Formgjutet grepp till mus

Ok, detta är mest ett proof-of-concept projekt jag hållt på med. Målet var inte att det skulle bli snyggt, jag ville se om det fungerade att göra.

Jag har länge irriterat mig på att jag inte kan hitta möss som är sköna att använda. De flesta större möss som ska vara formade efter handen känns klumpiga och passar inte min hand eller mitt sätt att hålla i musen, och små möss är sällan bättre. Så jag tänkte prova att göra en mus som verkligen är formad för min hand och hur jag håller i musen.

Det är ju lite svårt att göra ett helt eget "chassi" till musen, eftersom knappar mm måste fungera och sitta på rätt plats mm. Så efter lite tänkade så kom jag fram till att det lättaste vore att göra ett grepp ovanpå en mindre mus.

Såhär gjorde jag och resultatet kan ni se nedan. Det är verkligen inte så mycket att vila ögonen på, men gummimassan går att färga om man så vill. Överlag så känns det som ett lyckat projekt, musen är mycket skön att använda och greppet sitter på väldigt bra helt utan att fästa med något.