Inlägg

Inlägg som StarglowOne har skrivit i forumet
Av StarglowOne
Av StarglowOne
Skrivet av Tsved:

Är det en Cochlear Nucleus du har?

För i så fall kan jag säga att både 7an och 8an (Nucelus 7 och 8 alltså) kan strömma från vissa samsung-telefoner, Cochlear har en lista uppe på sin supportsida.

Jag vet att det fungerar då min mor har haft 7a och nu har 8a och strömmar utan problem.

Kan vara bra information att ha tänker jag.

Nej jag har en baha 5 eftersom mitt öra inte fungerar alls längre, min är ansluten direkt i skallbenet med en skruv.

Av StarglowOne
Skrivet av Det Otroliga Åbäket:

Varför iPhone? För att det är en relativt säker och mycket problemfri plattform med en god helhetsupplevelse och bra integration med övriga produkter i Applefamiljen.
Sett till enhetens livstid är det också ett relativt billigt sätt att äga en premiumtelefon: den är dyr i inköp, men man behöver ju bara köpa en vart femte till sjunde år om man inte absolut vill ha det senaste i hårdvaruväg, och ändå ha de senaste säkerhetsuppdateringarna. Den dator jag använder absolut mest utanför jobbsammanhang kostar mig utslaget på dess livstid ett par hundralappar i månaden - det är mindre än jag betalar för strömningstjänster.

Ja, jag kan tänka mig att byta av ideologiska skäl om någon tar fram en öppen plattform - ”fickdator med Linux eller BSD” - som är bra som helhet betraktad. Idag är även de mest öppna plattformarna helt i klorna på hur länge Qualcomm vill underhålla sina modemdrivrutiner. Jag tror ärligt talat inte det kommer ändra sig, realistiskt sett.

Framtiden för Android?
Som nu: iOS eller Android är i mångt och mycket en smaksak för medelklassen, och det verkar vara ungefär lika många som gillar vardera OS-familjen. För folk som inte har råd är Android å andra sidan enda realistiska alternativet. Så vi kommer troligen att röra oss mot en 50/50-fördelning i världen efterhand som medelklassen blir större, men Android som helhet betraktat kommer ha ett övertag helt enkelt för att det finns i de billigaste alternativen.

De som använder Android ”för att det är mer flexibelt” är troligen en osynlig blipp i den totala statistiken, liksom de som väljer endera plattformen av ideologiska skäl.

Skrivet av krEJZi:

S23 har väl BT 5.3 vilket har bättre stöd för hörapparater(?)

Må så vara men inte fungerar min med den, frun har en S23

Av StarglowOne
Skrivet av Joakim Ågren:

Ni som kör med iPhones de senaste åren varför gör ni det? Skulle ni kunna tänka er ett byte? Om inte varför då? Vad tror ni om framtiden för Android? Har nån mer än jag gjort liknande observationer hos de unga?

Jag använder iPhone för att jag har benförankrad hörapparat. Ja samsung t.ex stödjer hörapparater, men tyvärr ännu ett begränsat stöd. Min hörapparat fungerar inte med android mer än att ändra ljudnivå etc, men med iPhone kan jag strömma samtalet direkt till hörapparaten utan att behöva bära extra utrustning med mig.

Så så länge android inte har bättre hörapparatsstöd stannar jag hos Apple

Av StarglowOne
Skrivet av Evil Peter:

Det är nästan skrämmande att se vissa gå ut och försvara att företag utnyttjar kunder genom dominant marknadsposition. Den logiska förlängningen av det resonemanget blir en väg till en mycket dyster framtid.

Det framstår än mer konstigt i det här fallet när man inser att all funktionalitet som existerar på plattformen just nu kan finnas kvar och det bara tillåts att man också accepterar extern betalning. Apple har extremt bra vinster från Appstore så de ligger långt över vad de behöver för underhåll och utveckling.

Utnyttjar? På vilket sätt? Om du som kund inte vill betala Apples priser är det ju fritt fram och välja ett annat varumärke.

Av StarglowOne

1660 TI och 3440x1440 eller 2560x1440 funkar det

hej!

har planer på ny skärm, men blir inte klok på om datorn i signatur klarar en skärm med 3440x1440 eller 2560x1440 upplösning, spelar i huvudsak Guild Wars 2

Av StarglowOne
Skrivet av Samsung:

Jag har googlat lite men jag hittar tyvärr ingenting som fungerar för ditt syfte, vi på Samsung har likaså inga symmetriska Wireless Buds. Om du vill söka själv så rekommenderar jag sökordet "Symmetric"

Ninjaedit: Jag hittade dessa, dom både ser ut och enligt beskrivningen så ska dom vara symmetriska. symmetriska lurar

//Pontus

Tack ska ta en titt, vill ju inte köpa ett set om jag bara har nytta av halva setet

Av StarglowOne

Buds i par som går att använda oberoende av öra

Tja, har letat som en galning, har försökt hitta earbus/pods som inte är anpassade för vänster eller höger öra, vill kunna använda båda på vänster sida.

Nu undrar ni säkert varför, är helt döv på höger sida, men vill ändå ha ett par, då har man så att säga backup.

Någon som kan rekommendera ett, trådlöst självklart.

Med vänlig hälsning Stephan

Av StarglowOne

Benledningsvarian till rimligt pris

Det jag önskar fanns är benledningslurar som inte kostar skjortan.

Av StarglowOne
Skrivet av pecesithon:

Var betalar du frakt? Inte är det från aliexpress och andra sidorna.

Källa? För att folk inte tycker det är värt avgiften. Då är man inte tillräckligt intresserad av prylen.
Enkelt resonemang faktiskt.

Alla grejer på alieexpress och andra sidor är faktiskt inte gratis frakt, har beställt flera gånger och betalat frakt. Beror på säljaren.

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne

3/10 skratt

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne

Beställde Ego filtercigarett för att prova e-cig igen. Anledningen till just den är för att de andra är för pilliga för mina fingrar nu för tiden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne

Samsung och apple ger väl telefon bolagen fina provisioner eller något.

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne
Skrivet av griid:

Jag har i alla fall bidragit, finns bra många fler som aldrig kommer ge...

Jag får inte, pga. diverse sjukdomar. Men är glad att det finns dom som gör det då jag hamnat under kniven ett antal gånger och då behövt blod. (Tillhör kategorien patienter som läkarna kallar specialfall, skratt)

Men jag förstår din inställning med att behandlas som kreatur, har sett folk som gett blod och tja vad ska man säga. Har inte hört tack från personalen ens, vilket jag tycker är illa.

Av StarglowOne

Liten uppdatering, sent men ändå

Kan i vart fall meddela att efter många om och men, så håller jag nu åtminstone på att prova ut en hörapparat. Kommer att bli ett Cochleaimplantat, håller nu på att testa 3 versionen av apparat.
Det går framåt, men tyvärr är det ju ingen typ jag kan ha när jag sover.

Av StarglowOne

Har fått rätt på den nu, lyckades göra en ren installation av Windows 10 och allt verkar fungera som det ska. Tack för alla förslag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne

Har 350-400:-/månaden, bor i en trea på 80 kvadrat, tvättmaskin. Datorn står på drygt 18h/dygnet

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne

Kom till första omstarten efter att den kopierat/installerat filerna. Sen fastnade den på surface skärmen

Skickades från m.sweclockers.com

Av StarglowOne
Skrivet av CeciliaB:

Boot-skärmen?
Är det BIOS-skärmen eller hur långt in i Windows-uppstarten kommer datorn?

Första skärmen där det står Surface, just nu hatar jag min surface

Av StarglowOne
Skrivet av CeciliaB:

Om datorn har varit aktiverad med Windows 10 hämtar du Windows 10 här: http://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10

Gjorde det och nu fastnar den bara på bootskärmen

Skickades från m.sweclockers.com