Inlägg

Inlägg som guos89 har skrivit i forumet
Av guos89

Inväntar betalning från ekeee, uppdaterar när jag har mer info.

EDIT: betalt och sålt till ekeee.

Avslutar annonsen

Av guos89

Raspberry Pi 3 Model B+ 200KR

Hej jag säljer ett Raspberry PI paket bestående av:

Raspberry Pi 3 Model B+
Chassi (oöppnat)
MicroSD kort 8GB
Nätadapter 5V 2A + USB kabel

Har använts till att köra KODI men säljes då jag bytt till smart TV.

Kan hämtas i Gävle eller skickas mot frakt (63kr spårbart). Jag har swish.

Läs hela annonsen här

Av guos89
Skrivet av natal:

850:- ink frakt?

Hej, se PM för mer info!

Av guos89
Skrivet av natal:

Hur gammal är den och finns kvitto för ev framtida reklamation?

Mvh

Fjärren är ca 2 år. Tror inte att jag har något kvitto.

Av guos89

Logitech Harmony Elite - 950 kr

Hej jag säljer en Logitech Harmony Elite multifjärr i fint skick pga flytt.

Fjärrkontrollen har touchskärm som anpassas efter vilken enhet som styrs samt dedikerade knappar för exempelvis ljud och tv-kanal. Makrofunktion för att styra flera enheter samtidigt, ex bioduk + belysning + projektor.

Med fjärren medföljer en smart hub som funkar med ir, wifi och bluetooth. Kan styra det mesta inklusive TV, PC, Philips Hue, eluttag och bioduk. Hubben funkar även med app till mobiltelefon.

Läs mer på Prisjakt

Kan skickas mot frakt (63kr, postnord skicka lätt) eller hämtas i Uppsala. Jag har swish.

Läs hela annonsen här

Av guos89
Skrivet av LemonIllusion:

Betalar för 250/100, får sedan några månader ut lite drygt dubbla nedladdningshastigheten. Är faktiskt inte jättesugen på att felanmäla det.

Bahnhof?

De erbjuder dubbel surfhastighet i samband med corona och jobba hemifrån.

Av guos89

Lager 157. 30kr styck finns både vit och svart. Håller lika bra som vilken vanlig t-shirt som hellst, varken bättre eller sämre.

Av guos89
Skrivet av JoL_:

Angående deras Trustpilot-recensioner så har de konstigt nog fått flera väldigt positiva kommentarer sista dagarna där alla är användare med endast 1 recension och uteslutande nämner namn från deras kundservicepersonal. Det känns inte helt hundra va?

I samband med att de recensionerna har kommit in har de passande nog även besvarat samt rapporterat en ansenlig mängd andra recensioner 🧐

Känns totalt fejk!

Av guos89
Skrivet av merdique:

Produkt: Harman Kardon Onyx Studio 5
Länk: https://www.mediamarkt.se/sv/product/_harman-kardon-onyx-stud...
Kategori: Ljud
Pris: 1197:-

Den är slut i lager men verkar gå att beställa ändå. Det står nedsatt från 1497:- men närmsta billigaste annan butik tar 2149:- så lite oklart vilket pris som är standard.
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4927457
Vet inte om den är bättre än Onyx 4 som ofta gått få för 990:-, men Onyx 5 lär väl ta över den rollen nu när Onyx 6 snart finns.

Bra pris! Bästa högtalarköpet 2020 för de flesta skulle jag säga. Onyx studio 5 är ett stort kliv upp från de äldre onyx studio 1-4. Onyx studio 5 har en 4,75" bashögtalare jämfört med de andra modellernas 2x3". Detta gör att högtalaren framför allt har väldigt mycket bas även om den måhända inte låter högre än tidigare modeller. Batteritiden är precis som tidigare onyx studio högtalare sådär, runt 1-2h på max volym samt att högtalaren låter klart högre med sladden ansluten. I det stora hela en mycket prisvärd högtalaren främst för inomhusbruk. Vill man ha bättre batteritid och lite mer ljudstyrka är jbl boombox en snarlik modell inom samma koncern av högtalare (harman/samsung). Den kostar dock över dubbla priset.

Det kan vara värt att notera att det faktiskt finns en ännu nyare onyx studio 6 vars enda skillnad är att den är vattentålig och än så länge mycket dyrare i butik.

Av guos89

Såld till Ulash och betalning mottagen

Av guos89

AMD Wraith Prism (RGB) - 100kr

Hej jag säljer en AMD Wraith Prism kylare till amd processorer med RGB belysning. Kylaren medföljde min ryzen 7 3700x och har enbart använts i 3 dagar.

Detta är AMDs kraftigaste och tystaste kylare, betydligt bättre än de mindre standardkylare man får med en ryzen 3 & 5 (se bild 4 för jämförelse).

Slumpas iväg för 100kr + ev frakt (50 kr). Jag har swish.

Läs hela annonsen här

Av guos89

Hej jag har en 240 GB Kingston SSDNOW 300 ssd över.

bilder:
https://imgur.com/a/4A09VPE
https://imgur.com/a/sPen9zP
https://imgur.com/a/sObozY3

Din för 250kr + ev frakt. Finns annars att hämta i Uppsala

Av guos89

Hej! Om mindre SSD är intressant så har jag en 240 GB Kingston SSD now 300. Finnas att hämta i Uppsala, 300 kr.

Av guos89
Skrivet av Leyer:

Vad tycker ni om Ninebot E+?
https://www.elgiganten.se/product/gaming/gadgets-och-ovriga-g...

Tycker den verkar intressant, är laglig och som jag förstår det håller den bättre kvalitet än scootrarna. Vissa sidor säger 30 km räckvidd medan Elgiganten skriver 20.
Vad jag kan se på prisjakt har den varit nere på 9997 kr förra månaden och kommer säkert ner där igen. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=3627732

Hittar knappt någon om denna på youtube, reddit osv. Är det så svalt intresse för den? Vad är bättre med scooter?

Jag skulle köpt en scooter alla dagar i veckan. Inte lika "coolt" men betydligt mer praktiskt.

Scootern (m365 pro) har flertalet fördelar. Dubbel räckvidd, hälften så stor, hälften så tung, ca 5 gånger billigare, betydligt mer stabilare i hög hastighet, enkel att ta med på tåget/bussen/bilen/kontoret.

Just "densiteten" i m365 pro gör att jag gillar den så mycket. Med "densitet" menar jag alltså den mängd motorstyrka, hastighet och räckvidd som den har i förhållande till storlek och vikt. Jämför du detta med Ninebot E+ förlorar Ninebot E+ på alla punkter som jag ser det tyvärr förutom möjlighen "coolhetsfaktorn" (men blev inte orginalet segway ganska ocoola sekunden hooverboards kom till marknaden? ) .

Är en spark för "ocool" för dig så du vill åka självbalanserat fordon skulle jag kolla på en ninebot S istället. Samma sak i princip som ninebot E+ som du länkade fast för en bråkdel av priset, trots nästan samma räckvidd och hastighet. Dessutom betydligt kompaktare och lättare. EDIT: en sånhär menar jag: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=3761692

Av guos89

Dyr! För 1600 kr får du ju ett philips hue startkit med 3 RGB lampor + att du har 600 kr över att köpa golvlampor etc att sätta dessa i. Det ger ett betydligt bättre ljus med tre olika ljuskällor samt att du såklart har fördelen med att få en fin belysning till hela ditt rum, inte enbart framför webbkameran. Nej jag har svårt att se poängen men denna testade produkt.

Av guos89
Skrivet av Icte:

El-scooter är ett bra alternativ men behöver något bra och robust alternativ som kan hålla i åtminstone några år framöver för att det ska vara ekonomiskt försvarsbart.

Du kan få en vanlig m365 (ej pro) för ca 3800kr på rea samt som fyndvara för så lite som 2800kr om du håller koll lite hos försäljarna. Jämfört med ett månadskort på ca 900 kr/mån så betalar den alltså av sig på endast 3-4 månader Och även om du kanske inte kan räkna med att en m365 håller flertalet år vid daglig pendling så håller den troligtvis längre än 3-4 månader, säg 6-12 månader. När den väl börjar gå sönder kan du alltså köpa en ny och ändå ha pengar över jämfört med om du hade betalat för ett månadskort.

En av de största fördelarna med m365, framförallt den vanliga, är just att den är väldigt billig i förhållande till hur mycket spark du får.

Av guos89

Jag äger både en elcykel samt elscooter (xiaomi m365 pro).

Jag tar alltid elscootern till jobbet de dagar jag inte orkar gå. Båda fordonen går lika fort (25km/h) och är lika starka (ca 250 watt kontinueligt, peak ca 1000 watt) men den stora fördelen jag ser med elscootern är att den är ungefär hälften så stor och hälften så tung att hantera. Elscootern tar jag enkelt med in på kontoret när jag kommit fram medan jag med min elcykel måste lämna kvar den utomhus och således både låsa och låsa upp den. Procentuellt blir tiden att låsa och låsa upp elcykeln hög trots att risken fortfarande föreligger att din dyra fina elcykeln blir stulen när den står ute. Elscootern riskerar inte att bli stulen då jag har den stående i hallen när jag är hemma.

Den enda fördel jag ser med elcykel är möjlighet att ha dubbäck de månader det är aktuellt samt eventuellt att du själv kan hjälpa till och trampa och således ändå få viss motion. Elscootern går å andra sidan enkelt in på bussen eller i bagage på bilen vilket inte en elcykel gör.

Av guos89

Användare: @baowz
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish och frakt
Produkt: Intel i5 6600k

Positivt:
*Tyvärr inget

Negativt:
*Jag bad personen skicka processorn med spårbar frakt till mig samt betalade 63 kr extra för frakt. Trots att det gått ca 3 veckor sedan jag köpte och betalade för processorn + frakt så har jag varken fått processorn eller något nummer för att spåra paketet. Personen säger att han skickade processorn med ett vanligt brev trots att jag alltså betalade för spårbar frakt. Personen säger att det icke spårbara brevet "kommer att komma" (vilket det alltså inte gjort på tre veckor). Jag har begärt återbetalning. Personen sa ursprungligen att jag skulle få det om processorn inte skulle komma fram, men detta har jag inte fått trots att det alltså gått tre veckor och jag begärt återbetalning flertalet gånger. Tråkigt

Slutsats: troligtvis bedrägeri, undvik!

Slutbetyg: 0/5

Av guos89

Börjar med bud på 100kr + frakt för Intel i5 4460 3.2 ghz

Av guos89
Skrivet av Worthalles:

Fortfarande inget i brevlådan?

Skickades från m.sweclockers.com

Tyvärr inte.