Inlägg

Inlägg som firstofmay har skrivit i forumet
Av firstofmay
Skrivet av LemonIllusion:

Tusan, min gissning gick inte hem.

Hur lång blir frakttiden med amazon.de?

Av firstofmay

Förvisso två helt idiotiska skatteformer men knappast något jag vill se Amazon slippa, skulle verkligen vara att låta jätten kliva på alla svenska aktörer.

Av firstofmay

Och 2030 kan vi göra en remaster på remastern....... tycker det vore vettigare om man släppte nya titlar eller gjorde remasters på spel som faktiskt behöver det, där kompabilitetsproblem med modern mjukvara eller liknande finns.

Av firstofmay

Nice! Hade varit riktigt kul med ett nytt Battlefield Vietnam också.

Av firstofmay

Dålig idé att köpa nu med nya, avsevärt bättre, grafikkort från nVidia mycket nära till att släppas.

Av firstofmay
Skrivet av FubbHead:

I en fin värld hade andra spelutvecklare visat solidaritet och tagit bort sitt från AppStore... Om de nu vill ha en öppnare infrastruktur.

Är av åsikten att Epic har gjort sitt och att Apple inte haft någon vettig vid rodret sedan Steve Jobs gick bort. Kriga på, vore lika bra att bli av med båda!

Av firstofmay
Skrivet av Mr.Borka:

Töntigaste på länge...

Fast nu vill jag nästan se att någon hårdvarutillverkare går in med Crazy Frog-motiv på sina kartonger. Eller varför inte programmera så den där gamla moderkortshögtalaren högt tutar "ding ding" vid uppstart eller spelar hela Crazy Frog Popcorn med krossat bitljud!

Ge dem inga idéer nu!

Av firstofmay

Det är ju verkligen tråkigt att se hur liten uppgradering 2080 TI är över föregående generation, hoppas på mer spännande resultat när 3000-serien testas. Tycker spelet ser fantastiskt ut men ska vänta lite med köp och låta buggar lösas först.

Av firstofmay

Hade letat begagnade maskiner på eBay eller swec-marknaden istället, mycket smidigare. Köpte själv en R620 med dubbla 2620V2 som rullat på felfritt i mer än ett halvår nu. Värt att beakta är dock att tillverkare som HP är snikna och tar betalt för drivrutiner vilket kan vara ganska surt.

Av firstofmay
Skrivet av NordhNet:

@Vice_2486: *tråd flyttad*

Jag tror den trivs bättre här

Till din fråga så kan du såklart köpa en licens därigenom. Dock kan det vara bra att vara medveten om att nyckeln med all säkerhet är en s.k ”grånyckel”, dvs en nyckel som kanske kommer från ett företags volymlicens, studentnyckel eller i värsta fall en nyckel som är köpt via mer bedrägliga former som kredikortsscam etc.

I värsta fall KAN Microsoft avaktivera nyckeln (om man anser att den inte är giltig) men många kan säkert vittna om att detta är sällsynt.

Är väl vid det här laget säkert 20 fulnycklar djupt och har aldrig varit med om avaktivering även om det säkert är möjligt. Brukar köpa på eBay och de få problem jag haft har varit med oseriösa säljare som sålt förbrukade nycklar.

Av firstofmay
Skrivet av KorvMos:

Den bilden kan inte vara från igår, många av dom sakerna som står NO på epic är numera YES. Men ligger fortfarande efter Steam.

Måhända, det essentiella är ju dock fortfarande likadant

Av firstofmay
Skrivet av g146:

Samtidigt sitter du med Steam, B.net, riot osv utan att klaga.

Men Epic = bad

Ja, epics launcher är skräp

https://i.imgur.com/SynNfar_d.webp?maxwidth=728&fidelity=grand

Tur att det är bethesdas launcher man får Quake på, den är kass men det kunde varit värre.

Av firstofmay
Skrivet av ZedsDeadBaby:

@firstofmay: ja det har jag och jag kör med mods

Vore bra om du kunde lista din load order isåfall. Har själv stött på t-posen ett par gånger under mina timmar i Skyrim och det har då haft att göra med animationer och att jag helt enkelt glömt köra FNIS-generatorn, hade börjat nysta i den änden!

Av firstofmay

Kör du med eller utan mods? Har du prövat att ominstallera spelet?

Av firstofmay

Kommer bli spännande med konsoler som för första gången har en fördel över PC iochmed SSD-lagring. Skulle vara trevligt om man kunde sluta blåsa sina kunder för att kunna spela online också men det tjänar väl både Sony och Microsoft alldeles för mycket pengar på.

Av firstofmay

Alienwaren har överlägsen kvalitet och från Dell får du mycket bättre service. Har en MSI med nästan samma chassi och kan säga att det är en riktig plastraket. Förvisso bättre CPU men hade inte köpt en Stealth modell över en alienware.

Av firstofmay
Skrivet av Dinkefing:

Jag tänker inte lyssna en gnutta på icke poweranvändare såsom dig. Ni som motbevisar mig kör säkert tio tabs maximalt. Firefox kan inte klara mer än tio tabbar innan skrolltabbarna dyker fram. En värdelös webbläsare!

Visst det är inte som förr där FF kunde köra multipla tabbar med hjälp av tab mix plus men det var då. Idag där Både Chrome och FF enbart kan köra maximalt en rad av tabbar så är Chrome överlägsen.

Visst det går att köra userchrome med Firefox så man får multipla tabbar men det fungerar rent ut sagt skit!

https://i.imgur.com/p4hXxwN.png

Ärligt talat, vad sjutton snackar du om? Har du ett förstoringsglass redo så att du EVENTUELLT kan se den första bokstaven på dina flikar i Chrome?

Av firstofmay

Ja med tanke på hur förbannat svårt det ska vara att bli av med parasitappen Chrome även med root på Android eller alla program och datorer som kommer med smörjan installerad från fabrik är det ju ganska uppenbart att det inte är någon hälsosam konkurrens Mozilla får från Googles sida. Utan Firefox kommer det bara finnas Chrome eller webbläsare baserade på Chrome, hemsk tanke.

Av firstofmay
Skrivet av roosterx:

Och inte ska man köpa americanska produkt, då dom gör i princip samma sak.

Relativisera lagom?!?!

Inte första gången och knappast sista, vet bland annat att Huawei försökte stjäla en testningsrobot från T-Mobile för några år sedan. Har man inte idéerna själva är vissa benägna att stjäla från andra.

Av firstofmay

Apple kommer alltså ha marknadens snabbaste processor på dess sämsta mjukvara. För min del spelar det ingen roll hur många varv deras iPhones kan springa runt Snapdragon, blir fortfarande inte Apple-användare igen förrän det kommer iPhones med Android...