Inlägg

Inlägg som Grojs har skrivit i forumet
Av Grojs

Har under en längre tid tänkt uppgradera dator ändå då jag söker mer prestanda så jag kan ju passa på nu.

Vad tror ni om denna, tänkte egentligen bara flytta över mina SSD/HDD till denna build isf.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/10486129/

Av Grojs

@grizzly666: Grafikkortet satt i samtidigt som jag körde ur moderkortets DVI så det funkade, grafikkortet lät dock jävligt illa så nu har jag tagit ut det helt. Hur kan jag veta om mittnätagg dödade grafikkortet eller om det bara dog av sig själv?

Jag har detta PSU just nu https://www.inet.se/produkt/6909439/corsair-tx-650w-80#specs och har haft det i flera år så det är ju möjligt att det kan vara det som är felet.

Skulle du isf kunna rekommendera ett bättre PSU runt samma watt?

Av Grojs

Har mitt grafikkort dött?

Tja! Skulle precis börja gibba med några polare när min dator helt plötsligt la av (Utan att jag hade startat något spel, satt på desktop) och nu startar den men jag får ingen bild. Har nu satt in DVI i moderkortet och får nu bild och datorn verkar funka men när jag försöker switcha till Display port eller DVI på grafikkortet så har jag ingen bild. Alla fläktar snurrar men grafikkortet låter mer än vanligt. Försöker nu fatta vad som har hänt och om det är helt kört med detta kort?

Det är ett gtx 770 om det spelar någon roll.

Tack på förhand.

Av Grojs

Sorry för att jag inte gjorde någon uppföljning.

Jag fick det aldrig att funka så jag skickade in det och kommer få ett nytt på garantin då jag hade en sandybridge modell som det var fabriksfel på som Inet hade kallat tillbaka alla på typ dagen efter jag köpte mitt

Tack för hjälpen!

Av Grojs
Skrivet av Nikkop:

Provat plocka ur USB-minnet?

Provade med det. Blev ingen skillnad.

Av Grojs

Hej. Tack för ditt svar men tyvärr så är alla grejer i 2.0 USB redan och skärmen är inte så stor så jag kan inte prova något av det där

Av Grojs

Dödade jag min dator när jag försökte uppdatera BIOS?

Tjo. Skulle uppdatera mitt BIOS idag och lyckades möjligen ha ihjäl hela datorn.. Jag skulle göra det via ett USBminne stod det och gjorde just det, efter ett tag så startade den om men fastnade i en "Endless boot loop" och dog tillslut helt och slutade ens starta när jag tryckte på knappen. Jag tog då ut batteriet ur MOBOt och chillade lite och satte i det igen och nu startar datorn igen MEN jag får ingen bild på skärmen och musen och tangentbordet lyser inte..

Någon som vet vad fasiken jag kan göra nu? Är inte en mästare på datorer precis. USBminnet med mitt "nya" bios sitter fortf i och det tar 1 försök innan datorn kommer igång fortfarande, Den alltså dör en gång sen startar den på heltid..

Detta är mitt moderkort
http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD65.html#/?div=BIOS

Sorry för att tråden är dåligt skriven men jag är Arg, svettig och framtida fattigjon om jag inte får detta och funka.

Tack på förhand.

Av Grojs

Internet via olika länder!

Hur är internet kopplat via alla länder i världen och hur fungerar det?

Av Grojs

Passar dessa ram med detta moderkort?!

Har beställt detta moderkort: https://www.inet.se/artikel/1901943/msi-p67a-gd65
och dessa ramminnen: https://www.inet.se/artikel/5305470/corsair-4gb-2x2048mb-1600...

Min fråga är nu om dessa passar? för en polare sa att det moderkortet inte klarar 1600mhz och jag kan ingenting om datorer. kommer det funka?

Av Grojs

Fast det händer ju bara när jag spelar?

Av Grojs

Glömde berätta att när jag startar den efter att den frusit så är hela skärmen fylld med blåa prickar och alla färger är helt fuckade och upplösningen med..

Av Grojs

3.0 , G11 , Steelseries siberia V2

Temp : 66 grader på GPUn medans jag lirar wow och 55 typ på alla cores.

EDIT: Nu fungerar laptopen :S

Av Grojs

Alla datorer jag rör vid går sönder?

Hallå!

Min stationära har varit lite konstig under den senaste veckan och har antingen frusit eller lagt av (blåskärm) efter att jag spelat wow/minecraft ett tag, Detta har nu eskalerat och nu fryser den efter bara någon minut av spelande..
Så smart som jag är så kopplade jag in skärm,mus och Tbord i laptopen och tänkte spela på den istället och sen efter en omstart av laptopen så får jag upp att ingenting svarar och jag försöker trycka CTRL + ALT + DELETE och ingenting händer och allting fryser där MED.

nu vet jag verkligen inte vad fan jag ska ta mig till.. laptopen går inte igång och den stationära kan jag bara surfa på, Jag behöver min laptop i skolan och min stationära till raiding. någon som vet vad som är fel och varför allting jag rör går sönder?

Av Grojs

#1 solklart