Inlägg

Inlägg som sarex123 har skrivit i forumet
Av sarex123

Hej, Du är inte ensam med problemet, Själv sitter jag med en UE55LS003AUXXC och har samma problem, det var extra tydligt inatt under GoT-premiären. Ifall någon har koll på hur man löser detta vore det najs. Mitt problem är i samma som i Ferre4's case. Bara Netflix, HBO och PLEX som krånglar för mig hittills, apparna that is.

Av sarex123

Tjenna Grabbs, Kan tänka mig ta en kod till OP2 om nån får en över.

Av sarex123
Skrivet av hansaman5:

Om priset är oviktigt hade en gsync skärm inte varit helt fel.

Skickades från m.sweclockers.com

Håller med här, Datorn ser kalasbra ut. Anser personligen att 240hz är lite av en gimmick och jag tror att G-sync kommer att vara något som du tar mer nytta av.

Av sarex123
Skrivet av kronwalled:

Verkar vara en mixad påse om vad folk tycker om kreatin's effekt, själv kan jag inte påstå att jag märkt någon som helst effekt de gånger jag har provat förutom ev lite mer "volym". Kreatin binder vatten, och när du slutar äta det försvinner ju den "muskelvolymen".

Yes! Precis! Det var lite det jag försökte få fram, Det ger volym, det har hjälpt mig att bygga tydliga muskellinjer snabbt. Och precis som du fick fram där, när jag slutade med det under en kortare period så minskade armarna på mig radikalt, och det bara efter någon vecka. summa sumarum, Jag gillar effekten av kreatin då det jag är ute efter är "snygg kropp > tunga lyfft". Detta om man kan offra att alltid vara svettig, varm och törstig.

OT: Kosten är egentligen det enda du behöver ha koll på när det gäller vad du stoppar i dig. Finns en APP till android som heter "Hälsa & Träning" (kanske finns till ios med) Som är väldigt enkel att räkna ut hur mycket kalorier, proteiner, vitaminer etc. som finns i din måltid.

Gå gärna till en kostrådgivare eller PT i alla fall en gång för att reda ut frågetecken.

Av sarex123

Precis som alla andra i tråden säger, du kan få stora muskler utan att äta någon som helst typ av kosttillskott. Kosttillskotten kan ge dig en snabbare muskelutveckling men då måste du veta vad du trycker i dig med. Man brukar säga att just proteiner så ska man ha ca 1,5g-2g om dagen per KG din kropp väger. Så oavsett om du dricker 19 Gainomax om dagen så får du ändå bara ett överskott som inte kommer att utnyttjas av din kropp.

Om ditt mål är att bygga volym (större, mer pumpade muskler) så är den snabbaste "genvägen" som jag provat Creatine monohydrate. Men det kommer med nackdelar, Jag är ALLTID törstig och ALLTID Svettig.

Min favoritsida med guider, pass och kostråd är http://fitnesskolan.se/

Av sarex123

Det här är ju faktiskt skitcoolt för de riktiga VR-entusiasterna! Synd bara att den här telefonen kommer ju tryckas ner i halsen av påstridiga säljare som marknadsför pixelantalet som en bra sak i vardagsbruk, Vilket det inte kommer vara för genomsnittsanvändaren.

Av sarex123

@Zaic: Det är en lite högre fabriksclock på det lite dyrare kortet. annars utgår de från samma 980.

Av sarex123
Skrivet av Hans Sheike:

Skulle intel släpps någon ny processor om några dagar också och kommer det vara värt att köpa en sådan istället må tro?

Jag tror absolut att det är värt att vänta med tanke på prissättningen, Det enda som kanske drar upp priset är att du får kosta på DDR4-stickor som RAM-moduler istället.

Av sarex123

Ser jättebra ut! Allt får plats i chassit. Om du kan hålla dig så är det ju inte många dagar tills Skylake släpps, bättre processor till samma pris (enligt dagens nyhet). Visserligen läggs det nog på nån krona på RAM och Moderkort i så fall.

Av sarex123
Skrivet av Videoapan:

Som nästan alla andra i tråden tagit sig tid att förklara, i denna nyhet är det TRÅDLÖS LADDNING som har med mobil att göra, sen råkar skärmen bara ha FreeSync vilket inte har något med mobilen att göra.

Med det sagt så vore FreeSync, eller Adaptive Sync som ursprungstekniken heter, riktigt vettigt i mobiltelefoner om det inte redan finns. Att kunna sänka skärmens uppdateringsfrekvens i realtid på en mobil är vettigt då det sparar mycket energi. Då mobiler också snabbt tappar mark mot nyare modeller så vore möjligheten att få mjukare framerate i avancerade spel inte fel den heller.

Så adaptive sync i mobil är riktigt vettigt, det har börjat användas i bärbara datorer av just den anledningen.

Haha, hur kan så många misstolka en artikel/rubrik så hårt?

OT: Riktigt fin skärm, dock är jag alldeles för van vid högre frekvenser än 60hz för att byta ner mig, och det även om Freesync finns till hand.

Av sarex123

Jag har suttit och lekt med en hel del headsetlösningar och kan konstatera att under 1000-lappen så är Q-pad QH-90 det jag varit som nöjdast med någonsin. Det har dessutom fallit i pris sen jag köpte mitt. Enda nackdelen är väl att mikrofonen kan anses lite låg ifall du har ett lite sämre ljudkort på moderkortet. Men absolut tillräckligt för att streama med tills du kan skaffa dig en studiomikrofon som en yeti pro.

Fun fact. Pasha använder detta headset när han streamar.

Av sarex123
Skrivet av Luminous:

Playstation: X i botten, O till höger

Xbox: A i botten, B till höger

Ouya: O i botten, A till höger

*facepalm*

Du glömde nintendo som kör B i botten och A till höger.
Tror att kombinationen har någon typ av lisensiering med sig, vilket är anledningen till att vi ser "licensierad av Microsoft" på alla 3rd party controllers med den layouten.

OT: Synd att det skulle sluta såhär för Ouya, Men med tanke på namnet (som bara var löjligt och inte särskilt intresseväckande) och tyvärr den lite för veka Tegra3 så är det inte alls chockerande att den inte blev riktigt så efterfrågad som den kanske borde ha. Dessutom var det svårt att få tag på den till ett bra jämförbart pris i Sverige. 99dollar är inte 999kr, speccielt inte vid den tid ouya kom ut.

Av sarex123
Skrivet av Vangen:

Skrämmande nära verkligheten rent grafiskt. Titan X minimum?

Ja, Det körs ju inte på ett playstation i alla fall, trotts att playstationloggan är det första som visas.

Av sarex123

Skulle även jag uppskatta en invite för att hoppa kön, Självklart kan jag erbjuda något tillbaka. Och självklart kommer jag själv att dela med mig av en invite ifall jag får en i framtiden.
Tack

Edit;
Har fått en invite av en grym sweclockare.

Av sarex123

Bara jag som verkligen tog tummen ur röven och beställde en rackare nu?
Tänkte köpa mig en Nexus 6 men man får 2 såna här för samma pris, inte riktigt värt det egentligen.

Nu är det bara att gå på jakt efter en invite så man kan hoppa kön.

http://puu.sh/csTOc/6567050889.png

Av sarex123

Nu snackar vi telefon.
Sitter med min s3a som var "the shit to have" för två år sen. Beroende på pris kan det nog tänkas trilla ner en sådan här på mitt bord.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sarex123

Att vi ska tvingas sitta igenom 10 år grundskola, plus ca 6 år på gymnasiet och högskola/universitet för att få en vettig utbildning som ändå inte kan försäkra en till ett jobb är ju en ganska deprimerande tanke. Ungdomsarbetslösheten är stor, utbildningarna i det nya GY11 är flummiga, lärarna är disciplinlösa och lågbetalda (därav omotiverade).

Det jag skulle vilja se i skolan är att lärarna får högre lön, att det anställs fler lärare, att de får mer makt att slänga ut elever som inte gör det den ska och ta ifrån saker som mobiler o datorer. Alternativa inlärningssätt så som att lyssna på en text i stället för att läsa den är idiotiskt, jag personligen är "diagnostiserad med dyslexi" och jag anser att det skadade mig mer än vad det hjälpte mig.

Att nu föreslå en sänkning på studiebidraget med 300 kronor är ju absurt. Det är ett sätt att göra elever omotiverade inför studier.

Så tillbaka till ämnet angående datorspel, tror personligen inte att datorspelandet är den huvudsakliga orsaken till sjunkande resultat i skolan. Tror att allt beror på dåliga förhållanden i skolan med stora klasser, lite hjälp och omotiverade lärare. Skola är skola och fritid är fritid. Att man tvingar alla unga att arbeta hårt på heltid i minst 13 år för att sen komma ut till en värld där ingen erbjuder jobb gör ju så att man inte bryr sig.

Av sarex123

Preblem med nytt nätverkskort! lite noob.

Hej!
för ca 2 veckor sen så la det integrerade nätverkskortet i moderkortet av. Jag har letat efter svar och har instalerat drivrutiner fram och tillbaka.
Jag köpte mig idag ett nytt nätverkskort i hopp om att det var svaret, men datorn tycks inte finna det nya kortet överhuvudtaget, har instalerat medföljande drivrutiner till kortet men det tycks inte hjälpa. på tillvärkarens hemsida ligger det en länk för drivrutiner men det blir 404 server error.

Moderkortet är modellen ASUS M4A78LT-MLE
Nya nätverkskortet http://www.kjell.com/?item=68596

har inte hittat en tråd angående samma problem, Hjälp snälla!