Inlägg

Inlägg som Majed har skrivit i forumet
Av Majed

Linus Tech tips finns redan, fortsätt med textformat, guld värt tycker jag.

Av Majed

Utan tvekan mitt gamla Ati Radeon 9700pro 128mb, var på sin tid hästlängder bättre än allt på marknaden under en lång tid och kostade saftiga 3999:-

Av Majed

Mining rack för mellan 6-8 kort

Tja! Har gjort en tidig vårstädning och har ett miningrack över som inte använts på länge, köptes på ebay för ca 900kr o är gjort i aluminium o har startknappen o flyttbara monteringsskruvställen för moderkort, se bilder.

Läs hela annonsen här

Av Majed

Hittade en nyckel till mmorg Star Wars: The old Republic, har haft den i några år men bör ju funka:
G*RR-4AEC-M63X-UX2D-JKJL, reggas på www.swtor.com/redeem/game

*=P
Enjoy

Av Majed

Låter som böjda pins i sockeln i både nya och gamla moderkortet, vilket är tyvärr lätt hänt. Det räcker med att råka snudda lite så är moderkortssockeln körd. Kan det vara det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Majed

Jag har alltid lirat horde sen vanilla, men nu till Classic ska jag lira alliance för att se den andra sidan av myntet.

Av Majed

Är detta fortfarande aktuellt?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Majed

En stor varningsflagg är att han inte tar kontanter, endast swish eller banköverföring. Samt att allt som skrivs är för fint med köpeskontrakt. Starta företag genom att beställa grafikkort? Hund begraven på mils avstånd. Var försiktig o betala inte förskott, folk blir lurade dagligen av skickliga bedragare på blocket på det här viset.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Majed

Budar 4100. Kan hämta

Av Majed

Allt är sålt!

Av Majed

@galenmyra: Noterar ditt bud

Av Majed

@galenmyra: Har redan bud på 1400

Av Majed

@Edmondo Ja, det erbjuds blocketpaketet t.om
@Kalium Noterar ditt bud

Fortsätter till imorn kväll.

Mvh

Av Majed

Noterar ditt bud Trybom

Av Majed

MSI z97 gaming + 4790K säljes som defekt +fungerande 16gb DDR3

Hej!

Efter mycket felsökning och om och men sedan igår så orkade jag inte felsöka mer eftersom jag inte har grejer att testa det med för att konstatera vad som är fel så kom jag fram till att jag köper ett 8700k -kit istället:)

Säljer alltså följande:

MSI Z97 Gaming 5 1150 socket, fungerat toppen alltså fram tills igår 2018-03-04 då den inte ville boota, startar bara men stänger av sig själv efter 1-2sek

Intel i7 4790K 1150, samma fel som ovan fungerat toppen alltså fram tills igår 2018-03-04 då den inte ville boota, startar bara men stänger av sig själv efter 1-2sek, jag vet inte vilket som är defekt eller om det är båda, och eftersom jag inte har extramoderkort och extraprocessorer liggandes så ger jag nu upp och köpt nytt.

Startbud 500:kr

Säljer även fullt funktionella minnen som jag kunnat testa i en kompis dator utan anmärkningar

Kingston HyperX DDR3 2133mhz 16GB (2x8)

Startbud 500:-

Sakerna finns i Göteborg,

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Majed

Köpte själv en refurbad Asus g751jt där för nästan halva priset för snart 1.5år sedan. Såg helt splitterny ut kom snabbt och inget krångel alls faktiskt. Fördel är ju att du faktiskt kan beställa med faktura om du känner dig osäker.

Mvh

Av Majed

Aprilapril

Av Majed
Skrivet av Lalingoo:

Nja. Inte på Xbox slim.

Jo finns. Har ett sådant klistermärke på mitt, alla xboxar levereras med detta.

http://farm2.static.flickr.com/1308/4712378674_2fbe5ac2dc.jpg

Mvh

Av Majed
Skrivet av Lalingoo:

Gick till elgiganten. Dem föreslog att ringa Microsoft. Ringer Microsoft, dem undrar förstås om det vart några yttre skador eller något sånt. Satt och prata med nån kille i typ 20 min, och till slut gav jag upp. Tycker det var riktigt snålt av Microsoft då det inte står någon "OBS! VIBRATIONER SKADAR SKIVAN" eller liknande.
Så jävla trött på "kundservice" och "support".

http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/samsung-dvd/dont_move_con...

Finns på alla xbox när de är nya, står även angivet i manualen också såvitt jag vet, är inget butiken ersätter, gå till Game o få spelet slipat för 40kr alternativt gå till gamestop(köper repiga spel) och byt in det till ett antagligen lägre värde än vad du köpte det för, iaf något. Finns inte en butik som står för Xbox-repade spel.

Mvh

Av Majed

Fan va dyr BoSe var på webhallen :S 1300 spänn? Bokade mitt på min lokala gamestop, skulle kosta 700 el 800 nånting, bättre det än att boka utomlands och få en uk utgåva