Oculus Rift DK2

Säljes Datortillbehör Publicerad 2016-01-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Björn Endre
Annonsör
Björn Endre (dolt)
Medlem sedan
Jan 2004
Foruminlägg
1362
Annonser
66
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
14
Stockholm, Huddinge
-

Jag hade en liten tanke att försöka mig på lite programmering för VR när det gick att få tag i Oculus Rift DK2 men självklart la sig resten av livet i vägen så det har inte blivit mkt av det. Med konsumentversionen på ingång så känns det bara onödigt att hålla kvar vid denna eftersom jag tyvärr inser att tiden aldrig kommer räcka till så jag vill egentligen bara kolla om det kan finnas något intresse för DK2'an. Kanske du vill testa möjligheten att skapa något spel för VR eller bara testa VR lite billigare än vad konsumentversionen kommer kosta.

Den kommer med tusen sladdar (känns så - USB, HDMI), kamera för huvudtracking, 2 par linser (varav ett par ouppackade), d v s de tillbehör som jag fick med när jag köpte den. Den är väldigt lite använd (får erkänna jag blev lite åksjuk när jag testade det första demot) men fungerade utmärkt i det jag testade med.

Allt finns i Huddinge men skickas med Posten.
Eftersom jag inte riktigt har en idé vad jag vill sälja den för just nu så kör jag bud på denna (budet är i så fall med frakt). Som vanligt förbehåller jag mig rätten att välja vem jag vill sälja till.