timberjack " the X2 modd"

tjenis, här kommer en enkel modd på kylning till 4870x2, jag är faktiskt lite förvånad att ingen annan kommit på den här lösningen ändå.

tyvär så har jag inga uppgifter på hur mycke de gav efter som jag aldrig har kört mitt kort "orginal" utan har haft extrakylningen monterad från start.

jag hade tänkt lägga upp ett galleri för typ 2 månader sen men jag hade lånat bort min kamera å minneskortet som bilderna fanns på så jag har inte kunnat göra de förän nu, men som dom säger, bättre sent än aldrig

kylarna är thermalright hr11 som finns å hitta på dustin home, beroende på va man har för cpu kylare får man bocka till heatpipsen så att allt passar, se exempel.
bocka pipsen är skit enket lixom, de behövs inte mycke kraft, vilket jag märkte när den första kylaren skulle moddas iaf om du kör me std cpu kylare så behöver du bara bocka upp heatpipen lite just där den går in i plattan du skruvar fast på kortet så den inte ligger mot plattan på graffet.

på me lite as ceramic, de går inte ha lika lite kylpasta som när man monterar en cpu eftersom de är lite större mellanrum å sånt lite här å där, la på ett super tunt lager när jag provmonterade men de blev skit kasst, syntes när man monterade loss kylaren.
bara å pm,a mig eller skriva i forumet om de är nått ni undrar
on nån undrar va de är för fläktar så är de 2st amd std cpu fläktar till winsor kärnan (6000?), tysta, nej men jag har monterat dom på en swich så jag startar dom när jag ska lira nått spel typ annars så går dom inte, vilket är skönt.

iaf så kan jag medela att båda kylarna blir väldigt varma när man har fläktarna av slagana vilket borde indikera en stor temperatursänkning, tror att tempsen på minnen å vreg sänks enheldel åxå eftersom även dom kyls av plattan som sitter påkortet.