Inlägg

Inlägg som Beltet har skrivit i forumet
Av Beltet
Skrivet av phooka:

Ingen som tänkte på att siktena på P-skottet inte gick av när han rullade över det till spelaren.

Eller typ det viktigaste, att det kommer en rökstrimma efter granaten i pansarskottet... Vilket det inte gör på ett skarpt P-skott.

Av Beltet

Häftigt!

Av Beltet

Wow! snyggt!

Av Beltet

Jag skröv upp min gamla bärbara en gång och när jag skulle sätta ihop den igen så gick inte en skruv i riktigt. Så jag tog i lite extra såklart. Men sen visade det sig att det var en skruv som skulle sitta i ett annat hål som var lite längre. Så då hade skruven borrar ner sig en bit i grafikkortet. Visst det var inte värsta datorn, så jag tänkte köpa ett nytt grafikkort och och processor till den då. typ 2000 spänn. Men när grejerna kom och jag satte i dem så funkar skiten iallafall inte. Så två tabbar i ett. Nu ligger den i delar någonstans i det här landet.

Av Beltet

Wow! Häftigt bygge, synd att man själv inte är lika praktisk...

Av Beltet

Snyggt gjort!

Av Beltet

Jag hade typ samma problem för någon dag sen, det vara bara att synca om tangentbordet så funkade det igen.

Av Beltet
Av Beltet

Min också, normal storlek.

Av Beltet

Om du vill kan du ju slänga in en ssd som systemdisk. Och om du har cash till det. En 60gig borde räcka. Då kommer den bli lite tystare också. Och ta inte ett för kraftigt nätagg bara. Ska själv bygga en htpc nu men nätagg följer med chassit jag ska använda och om den låter för mycket så byter jag fläkt. Har tyvärr inga bra tips på nätagg. Men 200w borde räcka kan jag tänka mig.
Men köp minnena om du har pengarna, kan använda dem till annat senare i annat fall.

Av Beltet
Skrivet av Knashatt:

Sett många dokumentärer på SVT som har mycket högre klass än även dom som går på National Geographic, Discovery Channel mm. Det som jag märkt med nästan alla dokumentärer på SVT är att man oftast slipper den förbannade j----a musiken som ska gå hela tiden i många dokumentärer på andra kanaler.

Men visst har väldigt många dokumentärer på National Geographic, Discovery Channel mm också hög klass.

Men dom värsta är dom som går på TV3, kanal 5 etc. Där har dom av någon märklig anledning massa pampig musik. Det gäller även andra program. Ta tex "the amasing race", jag kan titta på det i några minuter, sedan blir jag totalt förbannad på alla musik som går i bakgrunden. Det medför inget alls.

Och nej, detta har inte något om hur gammal man är som många småglin tror här.

+1

@Fightclub

Håller med fullständigt!

Av Beltet

Vill någon förklara vad MTBF står för... TBW låter som ett rimligt mått annars.
Och vilka tillverkare är det som använder sig av microns kretsar? Och vilka andra kretsar finns det på marknaden?
Vore bra och veta nu när jag är i farten att skaffa mig en SSD disk.
Men det låter som att micron är goa killar och tjejer iaf.

Av Beltet

Ha ha! håller med!
Har redan skaffat mig diskarna, 2x1.5tb externa som jag fick för 500:- stycket. Måste vänta ett par dagar innan moderkortet kommer in på lager hos webhallen bara. Hoppas man får en bra lön denna månad...

Av Beltet

Ser verkligen fram emot resultatet!

Av Beltet

Det låter ju asbra! Mitt mål är att skaffa en htpc/nas som är tyst. och jag tror att det här systemet kommer vara mig till lags.

Av Beltet

Det första systemet var exakt det jag tänkte skaffa mig också. Men jag skippar nog att ha en ssd i den. Kommer ta systemdisken från min stationära och sätta i en ssd i den istället. För all lagring kommer vara på HTPC/Nas:en. Samt så tror jag ljudnivån inte kommer vara så hög. Hoppas jag iallafall.
Men vet ni om den skulle ha problem att spela upp 1080p filmer om man använder den för torrent trafik också? För det vore tråkigt om det var så.

Av Beltet

360 Messenger kit för datorn

Tänkte bara tipsa lite snabbt för er som inte sett det här tidigare:
http://www.mp3car.com/hardware-development/140189-contest-xbo...

Det är en kille som har gjort en drivrutin för en trådad variant. När han fått ordning på den så kommer han börja med en trådlös version. Vilken jag verkligen ser fram emot. Vore perfekt för en htpc.

Av Beltet

Jaha, fattar inte grejen med en grafikdemo om den inte imponerar...

Av Beltet
Skrivet av Commander:

Han svarvar sina skivor innan

Svalander Audio AB - Shoppen

Wow! Det måste jag ha! Jag måste bara ha det! Även om mina mänskliga öron aldrig någonsin skulle kunna höra någon skillnad, om ens det skulle fungera!

Sjukt ju...

OT, det är ingen stor skillnad i min mening, tycker väl att kritiken från nvidia inte riktigt är berättigad. Och ett bra svar från AMD. PR politik i sitt esse.

Av Beltet
Skrivet av Errek:

Fick du inte med en recovery-skiva?

Det är ju så att jag tror den är bortslarvad och jag skulle vilja installera ett fräscht windows utan alla extra program alla datortillverkare slänger med. Vill ju ha ett clean windows. Nyckeln står ju på undersidan av datorn så det är lite skumt att man måste använda recoveryskivan tycker jag.