Inlägg

Inlägg som Slinger har skrivit i forumet
Av Slinger
Av Slinger

Personligen väntar jag på att S22 Ultra ska droppa i pris, vilket den borde... kan man ju tycka..

Av Slinger

Vilket Call Of Duty har bäst Zombieläge?

Jag har blivit lite sugen på att skaffa ett nytt lir och funderar på att slå till på ett COD för att köra Zombieläget...

Men vilket av alla COD har det roligaste/bästa Zombieläget tycker ni? Argumentera gärna så ska jag unna mig ett lir framåt helgen... Stort tack

Av Slinger

Grunden Bois, Plötsligt i Vinslöv, Guldörat

Av Slinger
Skrivet av Marmelad_burken:

Ja exakt, har ett maxtak på 5kr på portion. (Frukost,lunch,middag,kvällsfika)

900kr är snittet för ica, räknar man med utemat blir det någon hundralapp till i månaden.

Jösses, du borde ge 10 recept/måltidstips här så vi andra i tråden kan spara lite pengar

Av Slinger
Skrivet av Nothorized:

Håller med dig helt..
FH5 crashar hos mig innan det ens börjat ..
Så trist..
Hoppas verkligen Microsoft tar tag i detta asap.

Har ett spel blivit så framskjutet / försenat som detta så borde det mesta varit testat vid det har laget samt fel åtgärdat. Men icke

Men det här skitproblemet hade jag både med Forza Horizon 3 och 4 och det löste sig inte alls för min del. Fick formatera om hela datorn efter att ha felsökt och följt typ 400 tips på da internetz utan resultat. Hur är det ens möjligt att det fortfarande beter sig på exakt samma sätt? Då jag köpte både 3:an och 4:an i deluxe för långt över 1500 och inte kunde spela dem vågar jag definitivt inte slå till på FH 5...

Av Slinger

Har dom fortfarande inte löst felet som jag råkade ut för med Forza 4 och 3? Alltså när jag skulle starta spelen så kom jag till en laddningsscreen och sedan kastades jag direkt ut till desktop. Följde en massa råd, men inget, absolut inget fungerade. Knöt näven i fickan och sket i att spela spelen jag lagt långt över 1500:- för tills jag fick anledning att formatera om datorn. Efter det fungerade det.

Är det lika illa med Forza Horizon 5?

Av Slinger
Skrivet av Inteno:

Köpte spelet via steam, när jag startar de kommer jag till texten och sen loggan playground games. Sen stängs det ned utan meddelanden… någon som vet?

Det där var nog det sista jag ville läsa nu Då jag råkade jag ut för samma grej med Forza Horizon 4. Och det var ett veritabelt helvete att lösa. Följde alla tips efter konstens alla regler fick det inte att fungera. Gav upp och formaterade om burken. Sen fungerade det dock.

Av Slinger

Är det bara jag som känner att typ 1650:- känns som rena rånet?

Av Slinger

Sinclair ZX Spectrum 48k med 200 kassettband med spel och en Tac2. Tog väl 3 månader innan membranswitchen dog på "tangentbordet" och man fick lägga 400kronor på ett nytt vilket typ kändes som 40000kronor på den tiden..

Av Slinger
Skrivet av Livgardisten:

Der stod eventuellt 16e april, men jag skulle gissa att dom som beställt idag får den nästa vecka.

Edit: CDON verkar vara jävligt driftiga, dock suger ju deras digitala kundtjänst då folk verkar få problem med att få mail, bekräftelse osv, så man får chatta med dom själva.

Dom som beställt idag? Den går ju inte att beställa ens?

Av Slinger

Spela på 1080p projektor - Vilken PS4 ska jag ha?

Har blivit sugen att spela lite PS4 spel i soffan i vardagsrummet. Spelen kommer att köras ut på en 1080p Epson TW-8100 projektor.

Således behöver jag väl ingen PS4 Pro eller? Vilken version av PS4 ska jag skaffa?

Vinner jag något rent prestandamässigt i spel som tex God Of War Remastered med en PRO jämfört med tex en Slim? Funderar inte på en PS5 pga projens upplösning. En begagnad konsol med lite sköna spel skulle ju inte vara dumt då jag inte lirat nåt PS-spel sen min PS3 gick och dog...

Vilken PS4 hade du valt om du skulle köra 1080p? I pollen nedan: Om PS4 Pro: Varför?

Stort tack för svar... ser fram emot att skaffa Ni No Kuni, God Of War, Unchartered, Last Of Us, Final Fantasy VII och lite annat... för casual soffaspelande....

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Slinger

Stort tack för alla svar förresten. SweClockers levererar som vanligt!

Av Slinger

Tre av dessa verkar inte vara något att bry sig om då de tillhör FileZilla, Utorrent och WinRar. Dessa är ju program som jag laddat ner från respektive hemsidor efter att jag blåste datorn för två veckor sedan.
Kanske inte ska bry mig om dessa alls. No harm done eller vad tycker ni?

Av Slinger

Malware som inte försvinner - Behöver tips om bra skyddsprogram

Hej på er Swecare!
Jag har lite problem med återkommande malware på min dator och sambons slösurfdator som jag inte blir av med. Kör FireFox, och Win10 och scannar igenom med Defender typ var tredje dag. Så här ser det ut.

https://imgur.com/a/59zqHTn

PUA:Win32/Fusioncore
PUA:Win32/Candyopen
PUA:Win32/AdvPcTweak
PUA:Win32/InstallCore

De försvinner inte trots att jag "tar bort dom", och klassas som låg i hotnivån. Blir lite trött på detta och funderar på att investera i ett bra antimalware eller antivirusprogram som kan ta bort skiten samt skydda mig från liknande malware och obehöriga appar.
Som det är nu kör jag endast Microsoft Defender

Är det fortfarande värt att betala för till exempel Malwarebytes eller är det pengarna i sjön?

Jag tar gärna emot tips på vettiga program som inte kostar en miljard och som kan hålla min dator säker.

Av Slinger

Vilken bärbar för filmredigering i Adobe Premier Rush?

Min dell xps 13 sjunger på sista versen och jag behöver en vettig laptop max 1.5kg, 13-14" för enklare filmredigering i Adobe Premier Rush. Är dock osäker på vad man ska satsa på. En dator med i7 eller Ryzen med 16gb ram och typ mx250 eller ska man fokusera på en bärbar med ett bättre grafikkort? Nedanstående är billiga, men räcker de till, vilken är bäst lämpad? Budgeten ligger på max 12000:-

ASUS VivoBook 14 S403 - 14" | i7 | 16GB | 512GB
ASUS ZenBook 14 Ryzen 7 16GB 512GB SSD 14"
Lenovo Ideapad 5 - 14" i7 16gb, 512gb

Vad tror ni? i7 eller Ryzen? Räcker ovanståendes grafikkort till?
Tacksam för input!

Av Slinger

Vilken app för att skapa undertexter på androidtelefoner?

Hej! Jag skulle behöva tips om en enkel android-app för att skapa undertexter/subtitles till de videoklipp jag tagit med min Samsung Galaxy S9. Är ute efter något lättanvänt och smidigt. Vilken rekommenderar DU?

Tacksam för tips

Av Slinger

Uppgradera från Gtx 980 SLI för spel i 2560x1440 - Vilket kort ska jag köpa?

Hej på er, Swecare! Som sagt, det börjar nog bli dags för en uppdatering från mina 2 GTX 980. Spelar inte så ofta längre men när jag igår drog igång Forza 7 och tänkte spela i 2560x1440 med en del lull-lull på så häpnade jag över hur dålig fps jag fick. Kan vara dåligt optimerat men hade nog inte tänkt mig att behöva gå ner så mycket i inställningar för att få stabila 60fps.... Jag spelar typ Forza7, Grim Dawn, men vill gärna kunna spela typ Assassins Creed, Rise Of The Tombraider och liknande spel i 2560 med relativt höga inställningar.

Är det 2080 super som gäller eller (hemska tanke) ett 2080ti? Vad tycker DU?

Kör en i7-4790K Processor, 32gb ram Corsair DDR3 @ 2 000 MHz, 2st Asus Rog Strix GeForce GTX 980 och allt spelas på en 60hz Acer 32" Predator XB321HK G-Sync 4K IPS.

Är mina score nedan okej?

Time Spy 1.0 - Score 7 284
Fire Strike Ultra 1.1 - Score 5 765
Fire Strike Extreme 1.1 - Score 9 959

Av Slinger

Måtte de åtminstone göra den bakåtkompatibel med PS4:n.....

Av Slinger

Xiaomi Roborock verkar vara riktigt bra. Verkar vara låg så att den kan glida in under soffor. Den här bor under en soffa. Är faktiskt lite sugen själv. Är dock lite orolig över mina trösklar hemma:)