Surface Pro 2, i5 4300U, 512GB SSD, 8GB RAM + KB & Docka

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2019-01-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Shiprat
Annonsör
Shiprat (dolt)
Medlem sedan
Jun 2017
Foruminlägg
1495
Annonser
14
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  3 000 kr
2
Stockholm, Åkersberga
-

Halloj, har en surface pro som rubriken beskriver till salu.
Se screenshot av battery report, dxdiag, crystaldiskinfo för mer info på hårdvara.

Medföljer:

1st keyboard type cover, alltså med fysiska bakbelysta tangenter och touchpad, funkar utmärkt men dock lite klottrat på (se bild) då någon tyckte att det var svårt att hitta touchpaden -_-

1st officiell docka, se bild, denna beställd från Ebay då de aldrig såldes i sverige, funkar utmärkt.

1st original aktiv ritpenna som funkar väl och fästes i laddporten på sidan av datorn

2st powerbricks- en till dockan och en med magnetisk kontakt för surface. Har dock bara en original 230v kabel som passar powerbricksen, dock kan ju vilken apparatkabel av typ C7 som helst användas.

Denna användes i ca 6 månader som laptop/tablet innan jag bytte roll till kontorsslav, sedan satt den i 3 år i dockan utan att få motionera sig alls, har funkat utmärkt hela tiden för kontorsarbete, (lite RDP, alldeles för många chromeflikar och en eller annan virtual box) sedan jag köpte loss den från jobbet har den bara använts för lite slösurfande. 67 cykler på batteriet i skrivande stund, så det mår fint och håller ett . Crystaldisk tycker att SSD är helt okej för den delen med. Den är aktiverad med windows 10 pro, uppgraderat från windows 8 som den kom med.

Den känns snabbare än den bör vara om man går på hårdvaran- när jag fick min nya laptop på jobbet, en latitude med i5 8e generationen, 8gb ram, 256GB SSD så var jag rätt besviken på hur mycket segare den var i vanliga vardagsuppgifter. Vet inte varför det är fallet, men så är det.

3000kr vill jag ha för alltihopa, då får du en 2-in-1 tablet som bör hålla i ett antal år till, med Windows 10 Pro, docka, penna och tangentbord till priset av en low-end androidplatta.

Ingen stress med att bli av med den så skambud slipper jag gärna, om folk skulle vilja buda så får ni gärna göra det- ser jag ett pris jag gillar tar jag det, ser jag inget jag gillar får det bli en sen julklapp till någon i familjen. Hämtas i Åkersberga, eller möte kan ske i åkersberga, stockholm, eller någonstans längs vägen mellan de två. Vill inte skicka någonstans.