Microsoft Surface Pro 2 med Type Cover

Säljes Surfplattor Publicerad 2016-08-07

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av emilakered
Annonsör
emilakered (dolt)
Medlem sedan
Jan 2003
Foruminlägg
10660
Annonser
55
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  2 000 kr
6

Säljer en Microsoft Surface Pro 2 med lila Type Cover på grund av uppgradering. Plattan är inköpt på Webhallen i oktober 2014 och tangentbordet på Siba dagarna efter, kvitto till båda finns kvar. Microsoft säger att garanti (via deras webbplats) gäller till slutet av oktober 2016, men jag tar inget ansvar för hur detta fungerar vid vidareförsäljning.

Maskinen fungerar utmärkt, men har lite bortskrapad färg och andra förslitningsskador efter att ha använts dagligen i närmare två år. Hårdvaran är Intel Core i5-4300U tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB SSD.

Operativsystemet är Windows 10 med installerad Anniversary Update. Originalkartong och alla tillbehör till plattan finns, alltså laddare och penna. Laddaren har utbytt kabel efter Microsofts återkallelse.

Prisförslag är 2 000 kronor eller bud. Om det finns flera intressade "stänger" jag budgivningen imorgon klockan 12:00. All kommunikation i kommentarerna, PM först när affären är i hamn. Jag kommer inte svara på privata meddelanden innan dess.

Jag ser helst affär öga mot öga i Stockholmsområdet, men kan även skicka om köparen står för alla extra omkostnader. Jag förbehåller mig också rätten att sälja till den jag vill och som krånglar minst.