Inlägg

Inlägg som Supair har skrivit i forumet
Av Supair

Vill du byta mot ett 1060 plus någon hundralapp till dig? 😊 Kan mötas upp i gbg.

Av Supair
Skrivet av Bergstedt89:

Har en rx580 8gb liggandes för systemtestande. Kan byta den gratis då den aldrig används annat än i testsyfte och då spelar inte prestanda någon roll.

Du har pm!

Av Supair

3070ti + 1000kr hämtar

Av Supair

Uppgradering till bonusdottern sökes!

Hej! Har en bonusdotter, Elin på 14 år som fått ärva sin storebrors gamla dator. Datorn i sig är en färdigbyggd lenovo legion med i5 7400, 8gb ram vanlig hdd och 1060 3gb sneakmodellen.
https://www.webhallen.com/se/product/269972-Lenovo-Legion-Y52...

Hon har börjat intresserat sig för gaming och den jävla 3gb modellen suger framförallt sedan hon fått en 1440 240hz oddesey g7 av en bekant.:D

Jag och frugan studerar så ekonomin är inte på topp så jag tänker jag skall försöka skrämma upp datorn till max prestanda så billigt som möjligt.

Söker egentligen:
1. en gpu med minst 6gb vram som är bättre än 1060 3 gb

2. 16gb ddr4 ram

3. en bättre begagnad ssd 256 lr 512 ish gb pcie eller sata funkar.

4. om det finns någon magisk person här på swec som har en i7 7700 socket 1151 liggandes.

Målet är alltså att maxa ut prestandan i den gamla färdigköpta burken så billigt som möjlig.

vi ses på moderskeppet //Supair

Läs hela annonsen här

Av Supair

hej har ett evga ftw ulta 3070ti som byte + pengar

Av Supair

Säljer du 3080 separat eller byter emot ett 3070ti + pengar till dig? lirar i 1440p och är ute efter mer vram Bor i Borås

Av Supair
Skrivet av Mennoo:

Plantronics Voyager Edge/3200 😭

+1

Av Supair

byte mot ett 3070TI? + ett par kronor till dig? Finns i borås så vi kan göra det öga emot öga i sådana fall. Mvh supair

Av Supair

Amazon har fräscha priser på crucial ssd/ram idag.

Av Supair

Hej. Jag har en 13årig svärdotter med min nya sambo som jag just invigt till gaming och hon älskar det, byggt ihop ett gammalt härke jag hade liggandes i delar, gammal kringutrustning från när jag var tonåring och ett 970 så nu lirar hon fortnite dygnet runt. Headsetet och mic inköptes för 99kr, så ja du förstår hon hade blivit väldigt glad haha! Men jag bor ju en bit bort, så antingen om du vill göra dig besväret att skicka emot frakt eller så kan jag kolla med ett par goda vänner om dom kan plocka upp det och ta med sig ner hit nästa gång då vi träffas regelbundet Mvh Victor "Supair"

Av Supair

Har jobbat i butik. Och är nätverkstekniker i botten. Finns ett kassaprogram som heter extenda tex. Ofta rullar de på gamla härken från valfri källare precis som ts berättar. Handlare är snåla djur som hellre hämtar på skroten än o betalar. E en nyare tex icabutik med självscanning o liknande är de tvingade o ha nya grejer. Men ta valfri äldre butik/mindre/på landsbygden gör handlarn som dom vill. Och jag har sett ganska många potentiella säkerhetshål från andra sidan av kassabandet.

Av Supair

Extra tävling: Lindra baksmällan efter moderskeppet

Av Supair

Har vi fått något svar på om det är en 11700k? För jag är intresserad av att uppgradera min 11600k emot 11700k eller 11900k

Av Supair

Har ett obegränsat tre abb för 149:- i månaden haha! Varit kund med det abbet sedan 2007 så jag får massa trogenkund rabatt och jidder hit och dit. Cashade just en pixel 7pro. Sen har jag även ett tre mobilt bredband med router som min mamma använder för 170:- i månaden. Varje år ringer jag uppsägningsavdelningen på tre och förlänger och dealar mina rabatter.

Säljarna på tre har inte samma befogenheter och inte tillgång till samma system som kollegorna på högre avdelningar har, så oftast kan inte säljarna ge dig samma bra deal så de på tex uppsägningsavdelningen.

//Supair

Av Supair

Flipper/arkadhallen Borås

Skrivet av Enviro:

Your time to shine @Supair!

Hello, det stämmer att vi har en grym hall i Borås, störtsa flippersammlingen i hela Europa tom! Ett hundratal arcardmaskiner och laserdome, bar biljard, shuffleboard och dart mm i samma lokal.

Eftersom jag tävlar i laserdome och jobbar lite där, så har jag nycklarna till stället och nära kontakt med ägarna.

Tänkte att vi kunde dra ett meet & geek där, har lyft det med redaktionen Är det något ni på swec hade gillat? För ett attraktivt pris. Alla maskiner på freeplay och ingår i priset lixom

Tänker mig ett två dagars event med exclusive tillgång för swecmedlemmar och liknande upplägg som moderskeppet.

Supair

Av Supair

Kolla realme mest prisvärda sett till prestanda i budgetsegmentet. Xiaomio har mkt bloatware också

Av Supair

Många trevliga bröder blev det! Kvalitètstid med redax samt en big shoutout till Mehmet och Jan på kingston vilka killar! *Starstruck*

Av Supair

Fucked up bra kryssning! Tack alla inblandade, ses på nästa geekmöte 😃

Av Supair

Påväg från gbg

Skepp ohhooj snart framme! Bil går hem till gbg på Fredag om nån vill hem.

Av Supair

Jag och en vän tänkte åka bil från gbg om någon vill med! Pma mig