Z97 Gryphon mATX och Motorola 360 V2 42mm Black/Black leather

Säljes Moderkort Publicerad 2016-08-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Logixx
Annonsör
Logixx (dolt)
Medlem sedan
Aug 2006
Foruminlägg
236
Annonser
15
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
15
Stockholm, Solna
-

Hej,

Säljer mitt mATX Z97 Gryphon som köptes för 1790 kr på Webhallen i April. Kvitto och IO-plåt medföljer men ej låda eller manualer. Mycket fint skick.

Trodde först jag kortet var defekt pga låg poäng i syntetiska tester av GPU men det visade sig att jag behövde göra en återställning av operativsystemet, sedan har det fungerat felfritt. Kör dock numer ATX pga SLI.

Budgivning med start på en 500 kr.

Säljer även min Motorola 360 V2 42mm Black/Black Leather då jag inser att jag inte behöver 3 st Android Wear-klockor. Tappat kvittot på denna men är köpt i början av Juni och är i absolut nyskick förutom ena "ringen" i läder (för att sätta fast den överblivna "stumpen" när man spänt på sig bandet). Fungerar självklart felfritt. Originallåda, laddare och manualer ingår.

Budgivning från 1000 kr.

Reserverar mig att sälja till vem jag vill och när jag vill tills det att pengar är överfört. Då är det bindande. Kan skicka över hela Sverige mot förskottsbetalning och att köpare står för frakt. Jag har haft många annonser förut så behövs referenser är det nog lätt att ordna.