GeForce GTX Titan med Corsair HG10 - nog defekt tyvärr

Säljes Grafikkort Publicerad 2018-01-11

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av _robban
Annonsör
_robban (dolt)
Medlem sedan
Apr 2002
Foruminlägg
607
Annonser
28
Marknadsbetyg
-
Pris:  100 kr
18
Västra Götaland, Mölndal
-

Efter en av de konstigaste affärer jag gjort här på Sweclockers så sitter jag nu här med ett äldre GeForce GTX Titan med en Corsair HG10 AIO kylare.
Kortet såldes till mig som fullt fungerande och såg skärmbild som bekräftade funktion och typ osv men det hela skickades till mig senare på ett sätt som nog skadade kortet på något sätt.

När jag nu testar kort i dator så får jag vid boot inga bekymmer alls, text baserad information som typ BIOS post info och även Linux boot sekvens ser allt ut som normalt men när man sen kommer in i ett OS som tex Windows så kommer färgglada horisontella linjer fram överallt. Har testat med olika drivers och OS men får likvärdiga resultat hela tiden. Tänkte till sist använda kortet för mining men när jag skulle dra igång och lasta GPU så dog mitt PSU för det var för klent så nu ger jag upp och låter annan person ta över. Var det kanske mitt PSU som var för klent och därför skapade grafik glitchar eller så kanske kortet är kass på riktigt – jag vet inte och orkar inte med det längre.

AIO kylaren som sitter monterad verkar fungera alla tiders, ingen fläkt till denna dock men man känner att den brummar igång och cirkulerar vatten och radiator blir lite varm ie allt verkar lira.

Så jag säljer här ett då ett kort som NOG är defekt, tro inget annat och får du igång det så se det som en bonus.

Jag orkar i dagsläget inte med att skicka det, tyvärr, utan det är upphämtning på plats i Mölndal som gäller om inte någon har väldigt bra skäl till att jag skall skicka det hela och bjuder stora summor pengar för det.

Jag accepterar betalning i SEK samt i de flesta crypto valutor som finns men även byten mot … tja vad fan som helst kan vara aktuellt.

Skicka PM, hör av dig i tråden, skicka din bästa brevduva med vad du är beredd att ge för det hela. Minimum tänkte jag 100SEK för det för det borde väll AIO kylaren vara värd i vart fall.

Tack för titten
//Robert