Permalänk
Medlem

Montering av nätagg? hmm :/

Hej!

Ännu en tråd (sorry).

Jag har ett chassi (Cooler Master Centurion 5) där nätagget monteras högst upp, klassisk stil. Hade fastnat för köp på Tagans tg480-u01 med två fläktar, en bak och en fram. Nu har jag fått för mig att det här nätagget kanske är en lite för gammal modell (?) för ett Asus P5WD2 Premium, 7800GTX etc. Om man tittar på andra nyare nätagg så har alla som verkar intressanta en annan fläktlösning med en 120mm fläkt i taket istället.

Hur monterar man ett sådant nätagg när fläkten således skulle krama taket på chassit? Monteras upp och ner eller, e det okay?

Skulle även uppskatta några synpunkter på tg480-u01 om någon har ett sådant, eller rent av tips på annat nätagg 430W+.

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Japp det är ok att montera det uponer. Det kommer räcka gott o väl med 480w för dom delarna.. nvidia rekomenderar runt 450w för ett 7800gtx och då har dom ändå tagit i där bara för att dom även tänkt på om man ska klocka i ha sig, plus för dom lågkvalitativa nätaggen som inte klarar av att leverera full effekt

Visa signatur

:)

Permalänk
Medlem

Suveränt, tack!

Jag har nu spanat in Tagan TG480-U22 som är en nyare variant men med samma fläktlösning. Verkar rätt suveränt det också enligt tester.

edit: förresten, bör man köra +12V combined eller splittad? Combined ger ju 30A, splittat 20+20.

Permalänk

skruvhålen sitter ju inte placerade på sådant vis att det går att sätta nätagget upp-o-ner men med lite borrande och kanske kapande bör det gå..

Visa signatur

E7200 w/ Ninja 2 | HD3850 Ultimate | 2x2gb ReaperX | GA-P35-S3G w/ HR-05 IFX | Spinpoint F1 1TB + lite annan skit..
http://www.sweclockers.com/album/?id=2806