Meek & Geet GBG2023 - Nästan som meet and geek

Strupar som törstar och ett suktande för närhet med andra nördar gjorde att @kattovisch bestämde sig för att dra ihop ett event.
Tråd här - Meek & Geet - Nästan som Meet and Geek. Göteborg

Eventet utspelade sig på Kappa Bar i Göteborg, december den 28:e 2023. Startskottet drog igång redan kl 18 men ett gäng var törstigare än så. Andra började resan med öl redan till mötet.

Mycket dryck och mat förtärdes, mest dryck. Maten serverades 1830-1900 för de som förbeställt detta
Mellan 19-21 var det ett Harry Potter-Quiz arrat av andra nördar än de från Sweclockers, lite av en isbrytare för de som hamnade med nya främmande Geeks:are.

21.00 så löste kattowisch ett Geeks-quiz med både svåra frågor och interna omöjliga frågor (se bild från discord-chatt). Tre i varje lag och lagen på 1-2-3-plats vann presentkort på Inet med beloppen 500, 250 och 100 kr till respektive medlem i vardera lag och ordning. Detta ordnades av @Molin, tack för det!
Vinnare denna gång var @Coxen, @MBlaze och @zRk-. @MBlaze var dessutom vinnare 2022 så nu hoppas vi att det kommer en rejäl utmanare till nästa GBG-meet! Grattis och bra jobbat!

Vid tolvslaget så stängde Kappa Bar och tappra men trötta Geeksare vandrade ut, vissa hem andra vidare. Här tar storyn slut, för jag drog hem. Gött häng, syns nästa gång!

Om någon inte vill vara citerad/omnämnd eller kritiskt inte ska vara med i bild (för lögn mot arbetsgivare) så går det fint att skicka ett PM så ska jag radera er existens. Samma gäller om ni specifikt vill bli omnämnd i bild!

Stort tack till @kattovisch och hans stora törst som arrade detta event!