Inlägg

Inlägg som fimp3n har skrivit i forumet
Av fimp3n

Letar efter ett nytt chassi för runt 6-700kr. Lutar mest mot den här just nu. Lite kul med annorlunda insida. Men skulle vara kanon att se vad Jonas tycker om den.

Av fimp3n

Finns många riktigt snygga bilar. Kan inte bestämma vilken som är snyggast. Men hade jag väldigt gott om pengar skulle jag köpa dom här 3.

Nissan Skyline Gtr -69 (sommar glidare)

http://www.jbskyline.net/C10/GTR/Showroom/Bilder/KPGC10%20front%...

Ferrari 458 Italia (sommar leksak)

http://1.bp.blogspot.com/_qKAj9ZRMD9k/TUhou8u3f9I/AAAAAAAAA1M/7e...

Ford Raptor (Bruks)

http://www.obsessionwatch.org/wp-content/uploads/2010/12/ford-ra...

Av fimp3n

Ska inte top fläktarna blåsa ut luften? Du skrev inblås

Av fimp3n

Och ett till sockelbyte

Av fimp3n

Fick det här felmeddelandet idag. Var ute i regnet för ca 30min sen och stoppade mobilen i innerfickan på jackan. Gissar att det kom vatten i "laddningskontakten" då. Tog hårtorken och blåste där i några min. Inget felmeddelande so far. Ljudet slutade funka för mig också när det felmeddelandet kom.

Av fimp3n

Funderar på att köpa det via Steam till PC. Men har lite frågor.

1: Om man köper det från Steam. Måste man köpa massa extra grejer till för att kunna spela online osv? Förstår att DLC packet som kommer kanske kostar nån slant.
2: Tänker inte spela bilspel med tangentbordet. Vilken handkontroll funkar till TDU2? Trådad xbox360 kontroll? Kan tänka mig att betala mellan 3-400kr för en handkontroll.

Tack

Av fimp3n
Skrivet av DasBoot_swe:

Nej, är en Nissan s12 180zx De är dock sjukt lika

Okej tackar Blev lite osäker då jag vet att det finns minst 2st ae86 i Sverige. Men ingen med det regnmr.

Av fimp3n
Skrivet av Pnorberg:

Den högra. Ae86? lr är jag helt ute och cyklar..

Av fimp3n

Riktigt schyst. Vore nice att göra något liknande. Tyvärr ingen ork att engagera sig. En sak jag tänkte på är lokalen några våningar upp? Ifall den är på botten vore det inte bra att ha galler lr nått för fönstret? Inte kul med inbrott.

Hade inbrott i garaget i början av sommaren. Sen dess sitter det grova metall stänger framför fönstret samt en liten kamera inne i garaget.

Av fimp3n

Bmw z4?

Av fimp3n

Var på Dreamhack summer 2008 tror jag det var. Var uppe nästan 3 dygn och sen somnade man på tangentbordet med kudde. Vaknar upp sådär 8timmar senare på en HELT annan plats än vad jag somnade på. Typ 15meter från våra datorer. Hade gått i sömnen hela vägen dit bort med kudde och lagt mig på någon annans plats.

Ser att mina kompisar kollar på mig långt där borta och börjar garva. Tog tid innan jag förstod vad som hade hänt

Kul om han som ägde datorplatsen hade kommit när man sov där

Kan tillägga att jag aldrig har gått i sömnen förut. Och mina polare bar inte bort mig till en annan plats. Säger dom. Men litar på vad dom säger

Tror det var sista året jag var på Dreamhack. Kanske åka dit igen nått år ifall man har tid.

Av fimp3n

Laga mat (Stark mat) och renovera bilar. Håller på med en Golf GTI Mk1 just nu. Dom har en viss charm över sig

Av fimp3n

Köpte en 360 Elite 120gb för 2-3månader sen på gamestop (Svart, silver läsare tror den hette Elite). Gav precis 2000kr för Konsol, HDMI Sladd, 1 nytt Red Dead Redemption + 1 handkontroll.

Av fimp3n

Ok tack igen Får se vilket paket det blir. Allt beror på hur mkt pengar jag kan avvara

Av fimp3n
Skrivet av MaLo:

Nätaggregatet kommer inte bli något problem då Seasonic är bland de bästa och 550W räcker och blir över. Det bästa jag kan få ihop är följande.
http://www.inet.se/kundvagn/visa/358176/2011-04-10-3

Processorn är utmärkt men du kommer inte kunna överklocka då den är låst men den duger bra för de senaste spelen, fast en i5 2500K hade varit mer optimalt.

Tack Var inte så mkt prisskillnad på i5 2500k och i5 2400. Så ifall det blir det paketet så tar jag 2500k.

Nån som orkar slänga ihop ett paket med amd också? Vill nog hellre ha amd pga dom inte byter socklar hela tiden + att man kanske skaffar en bulldoser cpu ev i framtiden.

Av fimp3n

Köpråd: Uppgraderingspaket Cpu, Mobo, Ram 2-3k.

Som sagt skulle behöva lite nya delar. Det jag har börjar bli lite föråldrat. Köpte dom runt 2008. Samt så misstänker jag att dom flaskar på mina 2x 5770 kort.

Nuvarande setup:
Cpu: Amd Athlon 7750 Dual core @ 3.01Ghz (Lite överklockat från 2.7Ghz)
Ram: Corsair ddr2 2x2Gb 800mhz.
Mobo: Random asus kort. Minns inte namnet. Har iallfall crossfire och stöd för am2+ samt ddr2 ram.
Grafikkort: 2x Ati Gigabyte HD5770 1Gb.
Hårddiskar: 1x Corsair 64gb SSD, 2x Seagate 500gigare.
Ljudkort: Asus Xonar D1.
Nätagg: Nått Seasonic 550w. Sitter 80+ markering på den.

Så ny Cpu, Mobo och ram. Är lite osäker om nätagget räcker. Om inte så förslag på det med. Kan slänga in en extra 5-700kr ifall inte mitt nättagg räcker.

Intel eller AMD spelar ingen större roll. Och har en Corsair A50 cpu kylare. Har för mig att den passar för dom flesta cpu:erna.

Budget cpu, mobo, ram = 2-3k. + - några 100.

Beställs i slutet av veckan.

Edit: Glömde.. Beställer från Inet.

Av fimp3n
Skrivet av anton_mjor:

Fosfathalten i bränslet brukade vara ganska hög och det satte igen spridare osv, men nu säger bränslebolagen att det har bojkottat den skitiga etanolen.

Ford rekomenderade, när etanolen hade hög fosfathalt, att man körde var fjärde tank eller liknande på bf95.

Det sa verkstaden efteråt när den hade varit på service första gången. Säljaren nämnde inget om det när bilen köptes. Bilen är såld i nuläget ändå.

Av fimp3n

Ser najs ut. Men skulle inte betala 1500kr för den. Sänk till runt 1000lappen så skulle det nog vara intressant.

Av fimp3n

Skulle nog ta en Passat för dom pengarna. Bra bil + oftast väl utrustad. Tar du en "V5:a" så har du ca 170hk. Annars är deras diesel grymt bra. Helt ok ifall man är lite gasglad. Personligen tycker jag dom är ganska snygga för att vara en kombi Är inte en 03:A men kanske går att tumma på Ta en helst från 01+. Dom tidigare ska visst ha lite framvagns problem.

Kolla bara så kamrem + vattenpump är bytt. Ska bytas runt 12-14k mil.

Edit: Ang Flexifuel. Min mor hade en Ford C-max -06 Flexifuel ett par månader. Bränslefiltret satte igen ganska ofta pga att hon bara körde etanol (Tror det var bränslefiltret). Kostade några lappar att byta på verkstad. Enligt den Ford verkstaden så var etanolen ganska skitig så det satte igen filtret helt enkelt. Sanningen i den historien vet jag inte. Men säger bara vad jag har fått höra. När hon sålde den också så tappade hon mer än 50% av vad hon köpte bilen för (Hade den knappt 6månader). Så andra hands värdet är verkligen inte högt.

Av fimp3n

Har du något djur hemma? Kanske allergisk mot det?

Var hundvakt i ca 2månader och var ständigt snuvig / förkyld då. Sen när hunden åkte tillbaka till sin ägare slutade det i princip direkt. Dagen efter gjorde jag allergi test på Vårdcentralen. Och det visade att jag var allergisk.