Inlägg

Inlägg som Varg har skrivit i forumet
Av Varg
Av Varg

Det här inlägget presenterades av Loka Björnbär.

Av Varg

Microsoft vill verkligen inte vara omtyckta.

Av Varg

12 Petabyte i datorn och 250 Yottabyte i min NAS. Jag har längst e-penis och har vunnit. /s

2TB alltså.

Dold text
Av Varg
Av Varg

Det enda jag kan komma på att jag någonsin har köpt begagnat är en skärm och en stereoförstärkare.

Av Varg

Det här spelet har jag sett fram emot länge. Ska bli så kul att äntligen få spela det och jag uppgraderade datorn väldigt lägligt till Forbidden West och detta.

Av Varg
Av Varg
Av Varg

Jag använder en Glorious Trident. Den sätts fast med stark tejp.

https://cdn.inet.se/product/1600x900/6608915_5.png

Av Varg
Av Varg

Microsoft undrar varför det går så trögt att få över alla till Windows 11. Well...

Av Varg

Jag har alltid kört med ATX. Man behöver inte kompromissa med något och det är lättast att hitta komponenter som passar till.

Av Varg
Av Varg

Det var väl bara i USA som kontodelning stoppades i mars? Så var någonstans börjar de ta betalt för kontodelning?

Av Varg

Jag är glad att jag köpte flera när priserna var rekordlåga.

Av Varg

Det här spelet om något förtjänar en riktig remaster/remake.

Av Varg
Skrivet av Ozzed:

Tydligen håller inte redaktionen med dig eftersom alternativet "Har inget konto" har lagts till sedan mitt påpekande.

Det är mer regel än undantag på Sweclockers att det finns alternativ som "har ingen/inget..." "använder inte..." och så vidare, vilket är väldigt vettigt. Om man i undersökningar vill ställa frågor till en målgrupp med vissa förutsättningar skall det antingen framgå av frågan "Ni som har Steamkonto..." eller stälas i ett sådant samnanhang att de som inte berörs inte ser frågan.

Det hade varit lättare att förbise sådant här om det gällt "snabbkoll" som till sin natur är lite smalare frågor där det är implicit att vissa användare inte berörs, men Veckans fråga? Självklart skall inte frågeställningen i sig bestå av en ledande fråga.

Om man börjar med "Ni som berörs av X" behövs naturligtvis inget "Jag berörs inte av X"-alternativ, men då ett sådant alternativ saknas ska man inte ställa frågan så som den är ställd.

Det händer då och då att sådana alternativ inte finns med och det är en liten grupp personer (som oftast går att räkna på en hand) som tycker att det är ett problem och känner sig tvungna att uttrycka det i kommentarsfältet. Redaktionen verkar lägga till det mest för att det inte ska bli mer diskussioner om det. Jag kan inte klandra dem för jag hade inte heller orkat. De flesta användare på det här forumet ignorerar detta och livet går vidare.

Den här frågan var ju väldigt specifikt riktad till dem som har ett Steamkonto. Jag tycker inte att det behövs ett svarsalternativ till er som inte har ett då frågan är ställd som den är och det verkade inte redaktionen tycka heller innan det klagades på.

Av Varg
Skrivet av Ozzed:

"Ni som har Steam-konto, hur länge har ni haft det?" hade i så fall varit en bättre fråga.

Som frågan är formulerad nu så verkar man förutsätta att alla har Stean-konto

Hur länge har du bott i din lägenhet?

När köpte du ditt första Intel-grafikkort?

Rakar du armhålorna på morgonen eller kvällen?

Sådana frågor kan man inte ställa om man inte förutsätter att de tillfrågade kommer svara något av alternativen. Vet man på förhand att 100% av de som tillfrågas faller inom något av alternativen så ok, men jag tror inte någon har sådant tunnelseende att de tror att alla har ett Steam-konto.

Nu är jag några dagar sen på bollen, men frågeställningen vänder sig naturligtvis till dem som har ett Steamkonto. Ni som inte har ett behöver alltså inte svara. Allt som publiceras här är inte riktat till alla användare. Känns som att du krånglar till det lite i onödan.

Av Varg

Ser fram emot en 9800X3D.