Inlägg

Inlägg som Legendary21 har skrivit i forumet
Av Legendary21
Skrivet av kladda:

Jag lånar tråden lite.
Jag har spottar med LED-lampor idag. Har Scbeider Exxact ”snurr”-dimmer.

Då borde väl Trådfri GU10-lampor fungera och även lira med min dimmer, eftersom det fungerar med LED-lampor idag? Vet att det sitter en transformator i varje spot-amatur

Skickades från m.sweclockers.com

Har du provat? Jag har ungefär samma och funderar på att testa.

Av Legendary21
Skrivet av Stenmar:

Beställde själv en HP Spectre x360 – 13-w000no-Nordic countries i lördags, stod att den skulle levereras inom 48 timmar, men sedan när jag loggade in på HP's hemsida och kollade orderstatus så står det 2017-01-10 som leveransdatum. Inte ok.

Ringde HP idag, något om ett tekniskt fel, att datumet var felaktigt, men att datorn inte skulle skickas inom 48 timmar, snarare mot slutet av veckan. Oklart läge med andra ord. De skulle slå på något statusmail så jag fick uppdateringar.

http://forumbilder.se/FBN8M/skarmklipp.PNG?width=150

OK, jag beställde i fredags och har beräknad leverans 29/11.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Legendary21
Skrivet av Rowikk:

Lagt en beställning som bör komma imorgon

Kommer din beställning idag? Det verkar inte gå så fort som de bedömmer att det ska.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Legendary21
Skrivet av shogun-r:

Funkar versionen med Atom (5130) tillfredställande? Inga problem med hängningar, frysningar eller annat?

Jag har haft min 5130 och slim keyboard i en vecka typ nu. Jag har inga större problem. Wifi har slutat fungera några gånger men har löst sig med en omstart. Oklart om det beror på plattan eller något annat.

Av Legendary21
Skrivet av shogun-r:

Ok, trist när det står så....

Jag ser det. Jag måste nästan kolla upp det.

I övrigt kan jag rapportera att slim tangentbordet är ganska trevligt. Det är inte superbra som tangentbord men det duger om man inte skriver jättemycket. Det är snyggt och praktiskt som fodral och ställ tycker jag. Jag hade problem med att det tappade kontakt i början men efter regedit fix enligt Dells supportforum funkar det bra.

Av Legendary21
Skrivet av shogun-r:

Med tanke på att upplösningen är så hög och att plattan kan vara svår att använda i desktopläge. Hur kör man enklast t ex VLC för att spela upp film? Finns det någon app för VLC eller kan man lägga upp program i metro och inte bara appar. Hur gör man enklast.

Ingår Office när man köper VP11? Trodde det var en trial som ingick. Men så här står det på beställningssidan. "Microsoft Office Home and Student 2013 Inkluderas i priset"

Det verkar ingå i visa konfigurationer. Det ingick inte med min 5130.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Legendary21
Skrivet av 220volt:

Är det någon som kan rekommendera ett bra microSD att ha i plattan?

Av vad jag har läst så klarar 5130 bara av typ 25 MBps från SD medan 7130 klarar högre hastigheter. Vad gäller 5130 kan det alltså tyckas menlöst att köpa något snabbare än så. Det går nog att hitta en bättre källa än jag om man letar lite.

Av Legendary21
Skrivet av jorgen69:

Det var lika bra att dom annulerade ordern för jag vill inte ha en produkt som bara krånglar...
Köper en i USA när jag åker över senare istället om dom löst problemen.

Vilken version hade du beställt? Var det 7130?

Av Legendary21
Skrivet av Yoshman:

Fick också ETA 24/1, får se om det håller. Är alltid drygt att få sakerna hemkörda, samma sak när jag köpte min MBP (var innan Apple-store fanns i Täby och valde till prylar så det blev en icke-standardmodell): de kan inte ringa innan och de säger "vi kommer mellan 8-18, se till och var hemma" typ.

Postpaket hade varit betydligt enklare!

Varför har de ombud om man inte kan hämta paket hos dem? Jag har frågat Schenker om jag kan få den till ett ombud. Får se vad de svarar.

Av Legendary21

Det låter jobbigt LarsALL. Kan man inte få den till ett schenkerombud? Jag kan inte stanna hemma hur som helst. Jag har i alla fall fått eta 15/1 nu.

Av Legendary21
Skrivet av jorgen69:

everitse? Säker på att du stavat rätt?

Någon som vet om man kan byta ut nätverkskortet till ett Intel AC 7260 som ingår till dom dyrare modellerna?

Everit.se, ursäkta.

http://www.everit.se/products/636231

Edit: Damn you autocorrect!

Av Legendary21
Skrivet av 220volt:

För min tog det 6 dagar innan den kom till Schenker i Danmark.

Edit: Vart beställde du ditt tangentbord?

Ok, jag får överleva lite väntan. Jag beställde den 2 januari. Det känns ju bra att det inte tar sjukt lång tid för de som beställde före i alla fall. Jag beställde tangentbordet från everitse. Det blev några hundra billigare än från Dell.

Av Legendary21

Jag har beställt en 5130. Status ändrades till skickad i förrgår kväll så då beställde jag slim tangentbordet från ett annat ställe igår kväll. Nu är tangentbordet skickat men plattan har fortfarande inte kommit till Schenker i Danmark. Jag får hoppas att plattan kommer fram innan ångerrätten på tangentbordet gått ut i alla fall.

Av Legendary21

Jag har beställt i3-varianten. Kan rapportera hur den funkar när jag har fått den.

Av Legendary21
Skrivet av MrAdde:

Herregud, vad är det med folks google kunskaper nu för tiden?
http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=85252

Vad är det med din läsförmåga nu för tiden? Det är recensioner av Padfone 2 som efterfrågas.

Av Legendary21
Skrivet av Fiddeflum:

Två av de där är ju previews från att de klämt lite på telefonen vid ett tillfälle. Det finns faktiskt ingen annan riktig recension än Engadgets i dagsläget, inte på engelska eller svenska i alla fall. Jag tar jättegärna emot tips om riktiga recensioner. Engadgets recension är ju två veckor gammal nu så det är lite mystiskt att det inte finns några andra.

Av Legendary21

Hur många ikoner det är i dockan är väl knappast det mest centrala med utseendet i ICS. Om man vill ha tre som i stock gingerbread så är det bara att ta bort två st. Det som faktiskt är en stor grej är att Google nu har en konsekvent stil i hela operativet och att det funkar så bra att behovet av skins från tillverkarna är väldigt litet. Sen är det ju bra att ICS kan utnyttja hårdvara bättre än gingerbread.

Av Legendary21

Desire är bäst i det mesta. Legend är bäst om du gillar metall och ett smidigare format.

Av Legendary21

Vilken skepcis om LTE i telefoner. Jag tror att de första kommer att komma inom ett år. Givetvis kommer de också att ha 3G och GSM radios. När de första 3G-telefonerna kom så funkade väl inte 3G-nätet så fantastiskt? Utvecklingen går snabbare nu också och datatrafik blir allt viktigare (inte bara som rena dataabonnemang).

Av Legendary21

Om han skickar den så ska man betala moms och ev. tull. Om han reser med den hem tror jag att man kan slippa om den understiger något schablonvärde (3 000 kr?).