Inlägg

Inlägg som puruff har skrivit i forumet
Av puruff

Tack som fan!

Fungerade utmärkt!!!

Av puruff
Skrivet av reflect:

Beror helt på hur mycket tid du lägger ner på det.

Library:t jag använder för att spela musik heter Naudio och är skrivet till c#, och VB. Vet att man skall kunna ändra uppspelningshastighet etc där.

För övrigt är det andra du punkterat ut sånt du själv får lösa med diverse funktioner - som inte låter speciellt svåra att göra.

Det du verkar behöva är en SQL-databas, ett audio-library (som Naudio, beroende på språk) och generella kunskaper inom ditt språk.

Ok tack, jag ska försöka göra ett försök iaf, även om det är över min förmåga men men skam den som ger sig. Btw, låtarna har jag redan taktat så jag behöver igen spelare som ändrar hastigheten själv. Alltid nått

Av puruff

Anledning till att jag hitta tråden

Hej,

Jag hittade denna tråd när jag sökte efter information, kanske efter ett halvfärdigt projekt för att kunna bygga en egen musikspelare. Är ganska novis inom programmering så har letat i veckor efter en musikspelare som har de funktioner jag tidigare skrivit.
1. En spelare som sakapar sin egen databas.
2. Man väljer t.ex. techno
3. Sedan väljer man hastighet han vill höra.
Då spelar den upp låtar som har den hastigheten +- ett förinställt värde.
4. Man kan lätt höja resp. sänka. hastigheten men ett knapptryck.(använder fjärr)
5. Låtarna ska spelas i X antal sekunder. Kan ställas in. 0=hela låten.
6. Det ska också finnas en funktion där nästa låt automatiskt blir X antal BMP snabbare än föregående. +- ett förinställt värde.

Egentligen en ganska enkel spelare men vid vissa specifika funktioner som tyvärr ingen spelare har idag. Den närmsta jag har kommit är Musicbee.

Hur svårt är det att skriva en sådan spelare. Klarar jag mig på en månad?

//Marcus

Av puruff

Hej,

Ja iTunes har smarta spellistor men det jag tänkte mig är att man tar deras spellistor ett steg längre. I iTunes får man hela spellistan efter sitt urval men om jag vill att t.ex. första låten ska vara en random house, andra låten ska vara en random klassisk, den tredje en dansbandslåt. Något i den stilen. Musicbee har en sådan spellistefunktion. En funktion som jag verkligen skulle vilja ha är att lätt kunna byta spellista med ett kortkommando till nästa spellista. Anledningen till detta är att jag vill kunna koppla en fjärr till datorn. Samt en preview-funktion som är inställbar om jag vill lyssna 10 eller vlfritt antal sekunder på varje låt. Jag kanske bara vill lyssna på halva låtar.

MVH
Marcus

Av puruff

Hej,

Två funktioner som jag saknar. Smarta spellistor med fler funktioner. Typ som if-satser. "Den men inte den, och sen det här" typ. Även preveiw-funktion. Att spelaren endast spelar 10 sekunder, eller kanske 2min och byter automatiskt till nästa låt efter.

Hur har det gått med projektet? Finns det något färdigt?

//Marcus

Av puruff

Finns det något program som klarar det då?

Av puruff

Det är sant! Känner en som också haft problem med det.
Det är ju därför man har en SonyEricsson

Av puruff

Den här köpte jag och den fungerar utmärkt. Skicka drån och till datan
http://www.inetdata.se/produKt.asp?p=5400347

Av puruff

Den är kopplad till en switch.
Den försöker connekta via LPT1.

Av puruff

Total Commander

Hej!

Jag försöker att koppla ihop min Xp med en win 2000 med Lpt och Total Commander. Men de hittar inte varandra. Vad kan dte vara som är fel. Kabeln fungerar när jag kopplar den till skrivaren.
//maccan