Inlägg

Inlägg som usermane har skrivit i forumet
Av usermane
Skrivet av haschel:

men jag planerar att lansera några sidor som riktar sig mot USA framöver. När den dagen kommer så kanske det är bäst att skaffa en VPS som ligger på den sidan av Atlanten?

När du kommer dit eller innan kan du kolla på http://digitalocean.com. Med koden Linux13 får du två månader eller $10 gratis så man kan leka runt utan att betala.

Av usermane

Jag har bland annat testat igenom Ubuntu, Linux Mint, Debian, openSUSE och för några månader sen ElementaryOS.

Efter att krångla väldigt mycket med att få allting precis som jag vill och aldrig riktigt bli nöjd kom jag till ElementaryOS. Deras filosofi är väldigt tilltalande och genomsyrar systemet. Man ska ha ett sätt att göra saker på och det ska vara väldigt bra. Detta tycker jag verkligen stämmer med eOS. Det är verkligen inte i vägen medan jag fortfarande har allt jag vill ha + att det är snyggt vilket för mig betyder väldigt mycket.
Om man vill ändra på saker finns det Elementary Tweaks som kan installeras via en ppa.

openSUSE imponerade mig men efter att jag har lärt mig mycket om Debian-baserade system upptäckte jag att jag inte hade tid att lära om en massa saker. Det känns dessutom onödigt.

Jag programmerar i python i terminalen och i PyCharm. Rent Java programmerar jag i Eclipse och när det gäller Android använder jag Android Studio.