PUBG (har aldrig spelat det sj, men det sägs att det är väldigt dåligt optimerat).
Det finns en tråd här på swec om personer som hjälper dig att bygga ihop en burk om du inte kan själv.

lycka till

Av malacai

bjuder dig 4000:- + frakt, kanske lite i underkant. men av att jacket o dömma på undersidan har den blivit tappad o fått en ordentlig smäll?

/mvh kim

Av malacai

Börjar med ett bud på 300:- + frakt