Surfplatta Nokia Lumia 2520 10,1 tum LTE 4G

Säljes Surfplattor Publicerad 2016-12-05

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av mb-dape
Annonsör
mb-dape (dolt)
Medlem sedan
Maj 2012
Foruminlägg
101
Annonser
28
Marknadsbetyg
-
Pris:  2 000 kr

Nokia Lumia 2520 10,1 tum LTE 4G

Den bästa surfplattan jag haft, den har varit toppen att ha med på resor, på flyget och tåget osv. Kör Windows RT 8.1 med riktiga Office-paketet inklusive Outlook samt Internet Explorer med stöd för Flash. Den kör appar från Windows Store så man kan använda t.ex. VLC Media Player för filmer och musik och även Telias Play+ finns som app.

Den är väldigt snabb och framförallt har den grym batteritid! Plattan själv har ett 8000 mAh och tangentbordet har ett inbyggt batteri på 2000 mAh som laddar plattan när den börjar få låg batterinivå.

Flera tester har utsett skärmen till en av de bästa på en surfplatta, otroligt ljusstark och fina färger. Den har dessutom full HD-upplösning och Nokia ClearBLack-teknologi.

Detta originaltangentbord är sällsynt och förutom att det innehåller ett extra batteri så finns det två stycken fullstora USB-portar och en musplatta med stöd för gester på det. Det är väldigt skönt att skriva på. Det går att fälla ihop plattan och tangentbordet så den blir smidig att bära.

Den har 32 GB inbyggt minne och plats för minneskort. Det finns även plats för ett SIM-kort och den har stöd för 4G upp till 150 Mbps.

Bluetooth 4,0, NFC, Micro USB 3.0, Micro HDMI, 6,7 MP kamera m.m.

Den är uppdaterad med Windows 10-startmenyn.

Det finns en community som har lyckats boota GRUB och Windows 10 IoT på Windows RT-plattorna, så förhoppningsvis kommer det snart att vara möjligt att även köra Linux och Windows 10 Mobile på den.